Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εδώ και πολλά χρόνια που γράφουμε εδώ, δεν νομίζω κάποιος Αριστερός που αναπαράγει κάτι που γράφουν τα ΝΕΑ ή in.gr, να χαίρεται. Το θέμα είναι πόσο λυπούνται αυτοί που το παίζουν αριστεροί και συμμαχούν με τα φασιστάκια για προσωπικό τους όφελος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

(Ρε μην μιλάς μαζί μου, είμαι τρολ όταν θίγω τα εθνικά θέματα)

Είσαι τρολ όταν τρολάρεις, όχι όταν μιλάς ή θίγεις θέματα.

γιατι 3 εκατομμυρια και οχι 300.000; Πιο πολυ για ξεκαθαρισμα λογαριασμων στα εσωτερικα του κομματος μου φαινεται....καρφωμα για να τον γυρισει στο μαντρι....να δωσει ονοματα η κα και να παει στο εισαγγελεα να τα καταθεσει ειναι κακουργημα.αν ειναι να λεμε παπαριες καμαρωτες τοτε το ιδιο μπορει να ισχυριστει και καποιος αλλος οτι για να πανε στον Συριζα οι δυο κες απο την Αν Ελλ πηραν 10.000.000 η καθε μια

για "παπαριές καμαρωτές" δεν ξέρω .........

ο πρόεδρος των ανελ πάντως κάλεσε την δικαιοσύνη να παρέμβει ...

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εδώ και πολλά χρόνια που γράφουμε εδώ, δεν νομίζω κάποιος Αριστερός που αναπαράγει κάτι που γράφουν τα ΝΕΑ ή in.gr, να χαίρεται. Το θέμα είναι πόσο λυπούνται αυτοί που το παίζουν αριστεροί και συμμαχούν με τα φασιστάκια για προσωπικό τους όφελος.

Η μιση Ελλαδα το παιζει αριστερη. Ειπαμε, ο Συριζα κυβερνηση. Η φαντασια στην εξουσια.

Πάντως η κ. Ξουλίδου έπεσε σε μεγάλο σφάλμα!
Αυτά τα καταγγέλλουν στον εισαγγελέα κατευθείαν και όχι στο blue sky.
Ειδάλλως με τα "ΘΑ",
" Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία" πάντα θα μένει η αμφιβολία καιη ανάμνηση των πολιτικών κόλπων των Πασοκ & ΝΔ τις προηγούμενες δεκαετίες.

Στον εισαγγελέα λοιπόν με ονόματα, e-mail (από τον νόμο θεωρούνται έγκυρα έγγραφα) και να αφήσει τον εισαγγελέα να βρει τις αποδείξεις.
Αυτό είναι δική του δουλειά.

Όποιος έχει αποδείξεις να πάει στον εισαγγελέα φάση...

αυτό το έργο είναι μακέτο;

το "θα είχαμε ειδοποιήσει ..." είναι δήλωση του καμμένου νομίζω και όχι της ξουλίδου .....

από ότι διάβασα, η ίδια είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το επιτελείο της παράταξης,
ακολούθησε δήλωση του καμμένου οτι μέλος των ανελ δέχτηκε πρόταση χρηματισμού,
και στο τέλος η ίδια βεβαίωσε on air οτι αυτή ηταν που δέχτηκε την συγκεκριμένη πρόταση ...

όπως και να έχει, η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο απο δω και πέρα ...
το αν θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγινε είναι άλλο θέμα, εκτός και αν έχουν καταγράψει συνομιλίες κλπ κλπ (αλά μπαλτάκος case) .........

*πάντως, με οσους έχω μιλήσει μέχρι τώρα για το θέμα, δεν βρήκα έναν που να το θεωρεί απίθανο ....
είναι η εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα που λέγαμε και πρόσφατα ....... :a0210:

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Υπαρχει καμμια επισημη ανακοινωση του Συριζα για τις κυριες ή απλα λεμε για να λεμε,οπως και στην περιπτωση της Κατσελη?

Η Τζακρη δεν νομιζω να αμφισβητει κανεις την επισημη ενταξη της στον Συριζα πλεον.

Η Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα

Οσον αφορα την καταγγελια αποπειρας χρηματισμου μια βουλευτου των ΑΝΕΛ για να ψηφισει υπερ του προεδρου την ανοιξη θεωρω και την ενταξη τετοιων βουλευτων σαν την Τζακτη και ολης της πασοκοφρουρας που φλερταρει με τον Συριζα ακριβως το ιδιο φαινομενο.

Οι μεν προσφερουν χρηματα σε ΝΥΝ βουλευτη για να ψηφισει υπερ προεδρου και οι δε προσφερουν θεση και "μελλον" σε ΝΥΝ βουλετη για να μην ψηφισει υπερ προεδρου.

Η προσφορα χρηματος ειναι σαφεστατα πιο χυδαια αλλα στο ζυγι για μενα ειναι ακριβως το ιδιο.

Αυτό έλειπε, να μην είναι τα ίδια.

Ίδιο πράγμα οι επώνυμες καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτή από το κυβερνών κόμμα για να ψηφίσει για πρόεδρο με τα ανώνυμα δημοσιεύματατης μηδενικής εγκυρότητας φυλλάδας του κομιστή με τα 5 εκατομμύρια μαύρα στο πορπαγκαζ...

γελάει ο κόσμος κανονικά και με το νόμο με το ξέπλυμα της κυβέρνησης...

κατά τα λοιπά, δημοκρατία και ολοκληρωτική εφαρμογή...

Ε οχι και το ιδιο 3 χαρτια για μια ψηφο με την μετακινηση απο ενα κομμα σε αλλο... νομικα τουλαχιστον απεχουν worlds apart που λεμε στη σαλονικη.

η απόπειρα χρηματισμού βουλευτή ενός κόμματος από κυβερνητικούς (?) παράγοντες σε καμια περίπτωση δεν μπορεί να εξισωθεί με την όποια συνεργασία ενός ανεξάρτητου βουλευτή με όποιο κόμμα θέλει ...

απο κει και πέρα, την αλήθεια μάλλον δεν θα την μάθουμε ποτέ ....
αλλά επί της αρχής , το ένα είναι αδίκημα (διώκεται) το άλλο όχι (αυτό έλειπε δλδ) ...

Δηλαδη ηθικα ειναι οκ να σου δινουν μια θεσουλα και μια πιθανη εδρα ή αλλα ανταλλαγματα αλλα οχι χρηματα direct.

Eχουμε αλλη αποψη τι να κανουμε. Αν συνεβαινε απο την αλλη πλευρα που ετσι εχει μαθει να κινειται 60 χρονια απλα θα μας φαινοταν φυσιολογικο...μιας και εχει καταντησει ρουτινα.

Η Τζακρη δεν νομιζω να αμφισβητει κανεις την επισημη ενταξη της στον Συριζα πλεον.

Οσον αφορα την καταγγελια αποπειρας χρηματισμου μια βουλευτου των ΑΝΕΛ για να ψηφισει υπερ του προεδρου την ανοιξη θεωρω και την ενταξη τετοιων βουλευτων σαν την Τζακτη και ολης της πασοκοφρουρας που φλερταρει με τον Συριζα ακριβως το ιδιο φαινομενο.

Οι μεν προσφερουν χρηματα σε ΝΥΝ βουλευτη για να ψηφισει υπερ προεδρου και οι δε προσφερουν θεση και "μελλον" σε ΝΥΝ βουλετη για να μην ψηφισει υπερ προεδρου.

Η προσφορα χρηματος ειναι σαφεστατα πιο χυδαια αλλα στο ζυγι για μενα ειναι ακριβως το ιδιο.

Για μένα όχι. Δικαίωμα του πολιτικού είναι να αλλάξει κόμμα (και να κριθεί βέβαια για αυτό), εφόσον δεν το κάνει για βιοποριστικούς λόγους. Όπως και εμείς έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε πολιτικές απόψεις. Κάνω λάθος;

Για μένα όχι. Δικαίωμα του πολιτικού είναι να αλλάξει κόμμα (και να κριθεί βέβαια για αυτό), εφόσον δεν το κάνει για βιοποριστικούς λόγους. Όπως και εμείς έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε πολιτικές απόψεις. Κάνω λάθος;

Εφοσον ειναι η αποψη σου Κωστα ειναι σεβαστη καθ´ολα.

Αλλα για τους πολιτικους που φανταζεσαι τι αποψη εχω για το συνολο τους θα μου επιτρεψεις να ειμαι απο πριν καχυποπτος για την απλα "αλλαγη πολιτικων θεσεων" . Ολα ειναι ενα παιχνιδι παρε δωσε. Δυστηχως δεν εχω δει καποιον πολιτικο σε σταθερη πολιτικη ραγα καρφωμενο πλην αυτων του ΚΚΕ που τραβουν τον δικο τους μοναχικο δρομο βεβαια.

Μου λειπει η συνεπεια πολλα χρονια τωρα.

Δημητρη ουτε εγω το θεωρω απιθανο να εγινε στην Κα Ξουλιδου προταση 3.000.000 ευρω για να ψηφισει οτι της πουν....απλα θα επρεπε να στησει κολπο με την εισαγγελια Αθηνων και να τους πιασουν στα πρασσα να τελειωνει το παραμυθακι μια ωρα αρχυτερα..

επισης συμφωνω οτι καθε πολιτικος-βουλευτης εχει δικαιωμα να παει οπου θελει και θα κριθει και παλι απο τους ψηφοφορους αν η πραξη του ηταν σωστη ή οχι

το "θα είχαμε ειδοποιήσει ..." είναι δήλωση του καμμένου νομίζω και όχι της ξουλίδου .....

από ότι διάβασα, η ίδια είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το επιτελείο της παράταξης,
ακολούθησε δήλωση του καμμένου οτι μέλος των ανελ δέχτηκε πρόταση χρηματισμού,
και στο τέλος η ίδια βεβαίωσε on air οτι αυτή ηταν που δέχτηκε την συγκεκριμένη πρόταση ...

όπως και να έχει, η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο απο δω και πέρα ...
το αν θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγινε είναι άλλο θέμα, εκτός και αν έχουν καταγράψει συνομιλίες κλπ κλπ (αλά μπαλτάκος case) .........

*πάντως, με οσους έχω μιλήσει μέχρι τώρα για το θέμα, δεν βρήκα έναν που να το θεωρεί απίθανο ....
είναι η εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα που λέγαμε και πρόσφατα ....... :a0210:

Ναι όντως του Καμένου είναι η δήλωση.
Ελπίζω πάντως να παρέμβει ο εισαγγελέας και να την ερευνήσει την υπόθεση.

Και φυσικά δεν είναι καθόλου απίθανο να συνέβη όντως.

Όποιος έχει αποδείξεις να πάει στον εισαγγελέα φάση...

αυτό το έργο είναι μακέτο;
κατσε ρε Κλεαρχε χωρις αποδειξεις πως θελεις να δεχθουμε τι εχει συμβει? Απλα επειδη το ειπε η Ξουλιδου? και η Χρυσαγιτες-καθαρματα στην φυλακη αθωοι δηλωνουνε ..να τους πιστεψουμε και αυτους?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Το αρθρο παντως δεν λεει τιποτα απ'ολα αυτα.Αναφερει λεγομενα της Τζακρη και μονο αυτης αναφεροντας οτι η-οποια-συνεργασια ειναι μονο στα πλαισια για τον προεδρο της δημοκρατιας και στο να ριξουν την κυβερνηση.Ουτε αν μπηκε στο Συριζα,ουτε αν θα μπει μελλοντικα και βεβαια δεν αναφερει τιποτα για το τι λεει ο Συριζα για τη συγκεκριμενη περιπτωση.
Πεταει ενα ψαρωτικο τιτλο και στην ουσια το αρθρο δεν λεει τιποτα.Τυπικος κομμιστης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Το αρθρο παντως δεν λεει τιποτα απ'ολα αυτα.Αναφερει λεγομενα της Τζακρη και μονο αυτης αναφεροντας οτι η-οποια-συνεργασια ειναι μονο στα πλαισια για τον προεδρο της δημοκρατιας και στο να ριξουν την κυβερνηση.

Καλα αφου εισαι της κατηγοριας Απιστος θωμας και θες να την δεις σε εκλογικους καταλογους ή σε καρεκλιτσα για να το πιστεψεις δεν μπορω να πω τιποτα.

Ο καθενας εχει εναν τροπο να φιλτραρει αυτα που μαθαινει απο τα ΜΜΕ.

Status
Not open for further replies.