Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Καλα αφου εισαι της κατηγοριας Απιστος θωμας και θες να την δεις σε εκλογικους καταλογους ή σε καρεκλιτσα για να το πιστεψεις δεν μπορω να πω τιποτα.

Ο καθενας εχει εναν τροπο να φιλτραρει αυτα που μαθαινει απο τα ΜΜΕ.

Μπα ο καθενας πλεον διαλεγει τις "αποδειξεις" που θελει.
Fine by me...Απλα το να νομιζει (ο καθενας) οτι αυτο σημαινει αντικειμενικη θεωρηση των πραγματων και "ψυχραιμη ματια στα γεγονοτα",ενα γελιο το προκαλει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Πεταει ενα ψαρωτικο τιτλο και στην ουσια το αρθρο δεν λεει τιποτα.Τυπικος κομμιστης.
Μα καλέ μου superfly, δεν τα γράφει μόνο η φυλλάδα του κομιστή, είναι μια πραγματικότητα:
πχ. από το site του Κούλογλου, υποψήφιου ευρωβουλευτή του Συριζα: Με τον ΣΥΡΙΖΑ «σε όλα τα επίπεδα» συντάσσεται η Τζάκρη

@Kosh
Σαφως και ειμαι απιστος Θωμας,ιδιαιτερα οταν διαβαζω αρθρα που αλλα λενε στον τιτλο τους και αλλα γραφουν στο κυριως κειμενο τους,ποσο μαλλον δε οταν αναρτωνται απο σαιτ που ο ιδιοκτητης τους αποτελει ντροπη για τη δημοσιογραφια.
Περιμενα απο εσενα που εχεις αφησει να εννοηθει πολλακις εδω μεσα οτι πιστευεις σε μια πιο αντικειμενικη ματια και λιγοτερο πολιτικα κατευθυνομενη (σε αντιθεση με μενα που εχω τοποθετηθει πολιτικα),αν μη τι αλλο να εισαι πιο σκεπτικιστης απεναντι σε τετοια αρθρα.Στο συγκεκριμμενο μου φανηκες λιγο βιαστικος.
Εκτος αν κανεις πλακα αφου οπως εχεις δηλωσει ο ιδιος αλλου,το συγκεκριμενο νημα ετσι κι αλλιως προσφερεται μονο γι'αυτο και στερειται σοβαροτητας....

κατσε ρε Κλεαρχε χωρις αποδειξεις πως θελεις να δεχθουμε τι εχει συμβει? Απλα επειδη το ειπε η Ξουλιδου? και η Χρυσαγιτες-καθαρματα στην φυλακη αθωοι δηλωνουνε ..να τους πιστεψουμε και αυτους?

δεν λέω αυτό.

αλλά καλούμαστε να βάλουμε στο ίδιο ζύγι τα δημοσιεύματα και πόσο μάλλον από φυλλάδες που έχουν αποδειχθεί πολλάκις αφερέγγυες με επώνυμη δήλωση βουλευτή για χρηματισμό.

ε δεν είναι...

ειδικότερα δε, αν πάρουμε το νήμα εξαρχής θα σου βρω 10άδες δημοσιεύματα που παρατέθηκαν ως αληθέστατα και εν τέλει αποδείχτηκαν, με το πέρασμα του χρόνου, μούφα...

από τα ίδια site, από τον ίδιο χρήστη, με το ίδιο ύφος....

αν είναι δυνατόν να βάλουμε στο ίδιο επίπεδο, το αν θα πάει η Τζάκρη στο σύριζα το οποίο δεν είναι παράνομο, είναι απλά ηλίθιο για τον συριζα να κάνει κάτι τέτοιο και θα κριθεί στις εκλογές, με τις καταγγελίες βουλευτή πως προσπάθησαν από το κυβερνών κόμμα, που προσπαθεί να γατζωθεί στην εξουσία με κάθε μέσο, να τον χρηματίσουν για να ψηφίσει για ΠτΔ.

Με συγχωρείτε αλλα όταν βγαίνει κάποιος επώνυμα να καταγγείλει ότι δέχτηκε πρόταση χρηματισμού για ενα τόσο σοβαρό θέμα από στέλεχος της κυβέρνησης, και δεν το κατονομάζει, εμένα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ότι δεν τα βρήκαν στα λεφτά.

Αν συνέβη κάτι τέτοιο μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση.... Χτες. Όποτε τι κάνουμε; Χορεύουμε απλά για τις εντυπώσεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

πχ. από το site του Κούλογλου, υποψήφιου ευρωβουλευτή του Συριζα: Με τον ΣΥΡΙΖΑ «σε όλα τα επίπεδα» συντάσσεται η Τζάκρη

H Tζακρη καλα κανει και συντασεται.Ο Συριζα εχει ανακοινωσει κατι για συνεργασια,οτι θα την ενταξει στο ψηφοδελτιο του ή εστω θα την κανει κομματικο μελος?
Οταν και εαν το κανει,το συζηταμε.
Μεχρι τοτε μπορουμε να συζηταμε για το εαν το "με ξερετε 10 χρονια" του ποταμισιου συνιστα πολιτικο μανιφεστο,επαναστατικη διακηρυξη,μοντερνα ιδεολογια ή απλα ενα απο τα καλυτερα ανεκδοτα των τελευταιων χρονων...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μπα ο καθενας πλεον διαλεγει τις "αποδειξεις" που θελει.
Fine by me...Απλα το να νομιζει (ο καθενας) οτι αυτο σημαινει αντικειμενικη θεωρηση των πραγματων και "ψυχραιμη ματια στα γεγονοτα",ενα γελιο το προκαλει...

Δεν ξερω τι προκαλει γελιο αλλα οντως ειναι υποκειμενικο θεμα το πως καποιος φιλτραρει τις "αποδειξεις".

Και το οτι υπαρχουν ανθρωποι που συνεχως νομιζουν οτι μειωνουν καποιους με την "αποδειξη" της φαυλοτητας των πηγων τους επισης εχει την σημασια του.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@Kosh
Σαφως και ειμαι απιστος Θωμας,ιδιαιτερα οταν διαβαζω αρθρα που αλλα λενε στον τιτλο τους και αλλα γραφουν στο κυριως κειμενο τους,ποσο μαλλον δε οταν αναρτωνται απο σαιτ που ο ιδιοκτητης τους αποτελει ντροπη για τη δημοσιογραφια.
Περιμενα απο εσενα που εχεις αφησει να εννοηθει πολλακις εδω μεσα οτι πιστευεις σε μια πιο αντικειμενικη ματια και λιγοτερο πολιτικα κατευθυνομενη (σε αντιθεση με μενα που εχω τοποθετηθει πολιτικα),αν μη τι αλλο να εισαι πιο σκεπτικιστης απεναντι σε τετοια αρθρα.Στο συγκεκριμμενο μου φανηκες λιγο βιαστικος.
Εκτος αν κανεις πλακα αφου οπως εχεις δηλωσει ο ιδιος αλλου,το συγκεκριμενο νημα ετσι κι αλλιως προσφερεται μονο γι'αυτο και στερειται σοβαροτητας....

Πανο θελοντας και μη....με χρονια που μπαινουν στην καμπουρα μας οντως μαθαινουμε καποια πραγματα απο τα καθηκια που μας κυβερνουν χρονια τωρα.

Το θεμα ειναι οτι πλεον διακρινεις και τις πρακτικες τους και τις δικαιολογιες τους και ολα αυτα τα κοινοτυπα που εχουν υιοθετησει.
Το ποιος λεει τι, αν το λεει η Κουμουνδουρου αν το λεει ο κομιστης αν το λεει ο περισσος εχω μαθει να το φιλτραρω επαρκως για την νοητικη μου κατασταση . Οποτε δεν με πολυαπασχολει ποιος λεει τι μιας και καποια πραγματα εχουν την δικη τους σημασια για εμενα.

Το τι θα κανει η ....Τζακρη θα το δουμε σε λιγους μηνες.
Αν πχ ξαναπαει στο Πασοκ θα κανω μια κωλοτουμπα. Αν παει στον Συριζα θα σου ζητησω να κανεις το ιδιο. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μα καλέ μου superfly, δεν τα γράφει μόνο η φυλλάδα του κομιστή, είναι μια πραγματικότητα:

Τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Ή πολυ ποιο απλα δεν καταλαβαινω:

Απο το ιδιο site:
Τζάκρη: Aν ήθελα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ θα είχα φύγει από το 2011

Με συγχωρείτε αλλα όταν βγαίνει κάποιος επώνυμα να καταγγείλει ότι δέχτηκε πρόταση χρηματισμού για ενα τόσο σοβαρό θέμα από στέλεχος της κυβέρνησης, και δεν το κατονομάζει, εμένα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ότι δεν τα βρήκαν στα λεφτά.

Αν συνέβη κάτι τέτοιο μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση.... Χτες. Όποτε τι κάνουμε; Χορεύουμε απλά για τις εντυπώσεις;

Μην βιαζεσαι για αυτο. Δεν ειναι θεμα κατινιας αυτη η καταγγελια.

Θα πρεπει να το καταθεσει στον εισαγγελεα πρωτα φανταζομαι για να εχει και μια σοβαροτητα το θεμα.

Ναθ με τις κωλοτουμπες...πολυ γυμναστικη θα πεσει...:flipout:

Απόπειρα χρηματισμού βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού SBC, ισχυρίστηκε ότι προσφέρθηκαν τρία εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτή του κόμματός του προκειμένου να αποχωρήσει από την παράταξη.

Επίσης δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη πριν από τρείς μήνες, ενώ είπε πως αν και έγιναν προσπάθειες μέσω του τμήματος εκβιαστών της αστυνομίας να «εγκλωβιστεί» ο υπαίτιος, αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς διαρκώς άλλαζε τα ραντεβού που έδινε.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Πάνος Καμμένος ο εν λόγω βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν ενέδωσε και αμέσως ενημέρωσε την Κ.Ο του κόμματος.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ στις δηλώσεις του έκανε λόγο για αφόρητες πιέσεις που δέχεται η παράταξη του.

αρα θα υπαρχουν στοιχεια απο τα κινητα τηλεφωνα που την πηραν ή τα μαιλ...

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Υou asked for it :flipout:

H αλλιως μια εικονα χιλιες λεξεις

tzakri-gap.jpg

%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%97-%CE%98%CE%95%CE%9F%CE%94%CE%A9%CE%A1%CE%91-1.jpg

http://www.iefimerida.gr/news/75367...-ακριβά-ταγιέρ-που-δεν-της-αρέσει-το-μνημόνιο

Το αντιστρέφω...
Δεν ξέρω ποια είναι η κ. Τζάκρη, όμως τί σόι κόμμα είναι αυτός ο Συριζα που καταδέχεται και συνομιλεί με κάποια που ψήφισε και τα τρία μνημόνια;

Τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Ή πολυ ποιο απλα δεν καταλαβαινω:

Απο το ιδιο site:
Τζάκρη: Aν ήθελα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ θα είχα φύγει από το 2011

...και τελικά το 2014 όχι μόνο πήγε, αλλά τη δέχτηκε και ο αρχηγός!

[off topic]

Από το δημοσίευμα της εφημερίδας φαίνεται ότι διόρισε και μια Καραμούζα! :flipout:

(δεύτερο όνομα στη "λίστα της ντροπής")
[/off topic]

[off topic]

Από το δημοσίευμα της εφημερίδας φαίνεται ότι διόρισε και μια Καραμούζα! :flipout:

(δεύτερο όνομα στη "λίστα της ντροπής")
[/off topic]

Παλι καλα να λες που με την φορα που - φαινεται να - ειχε παρει δεν διορισε και καμια βουβουζελα :bigcry:

Όργιο ρουσφετιού από την Υφυπουργό-Μαυρογυαλούρο?

Ο Μαυρογυαλούρος τους απέλυσε όλους τους Γκρούεζες και τους Γιωργάκηδες και παραιτήθηκε ως ακατάλληλος!!!

Τι άμπαλοι Θε μου...ούτε τα βασικά των ελληνικών ταινιών δεν ξέρουν!!:D

Τεσπά, κατάλαβα...ένα καλό κορίτσι είναι που υπεραγαπάει την οικογένειά της.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Αν πχ ξαναπαει στο Πασοκ θα κανω μια κωλοτουμπα. Αν παει στον Συριζα θα σου ζητησω να κανεις το ιδιο. :ernaehrung004:

Kωλοτουμπα θα εκανα εαν εγραφα τωρα οτι αποκλειεται να παει η συγκεκριμενη κυρια στο Συριζα.Εγω δεν απεκλεισα τιποτα.Απλα τη στιγμη που μιλαμε απο την ειδησεογραφια δεν προκυπτει κατι τετοιο.Αλλο συνεργασια στη βουλη με συγκεκριμενο στοχο (τις αμεσες εκλογες) και αλλο συμμετοχη στο ψηφοδελτιο του Συριζα.
Εαν οντως συμβει (η ενσωματωση στο Συριζα) εδω ειμαστε να κριτικαρουμε την κινηση...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δικαιολογουμστε λοιπον να πουμε τα ιδια και για το Γιωργακη?
Αφου ολη η χωρα θα προσχωρησει...
Για το Μιχαλολιακο?

Εκτος και αν οταν λες ολη η χωρα, εννοεις το νημα.:jester:

Σ'εχασα λίγο, για το τι σχέση έχει το Γιωργάκη και το Μιχαλολιάκο. Αυτοί οι δύο (για την ώρα τουλάχιστον) μπορεί να θεωρούνται απλά δύο γραφικοί που κανένα λόγο δεν έχουν στον έλεγχο της χώρας.

Ο λόγος που είπα ότι θα "χαρούμε" όλοι μαζι τον Σύριζα είναι ότι θα γίνει Κυβέρνηση. Τα εισαγωγικά είναι προαιρετικά, θα ξέρουμε μετά από κάνα χρονο διακυβέρνησης αν χρειάζονται ή όχι.

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι το να λες τα ίδια για τον Γιωργάκη ή τον Βαγγελάκη ή οποιον άλλο θες. Το πρόβλημα έρχεται όταν αποφασίζεις να μη λές τίποτα για τον Αλεξάκη. (δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα, μιλάω γενικά γι'αυτό που έγραψα)

Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ τι χρώμα γραβάτα φοράει αυτός που κυβερνά, ή ανεξαρτήτως του προς τα που δείχνει η ταμπέλα του (αφού συνεχίζουμε να θεωρούμε τόσο σημαντικά τα αριστεροδεξιά εν έτει 2014).

Last edited:
Status
Not open for further replies.