Τελικά, θα συμβεί και αυτό!
ΔΗΜΑΡ: Ένα βήμα πριν την ενσωμάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ
Θα μου πει κάποιος:
"
Σιγά την αξιοπιστία της είδησης! Από κει που το πήρες, τί άλλο θα γράφανε!"
Σωστό θα ήταν, αλλά έλα που δεν το γράφουνε μόνο εκεί. Ιδού:
Την προσεχή Δευτέρα ο "γάμος" ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ
Συνεργασία ΔΗΜΑΡ με ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο Κουβέλης
Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια για το γάμο με ΔΗΜΑΡ
Μανώλης Γλέζος: Όχι καριερίστες στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ! (Από την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ: Δρόμος της Αριστεράς)
Θέλω να σημειώσω ότι σ' αυτό το νήμα δεν έχω γράψει ποτέ μέχρι σήμερα, σεβόμενος τη διαφορετικότητα των απόψεων, όσων γράφουν εδώ και υποστηριζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά μετά το σημερινό (χθεσινό), νομίζω δικαιούμαι κι εγώ να εκφράσω τη δική μου άποψη.
Γιατί εδώ, σε αυτό το φόρουμ, κάποιοι ξιφουλκούσαν εναντίον του Κουβέλη και των συν αυτώ, όταν αυτός αποχώρησε από τον τότε Συνασπισμό και ειδικότερα όταν η ΔΗΜΑΡ αποτέλεσε τη μια από τις τρεις συνιστώσες της συγκυβέρνησης Σαμαρά. Με τί επίθετα τον είχαν στολίσει, κι αυτόν και τους άλλους κοντά του, δε λέγεται.
Εκτός όμως από αυτό, χθες παρακολούθησα - άλλη μια φορά - την εναγώνια προσπάθεια ενός (ακόμα) στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ (Μητρόπουλος) να προσπαθεί να πείσει, όχι μόνο το στενό ακροατήριο της τηλεοπτικής εκπομπής που συμμετείχε (Στον Ενικό - Star) αλλά και τις ευρύτερες λαϊκές μάζες που την παρακολουθούσαν ξενυχτώντας, ότι η πολιτική του "Πατάω σε δυο Βάρκες" (και δεν βουλιάζω) είναι η μόνη σωστή.
Από τη μια ο Στρατούλης (στο ίδιο κανάλι) να δηλώνει ότι "Θα ακυρώσουμε το Μνημόνιο" και από την άλλη ο Μητρόπουλος να βρίσκεται σε αδυναμία να απαντήσει πώς θα πορευτεί η μέλλουσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν πιεστεί από τους εταίρους να συνεχίσει την ίδια πολιτική. Και να δίνει την ευκαιρία στον γελοίο Κυρ. Μητσοτάκη, συνομιλητή του στην εκπομπή, να του βγαίνει μια από Δεξιά και μια από Αριστερά με το ίδιο βασανιστικό ερώτημα: Τί θα κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν πιεστεί από τους εταίρους.
Όποιος έχει υπομονή να δει την εκπομπή, το link είναι το παρακάτω:
http://www.enikos.gr/ekpompes/286427,O_Kyriakos_Mhtsotakhs_kai_o_Alexhs_Mhtro.html
Συστήνω να παρακολουθήσετε με προσοχή το δεύτερο μέρος, εκεί που ο Ν. Μπογιόπουλος απευθύνει τις ερωτήσεις του τόσο προς τον Μητσοτάκη όσο και προς τον Μητρόπουλο.
Αξίζει.
-