Τι συμβολίζει το Avatar μου.

toliskot

Supreme Member
20 February 2012
4,462
Ραφήνα
Το σκυλάκι που αγάπησα περισσότερο από όλα τα άλλα. Ίσως γιατί με συντρόφευε σχεδόν σε όλα τα παιδικά μου χρόνια, αφού το είχα από το δημοτικό μέχρι και το πανεπιστήμιο. Δεν ήταν απλός ένα κατοικίδιο, αλλά είχε γίνει μέλλος της οικογένειας. Καταλάβαινε σχεδόν τα πάντα μέσα στο σπίτι. Τρώγαμε μαζί, κοιμόμασταν μαζί και το σπουδαιότερο ακούγαμε μουσική μαζι! Ήταν πολύ καθαρό σκυλάκι γιατί η συγκεκριμένη ράτσα δεν βγάζει τρίχες ούτε σάλια. Όταν ήταν περίπου 10 ετών μία γάτα του ''έβγαλε'' το ένα μάτι. Προς το τέλος της ζωής του έχασε την όραση του και από το άλλο μάτι και δεν έβλεπε καθόλου. Παρ όλα αυτά αντιλαμβανόταν τα πάντα μέσα στο σπίτι. Ανεβοκατέβαινε σκάλες και περνούσε κάτω από τις καρέκλες και τα τραπέζια χωρίς να κουτουλάει στα πόδια! Πέθανε από γηρατειά όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο.

Last edited:
Είναι ένα παλληκαράκι σε ένα αποκριάτικο πάρτυ που με άρεσε πολύ... :BDGBGDB55:

Και το δικό μου ήταν κατοικίδιο μου και το αγαπούσα πολύ μέχρι που το ανακάλυψε ένας παραγωγός στο Hollywood και του πήρε τα μυαλά με καριέρες και κουραφέξαλα.
Το πήρε μακρυά μου όταν του έταξε ένα τεράστιο βελανίδι.......................

Μου είπαν ότι έχει κάνει 4 ταινίες αλλά δεν πρέπει να είναι καλές απ'ότι έχω καταλάβει γιατί δεν έκανε άλλες...

Πάντως ένα μέντιουμ μου είχε πει, ότι κάποτε θα αλλάξει την ιστορία της γης...

Κουταμάρες!! Σε λίγο θα μου πουν ότι θα αλλάξει μέχρι και τις εποχές της....................................:flipout:

Την αφεντια μου σε ενα κλιμακοστασιο εξω απο την εντατικη ενος νοσοκομειου...

Είναι στα 10 του και προχωράει ακάθεκτος, είναι αγαπησιάρης τρελοκομείο και θεατρίνος, σε κοιτάει στα μάτια και καταλαβαίνεις τι θέλει ακόμα και με τις κινήσεις που κάνει για να στο δείξει... αλλά αν πειράξεις τα αφεντικά του δεν σε βλέπω καλά... θα βρεθείς κάτω από 40 κιλά....

Η αγαπημένη μου μύγα... :flipout:

Όποτε δεν βάζω ότι μου κατέβει, τον Tzimisce Mika Vykos που αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα μου.

05c2c9a0.jpg

Δεν νευριάζω σχεδόν ποτέ.
Από τις 4 φορές στη ζωή μου που νευρίασα τις δύο άσκησα την τέχνη του bone crafting σε αυτόν που με νευρίασε.
Τις άλλες δύο έκανα shift shaping σε άψυχα αντικείμενα.
Ε, ο Mika όταν νευρίασε ξερίζωσε τα γεννητικά του όργανα και τα πέταξε στη μούρη αυτού που τον νευρίασε.
Από τότε άλλαξε και το όνομά του σε Sasha. :p

Μια φωτογραφια ενος ξυλινου κρανιου που τραβηξα και μου αρεσε πολυ!

Τη διαγαλακτική βιοτεχνία πετσετών μου. Έχω 42 υποκαταστήματα και ένα ρεστωράν άκρη άκρη.

Υ.Γ. Το απο κάτω είναι της Άλκης από τον Μεγάλο Περίπατο.

Είναι ο Πασχάλης, ένας τρομερός γατούλης που περιμαζέψαμε πριν 10 χρόνια από την Μιχαλακοπούλου αιμόφυρτο. Σήμερα είναι ο άρχοντας του σπιτιού και συνυπάρχει με ένα ακόμη γατούλη και ένα σκυλάκο. Ένα ζωάκι εκπληκτικό, μέτρο σύγκρισης και αναφοράς μας, για κάθε ζωντανή ύπαρξη...