Τι συμβολίζει το Avatar μου.

silly-walks.jpg

The minister of silly walks - John Cleese (Monty Pythons)

Πάνο σωστό... κανείς άλλος εκτός απο βρετανό

Όμως δεν μπορούν να κάνουν αυτό:

pedoulakis.jpg

Είναι ο Ulrich Muhe 1953-2007, Γερμανός ηθοποιός, σε στιγμιότυπο της ταινίας "Das Leben Der Anderen" η οποία κέρδισε το όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας το 2007.

πριν χρονια σε support forum για ιους και IT security εκανα λογοπαιγνιο (γιατρος για PC) και μου εμεινε και σε αλλα φορουμ

Το αεροπλανακι που ηθελα να πεταξω (.... εδω και 30 χρονια).
Παει ασορτι με το νικ (το οποιο ΔΕΝ δρεπει δαφνες πρωτοτυπιας, το ξερω).

Εαν ποτε αλλαζα το νικ ..... θα εβαζα το Προμηθεας (οχι εξαιτιας του Alien).
Γιατι ηταν ενας θεος που θυσιαστηκε για κατι λιγοτερο απο .... ζωο !!!!

His master's voice

To όνομα δόθηκε το 1899 στον πίνακα αυτόν, που απεικόνιζε τον σκύλο Nipper (fox terrier) που άκουγε από κουρδιστό γραμμόφωνο, την φωνή του ''αφεντικού'' του (Mark Barraud) ο οποίος είχε πεθάνει. Ο σκύλος ''κληρονομήθηκε'' από τον αδερφό του αποθανόντος ιδιοκτήτη, ο οποίος έβαζε στο γραμμόφωνο ηχογραφήσεις της φωνής του αδερφού του και ο σκύλος πήγαινε κοντά να ακούσει την φωνή του παλιού του αγαπημένου αφεντικού.

Ο πίνακας σχεδιάστηκε από μία φωτογραφία του σκύλου με το γραμμόφωνο και χρησιμοποιήθηκε από μία εταιρία ηχογραφήσεων της εποχής.(Victor)

Το διάλεξα γιατί ήταν ένα μουσικό avatar με ουσία. Με κάνει να σκέπτομαι πως μία μηχανή αναπαραγωγής ήχου, αναπαράγει μουσική και ήχους και το υποκείμενο (ο ακροατής) που υποβάλλεται σε αυτό, ''μαγεύεται'' από το αποτέλεσμα και πιστεύει πως αυτό που ακούει είναι ρεαλιστικό, όπως νομίζει και ο σκύλος ότι ακούει το πραγματικό του αφεντικό. Νιώθω πως εκφράζει την αγάπη μου για την στερεοφωνία, την μουσική, και το κυνήγι της υψηλής πιστότητας!

Για περισσότερες πληροφορίες για το avatar μου, δείτε εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/His_Master's_Voice

Απάντηση: Re: Τι συμβολίζει το Avatar μου.

Το ''εκλεψα'' απο την nokia. Ειναι ενα απο τα θεματα του symbian belle.

Η παράνομη σχέση μου ένα καλοκαιρινό απόγευμα κάπου σε ένα δροσερό νησί που με περιμένει να μπώ ανάμεσα στα πόδια της με το κεφάλι μου και να μυρίσω τον έρωτα .

Απεικονίζει τη συλλογή μου από Takumars από μέσα δεκαετίας 1950 μέχρι αρχές 1970. Takumar ονόμαζε η πάλαι Asahi Optical Corporation τους εξαιρετικούς φωτογραφικούς της φακούς, προς τιμή του αδερφού του ιδρυτή της, Ιάπωνα πορτρετίστα, Takuma Kajiwara.

Τι συμβολίζει; Μάλλον ότι μου αρέσουν οι φωτογραφικοί φακοί, φαντάζομαι. :love: σε βαθμό τουλάχιστον σοβαρού πλημμελήματος

My Takumar collection by S_end, on Flickr

Το σύστημά μου όπως ήταν πριν 4 χρόνια. Από τότε υπάρχει ακόμη η kuro και τα ηχεία. Τα υπόλοιπα έχουν αλλάξει.

Κι εγώ βαριέμαι να βγάλω νέα φωτογραφία....... :p

Την αγαπη μου για την ηλεκτρονικη μουσικη με ρυθμο απο τα 70's-80's μεχρι και τωρα.

Το δικό μου είναι καθαρά ουτοπικό. Συμβολίζει ένα κύριο με κουκούλα.