Τι συμβολίζει το Avatar μου.

Ο Μπέντερ από την αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων (Futurama).
Μου άρεσε ο χαρακτήρας του και τον διάλεξα.

Ο Γκομπολίνο...

Ιούνιο του 2004, τη βραδιά των ευροεκλογών, τον είχα βρει μαζί με τις 4 αδερφούλες του, μόλις τριών ημερών, πεταμένο σε έναν κάδο σκουπιδιών μέσα σε μία σφιχτά κουμπωμένη σακούλα με σκ@τόχαρτα...

θα γελάω όταν αλλάξτε μετά απο κάποιο καιρό avatar και μπεί κάποιος να διαβάσει το thread... εγγυημένο κάψη εγκεφαλικών κυτάρων! :laugh:

Εγώ δεν λέω γιατί δεν έχει φτάσει ακόμα η εποχή για first contact.
Ο Cochrane όπου νανε γεννιέται :captain:

Eνας Data .... ΔΕΝ μπορει να γινει Βorg !
Ειναι θεμα προγραμματισμου (fuzzy logic !!!)

-bye-

Τον αδελφό μου πρόσεχε :flipout:
Ο Jean-Luc την έπαθε για λίγο αλλά τα καταφέραμε :a0210:

Ο τεράστιος -για μένα- Ayrton Senna!
Βραζιλιάνος πιλότος της F1 -ο καλύτερος για μένα όλων των εποχών- ο οποίος χωρίς να το ξέρει με έχει βοηθήσει και με έχει εμπνεύσει έτσι ώστε να δω τον κόσμο με άλλο μάτι...

To ζωγραφιστο χωριο μου!
575643DA583300C0AC852FF892DB789D.jpg

Το Πυργι της Χιου.
27011978.jpg

Οποιοι εχουν παει ξερουν!

θα γελάω όταν αλλάξτε μετά απο κάποιο καιρό avatar και μπεί κάποιος να διαβάσει το thread... εγγυημένο κάψη εγκεφαλικών κυτάρων! :laugh:

Αμ για αυτό έχω βάλει εναλλακτική στην περιγραφή... :p

Και το δικό μου ήταν κατοικίδιο μου και το αγαπούσα πολύ μέχρι που το ανακάλυψε ένας παραγωγός στο Hollywood και του πήρε τα μυαλά με καριέρες και κουραφέξαλα.
Το πήρε μακρυά μου όταν του έταξε ένα τεράστιο βελανίδι.......................

Μου είπαν ότι έχει κάνει 4 ταινίες αλλά δεν πρέπει να είναι καλές απ'ότι έχω καταλάβει γιατί δεν έκανε άλλες...

Πάντως ένα μέντιουμ μου είχε πει, ότι κάποτε θα αλλάξει την ιστορία της γης...

Κουταμάρες!! Σε λίγο θα μου πουν ότι θα αλλάξει μέχρι και τις εποχές της....................................:flipout:

ζωγραφισες παλι ατιμε.... :flipout: :flipout: :flipout:

....................είστε πολύ αδιάκριτοι, τέλος πάντων είναι η φίλη μου Jenna, καλλιτέχνιδα στην "βαριά" βιομηχανία του Hollywood, όταν έκανε φωτογράφιση για την σειρά της Jackson.

Απάντηση: Re: Τι συμβολίζει το Avatar μου.

Το δικο μου εναν μπομπιρα (11 μηνων τοτε 10/11) που εξελισσεται σε μεγαλο μαγκα και...μουσικο!

enduras1
εχω παει στο χωριο σου - εντυπωσιακο οντως!

Last edited: