Τι συμβολίζει το Avatar μου.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβολίζει το Avatar μου.

Το δικο μου εναν μπομπιρα (11 μηνων τοτε 10/11) που εξελισσεται σε μεγαλο μαγκα και...μουσικο!

enduras1
εχω παει στο χωριο σου - εντυπωσιακο οντως!

Εvam ευχαριστω!!!

Να χαιρεσαι τον πιτσιρικα σου!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβολίζει το Avatar μου.

Εvam ευχαριστω!!!

Να χαιρεσαι τον πιτσιρικα σου!!!!!!!!!!!

Δεν ειναι δικος μου - του γιου μου ειναι:grandpa:

Η θέα από το μπαλκόνι της θερινής κατοικίας μου.

Δεν μένω στο Zermatt, είναι η Κρανιά Ασπροποτάμου στο Ν. Τρικάλων

A... Ασπροπόταμος. Τύφλα να 'χουν οι Άλπεις!

22c7387901_md.jpg

Εεεεεεπ!!!!!!

Καταρράκτες της Νέδας, σύνορα Ν. Ηλείας - Ν. Μεσσηνίας.

Μπανάκι Αυγουστιάτικο. Μπαίνεις στο νερό και βγαίνεις με χαμόγελο μεγαλύτερο απ' του Joker...... :laugh:

P8190413.jpg

Απάντηση: Re: Τι συμβολίζει το Avatar μου.

Ακομη καλυτερα!!!!!

Εγγονακι! (τριτο) Καλα θρεμματα φιλε!!!!

Ευχαριστω, να εισαι καλα-bye-

Η περιοχη Ασπροποταμου ειναι το κατι αλλο! Πηγαμε, αντροπαρεα, το φθινοπωρο, ερημια βεβαια αλλα η διαδρομη τελεια. Μονον που δεν βρηκαμε πουθενα να φαμε, ουτε στα Μαντανια ουτε στην Καστανια (αυγα μονο!!!), αλλα δεν πειραζει. Και κατι απαραδεκτο: στα Τρια ποταμια (νομιζω) ειναι ενα πανεμορφο κτισμα, πρωην περιφερειακο ιατρειο κατι τετοιο, ολοκαινουργιο και παρατημενο! Εχει πεσει μερος της πετρινης σκεπης και οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ τοπικοι παραγοντες δεν φροντιζουν να την επιδιορθωσουν, και συντομα θα ειναι ενα ερειπιο. Τι να πεις; οτι φταιει η Μερκελ;;;

Τρία Ποτάμια φαντάζομαι λένε το σταυροδρόμι μετά το ξενοδοχείο Μαντάνια, σωστά; Αυτό είναι πιο κάτω, προς Αγία Παρασκευή εάν δεν απατώμαι. Κάθε 15αύγουστο μας σέρνουν κατά 'κει οι Τρικαλινοί κουμπάροι μας -και το προτιμώ απόλυτα σε σχέση με τη βαβούρα που έχουν τότε οι παραλίες.
Εσύ δλδ πρέπει να είσαι λιγάκι πιο κάτω από αυτό, εάν κατάλαβα;

Doliana monastery by S_end, on Flickr

Τρία Ποτάμια φαντάζομαι λένε το σταυροδρόμι μετά το ξενοδοχείο Μαντάνια, σωστά; Αυτό είναι πιο κάτω, προς Αγία Παρασκευή εάν δεν απατώμαι. Κάθε 15αύγουστο μας σέρνουν κατά 'κει οι Τρικαλινοί κουμπάροι μας -και το προτιμώ απόλυτα σε σχέση με τη βαβούρα που έχουν τότε οι παραλίες.
Εσύ δλδ πρέπει να είσαι λιγάκι πιο κάτω από αυτό, εάν κατάλαβα;

Doliana monastery by S_end, on Flickr

Σωστά κατάλαβες