Τι Συσκευές Apple Έχουμε ;

Τι Συσκευές Έχουμε ;

• Total voters
    0
1. MacBook Pro 15.4" 2.4GHz (Aluminium Unibody)
2. iPhone 4s (σε λίγες μέρες στο 5)
3. iPad mini, 32GB (εν αναμονή!)
4. iPod Touch 16gb (2 gen)
5. New Apple TV [MD199GP/A] 2012

Συγνώμη που το γράφω, αλλά στην ψηφοφορία δεν υπάρχει η επιλογή ''καμία''. Γιατί εγώ δεν έχω καμία και θέλω να ψηφίσω. Ευχαριστώ.

12. καμία και ούτε πρόκειται.

(η σύζυγος έγινε προσφάτως κάτοχος ενός 4αριου άιφον, αλλά δεν μου αρέσει...)

ipad 2, δεν το αγορασα αλλά η συζυγος το κερδισε σε διαγωνισμο.
Πιστευω, οτι δεν θα αγορασω, ποτε, καποιο προιον apple.

Συγνώμη, αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι συμπέρασμα μπορεί να βγει από το συγκεκριμένο Poll.

Το πόσο μουτζαχεντίν είναι οι......μουτζαχεντίν;

Εχει ο ένας 5 iphone και 3 macbook και άλλος 3 iphone και 2 ipad. Και λοιπόν;

Το νόημα έχει εφόσον απευθύνεται αποκλειστικά σε μηλομπόϊς ; Και καλά ποιός είναι ο πιό "άρρωστος" ;

Προσωπικά θα είχε ενδιαφέρον το poll μεταξύ apple συσκευών και άλλων κατασκευαστών.

Όντως ειναι λιγο ακυρο το poll. Εκτος και εαν εχει γινει για να μπορεσουν για ακομα μια φορα να εκτονωθουν κατα της apple όσοι δεν προτιμουν τα προιοντα της! :p

Τα μουσειακά:
Macintosh Classic
iMac G3 Blueberry

και τα σε χρήση:
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 13" (της γυναίκας μου)
Apple TV
Time Capsule
2 x iPod shuffle (2nd)
iPod classic (για τα ταξίδια)

Φίλοι χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, η χρήση συσκευών συγκεκριμένου κατασκευαστή δεν μας καθιστά εξ ορισμού "άρρωστους" και "μουτζαχεντίν". Εμένα προσωπικά με ικανοποιεί η αισθητική και το "user experience" των συσκευών της Apple. Οι οπαδικές αντεγκλήσεις και η πώρωση, από όπου κι αν προέρχονται, δεν βοηθούν στην ορθολογική οπτική της τεχνολογίας.
Τώρα από το poll θα μπορούσε να καταδειχθεί το προτιμώμενο πεδίο εφαρμογής των χρηστών Apple του φόρουμ μας, γιατί η κάθε συσκευή υποδηλώνει και συγκεκριμένη χρήση.

Απάντηση: Re: Τι Συσκευές Apple Έχουμε ;

Τα μουσειακά:
Macintosh Classic
iMac G3 Blueberry

και τα σε χρήση:
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 13" (της γυναίκας μου)
Apple TV
Time Capsule
2 x iPod shuffle (2nd)
iPod classic (για τα ταξίδια)

Φίλοι χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, η χρήση συσκευών συγκεκριμένου κατασκευαστή δεν μας καθιστά εξ ορισμού "άρρωστους" και "μουτζαχεντίν". Εμένα προσωπικά με ικανοποιεί η αισθητική και το "user experience" των συσκευών της Apple. Οι οπαδικές αντεγκλήσεις και η πώρωση, από όπου κι αν προέρχονται, δεν βοηθούν στην ορθολογική οπτική της τεχνολογίας.
Τώρα από το poll θα μπορούσε να καταδειχθεί το προτιμώμενο πεδίο εφαρμογής των χρηστών Apple του φόρουμ μας, γιατί η κάθε συσκευή υποδηλώνει και συγκεκριμένη χρήση.

Πολυ σωστη διατύπωση!

Με αυτη την λογικη, σπιτι μας εχουμε:

- Ενα macbook pro 13' (δικο μου) και ενα macbook unibody 13' (της γυναικας μου)
- Ενα macmini (κατεβαστηρι- server μουσικής/φωτο/videos)
- Ενα new ipad (δικο μου), ενα ipad2 (της γυναικας μου)
- Δυο apple TV (ενα για σαλόνι και ενα για την κρεβατοκάμαρα)
- Ενα iphone 4s (της γυναικας μου) και αναμενω ενα iphone 5
- Ενα παροπλισμενο iphone 3gs
-Δυο ipod nano.