Τι Συσκευές Apple Έχουμε ;

Τι Συσκευές Έχουμε ;

• Total voters
    0
Χρήστης με πολλές συσκευές Apple έχει πρόβλημα, πόρωση, είναι funboy/fanboy κ.α. πολλά τέτοια...
Χρήστης πχ της Pioneer με τέτοια τηλ, ενισχυτή, ηχεία, bluray είναι όμως νορμάλ...

:flipout::BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Τι Συσκευές Apple Έχουμε ;

Πολυ σωστη διατύπωση!

Με αυτη την λογικη, σπιτι μας εχουμε:

- Ενα macbook pro 13' (δικο μου) και ενα macbook unibody 13' (της γυναικας μου)
- Ενα macmini (κατεβαστηρι- server μουσικής/φωτο/videos)
- Ενα new ipad (δικο μου), ενα ipad2 (της γυναικας μου)
- Δυο apple TV (ενα για σαλόνι και ενα για την κρεβατοκάμαρα)
- Ενα iphone 4s (της γυναικας μου) και αναμενω ενα iphone 5
- Ενα παροπλισμενο iphone 3gs
-Δυο ipod nano.

Ξεχασες το αυτοκολλητο στο αυτοκινητο :p

Re: Απάντηση: Τι Συσκευές Apple Έχουμε ;

Χρήστης με πολλές συσκευές Apple έχει πρόβλημα, πόρωση, είναι funboy/fanboy κ.α. πολλά τέτοια...
Χρήστης πχ της Pioneer με τέτοια τηλ, ενισχυτή, ηχεία, bluray είναι όμως νορμάλ...

:flipout::BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Φυσικα και ειναι νορμαλ.

αμπνορμαλ ειναι κανεις να εχεις πολλες συσκευες πχ.. ναιμ, ναουμ

Επι του θεματος:

ipod nano 5th gen
iphone 4
imac G5 (θαρρω)
macbookPro

Last edited:
Αυτό το Poll είναι πολύ χρήσιμο....επιτέλους δεν θα πρίζω μόνο τον Μιχάλη ή τον γιάννη όποτε έχω πρόβλημα στο mac! :grinning-smiley-043

Μην με λογαριαζεις.
Και εγω τον Μιχαλη πρηζω, αν και εδω και πολυ καιρο τον εχω αφησει λασκα. Τον πετυχα χτες το απογευμα στον δρομο ομως και τον θυμήθηκα :BDGBGDB55:

Μιχαλη, ποτε λες να περασω να τα πουμε απο κοντα ? :D

τα έχω ξεφορτωθεί όλα ,ipad, ipod κτλ εκτός απο ένα iphone 2G! το οποίο παίζει internet radio dockαρισμένο πάνω στα logitech pure fi :D

τώρα τελευταία μετά απο 2-3 ώρες τραβάει reset ,οπότε σύντομα το βλέπω να μας αφήνει χρόνους!

Απάντηση: Re: Τι Συσκευές Apple Έχουμε ;

Αυτό το Poll είναι πολύ χρήσιμο....επιτέλους δεν θα πρίζω μόνο τον Μιχάλη ή τον γιάννη όποτε έχω πρόβλημα στο mac! :grinning-smiley-043

:flipout:

Μην με λογαριαζεις.
Και εγω τον Μιχαλη πρηζω, αν και εδω και πολυ καιρο τον εχω αφησει λασκα. Τον πετυχα χτες το απογευμα στον δρομο ομως και τον θυμήθηκα :BDGBGDB55:

Μιχαλη, ποτε λες να περασω να τα πουμε απο κοντα ? :D

:bang:

έχω ένα iphone 4 για ιντερνετικό ραδιόφωνο πριν τον ύπνο και για τηλεκοντρόλ στο xbmc.

iphone 4s 16gb
the new iPad 16gb wifi
mac mini 2010

Aν και φανατικός αντι-apple μέχρι πριν λίγα χρόνια, πλέον δεν τα αλλάζω με τίποτα. Εάν έχεις συνηθίσει IOS, δεν πας σε android. Eάν έχεις συνηθίσει OSX, δεν πας windows...

Re: Απάντηση: Τι Συσκευές Apple Έχουμε ;

εντύπωση μου κάνει που δεν έχει κανείς MacBook Air....

..εδώ είμαι! MacBook Air 13.3 i7/4GB/256GB παρέα με iPhone 4-iPhone 5-Airport Extreme-Thunderbolt Display.
To Air αναντικατάστατο (εκτός αν το βγάλουν με retina display..)

Παρατήρηση: Δεν θέλω να συμμετέχω σε αρκετά post του Apple corner διότι βαρέθηκα να διαβάζω συνεχείς "επιθέσεις" από τύπους, που ενώ αγοράζουν Apple, το παίζουν δυσαρεστημένοι-αηδιασμένοι-ανικανοποίητοι..κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο:argue:

...Καλημέρα....
το Air για μένα είναι η επόμενη αγορά(όποτε την κάνω)...πραγματικό στολίδι...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι δημοφιλές ανάμεσά μας....