Τί θα (έπρεπε να) ψηφίσουμε στις εκλογές.

Re: Απάντηση: Re: Τί θα (έπρεπε να) ψηφίσουμε στις εκλογές.

Για δες το καλύτερα...μήπως το ΠΑΣΟΚ είναι 2,3%? Γιατί για παραπάνω δεν το βλέπω..:Banane0:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οχι το τσεκαρα 23 είναι :hanged:...Αντίθετα ερχομαι πρωτος στο Συριζα αλλα με αρνητικους αριθμους τωρα προσεξα οτι υπάρχουν -21

Κρίμα που τον κυνηγάει η δικαιοσύνη. Διαγράψατε μία αξιόλογη επιλογή

cf87cf89cf81ceafcf82cf84ceafcf84cebbcebf72.jpg

....του Πλανήτη, παρακαλώ! :flipout:

Αν με διορίσουν αντιπρόσωπο στο εκλογικό σου τμήμα, ξέρω τι ψηφοδέλτιο θα σου δώσω..

zisis_2.jpg

Σπάνια φωτογραφία μετά από επίτευξη το ενός από τα τέσσερα συνολικά τρίποντα στην πανένδοξη καριέρα του!!:D

Κατεβαίνει με μότο: Βάλε και 'συ ένα τρίποντο στο μνημόνιο...μπορείς!!

Άντε και καλή ψήφο.
http://www.helpmevote.gr/
Ωραιες ερωτησεις αλλά περίεργος αλγοριθμος υπολογισμου μια και μου εβγαλε με 44% κομμα που εχω μεν σε εκτιμηση αλλα δεν θα το ψήφιζα :hmmmm2:.
Μαλλον λείπουνε και άλλα κόμματα :BDGBGDB55: και για αυτο καλυτερα που δεν κατεβαινω Ελλαδα για τις εκλογες :laugh:

Απάντηση: Re: Τί θα (έπρεπε να) ψηφίσουμε στις εκλογές.

Συγνωμη γιατι κατι δεν εχω καταλαβει.....

Αφου δηλωνεις τι θα ψηφισεις τοτε τι προβλεπει ?

Εάν ξέρεις τι σου γίνεται :p

Εάν ξέρεις τι σου γίνεται :p

Δηλαδη η Πασοκαρα που μου εχει βγαλει πανω πανω στην λιστα θαπρεπε να ειναι η πρωτη επιλογη μου ? :flipout:

και εμένα ΠΑΣΟΚάρα μου έβγαλε πανω πανω υπερήφανα...για κοιτα να δεις! :laugh:

Αναμενομενα τα αποτελεσματα.Στον ευρυτερο προοδευτικο χωρο με εβγαλε : )

Αν με διορίσουν αντιπρόσωπο στο εκλογικό σου τμήμα, ξέρω τι ψηφοδέλτιο θα σου δώσω..

zisis_2.jpg

Σπάνια φωτογραφία μετά από επίτευξη το ενός από τα τέσσερα συνολικά τρίποντα στην πανένδοξη καριέρα του!!:D

Κατεβαίνει με μότο: Βάλε και 'συ ένα τρίποντο στο μνημόνιο...μπορείς!!

Κακιες...

Τελικά από ό,τι φαίνεται, η ΔΗΜΑΡ είναι το πιο σταθερό κόμμα με σαφή προσανατολισμό και πρόγραμμα!!

quiz.jpg

Αποτελέσματα κατόπιν όλων των απαντήσεων: ''Ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ''.

Δηλαδη η Πασοκαρα που μου εχει βγαλει πανω πανω στην λιστα θαπρεπε να ειναι η πρωτη επιλογη μου ? :flipout:

Όταν εγώ σου έλεγα πρόσεχε τις παρέες σου που πάνε από κέντρο στην Κηφισιά και μετά κατεβαίνουν κουμουνδούρου δεν με άκουγες !!! Να τι παθαίνεις τώρα.... σταμάτησες την παρέα στο πατσόκ εσύ !!!! :BDGBGDB55::flipout:

Πω, πω..εσείς οι βόρειοι!! Όλα τα όμορφα ρητά μας έχετε αλλάξει!!:flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι, κορόϊδευε εσύ...τον περάσαμε 10 φορές την προηγούμενη φορά στα βιβλία τον θείο...-bye-

Το κορυφαίο το έχω ακούσει απο ηλικιωμένο υποψήφιο τοπικό δήμαρχο:
"Βγώ δεν βγώ, εγώ θα βγώ κι ας μου κάνουνε σκευοφορίες"

Πέθανα!! :flipout:

Last edited: