Τί θα (έπρεπε να) ψηφίσουμε στις εκλογές.

Αμάν πια...δεν αντέχω άλλο!! Αυτή τη ρημάδα, την ταλαίπωρη ελληνική γλώσσα ποιος θα την σώσει τελικά? :D




buron-poludoras-arxeiou.jpg


Καλομελετα και ερχεται !! (στις μεθεπομενες εκλογες, στις επομενες κανει διαλλειμα )
 
ΠΑ.ΓΟΥ.Ρ.Ι. :proud:

ΠΑνελληνιος ΓΟΥκικος Ρεβιζιονιστικος Ιλιγγος

Wookie-Invasion.jpg


Η ΤΡΙΧΑ ΜΑΣ, ΤΙΜΗ ΜΑΣ .... :fahne90:

Ριζοσπαστικος θα ηταν καλυτερο και πιο επαναστατικο Μανο!-bye-
 
Θα ηταν ομως και πολυ ... κλισε ! :icon15:
Απειρα κομματα, μεταπολιτευτικα ... το καναν καραμελα.

Το Ρεβιζιονιστικος (αναθεωρητικος) ειναι μαλλον ηπιος χαρακτηρισμος
που σε συνδυασμο με το Ιλιγγος (που ειναι οξυτατος) .... δημιουργει εγκεφαλικο ! :laugh:
Kατι σαν ... φρενο-γκαζι, φρενο-γκαζι :p

ΥΕΑΑΑΑΗΗΗΗΗ :Banane0:
 
χααχααχχα


Δεν τοχα δει αυτο το αποσπασμα με τον Πολυδωρα.

Πολυ καλα του ξηγηθηκε ο Μπογδανος.


Πως τολεγε ο Βεγγος....


δεν θα με τρελλανετε εσεις εγω θα σας τρελλανω
 
Τέτοια κυβέρνηση έχετε;


Ας τη φανταστούμε κάπως έτσι - μια κυβέρνηση που:

Πρώτο: Θα είναι βγαλμένη από τα σπλάχνα του λαού και όπως μονομερώς οι εχθροί του λαού του επέβαλαν Μνημόνια, εκείνη ενεργώντας στο όνομα του λαού εξίσου μονομερώς (πώς αλλιώς;) θα καταργήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα τα Μνημόνια.

Δεύτερο: Μια κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει άμεσα τις αδικίες σε βάρος του λαού. Πώς; Εντοπίζοντας άμεσα και στέλνοντας τον λογαριασμό στα 559 «πατριωτάκια» μας που μέσα στα χρόνια της κρίσης, όταν 6,3 εκατομμύρια Έλληνες ρίχτηκαν στη φτώχεια, εκείνοι είδαν τα πλούτη τους να εκτινάσσονται στα 76 δισ. δολάρια («Βήμα», 24/8/2014) και να ανέρχονται στο 45% του ΑΕΠ της χώρας.

Τρίτο: Μια κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει άμεσα τις αδικίες σε βάρος του λαού εντοπίζοντας άμεσα και στέλνοντας το λογαριασμό σε εκείνα τα 11 «πατριωτάκια» μας που μέσα στα χρόνια της κρίσης, όταν 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι ρίχτηκαν στην ανεργία, εκείνοι (έρευνα της «Wealth-Χ» και της ελβετικής τράπεζας «UBS») είδαν την περιουσία τους να αυξάνεται από 16 δισ. δολάρια το 2013 στα 18 δισ. δολάρια το 2014 κατέχοντας (11 μόλις άνθρωποι) σχεδόν το 10% του συνολικού ΑΕΠ της χώρας.

Τέταρτο: Μια κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει άμεσα τις αδικίες σε βάρος του λαού εντοπίζοντας άμεσα και στέλνοντας τον λογαριασμό σε εκείνο το 10% του πλουσιότερου πληθυσμού της χώρας που τα χρόνια της κρίσης, την περίοδο που στην Ελλάδα έφτασαν να υποσιτίζονται 686.000 παιδιά (έκθεση Unicef), αυτή η μειοψηφία είδε τα πλούτη της να εκτινάσσονται φτάνοντας σήμερα στο σημείο να κατέχει το 56,1% του εγχώριου πλούτου από το 48,6% που συγκέντρωνε το 2007 (έκθεση της ελβετικής τράπεζας «Credit Suisse»).

Πέμπτο: Μια κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει άμεσα τις αδικίες σε βάρος του λαού εντοπίζοντας άμεσα και στέλνοντας τον λογαριασμό σε εκείνους που διατηρούν κεφάλαια τοποθετημένα στο εξωτερικό ύψους 140 δισ. ευρώ, όταν ένας στους δυο Έλληνες αναγκάζεται να δανειστεί ή να εκποιήσει περιουσιακά του στοιχεία για να επιβιώσει (έρευνα ΓΣΕΒΕΕ).

Έκτο: Μια κυβέρνηση σε μια χώρα όπου ο εργάτης, ο αγρότης, ο βιοπαλαιστής έχασαν το 40% του εισοδήματός τους τα τελευταία χρόνια, θα στείλει τον (αντίστοιχο) λογαριασμό σε όλους τους προηγούμενους καθώς και σε εκείνους που φοροαποφεύγουν μέσω Λουξεμβούργου ή άλλων «παραδείσων», σε εκείνους που ο αφορολόγητος «πατριωτισμός» τους περνάει μέσα από «λίστες Λαγκάρντ», μέσα από εμβάσματα δισεκατομμυρίων στο εξωτερικό, μέσα από «οφ σορ» εταιρείες κι από άλλα τέτοια «νόμιμα και ηθικά».

Έβδομο: Μια κυβέρνηση του λαού που όπως μονομερώς οι εχθροί του λαού του έχουν φορτώσει στην καμπούρα του ένα χρέος που αφενός ο λαός το έχει πληρώσει χίλιες φορές κι αφετέρου δεν το δημιούργησε αυτός, εκείνη θα απαλλάξει το λαό από αυτό το χρέος, θα αρνηθεί να το πληρώσει, θα το διαγράψει μονομερώς (πως αλλιώς;) διακηρύσσοντας προς εγχώρια και ξένα όρνεα πως ό,τι φάγατε – φάγατε.

Όγδοο: Μια κυβέρνηση που θα «εξηγήσει» στους τραπεζίτες πως τα 250 δισ. ευρώ που έχουν «δανειστεί» αυτά τα χρόνια είναι λεφτά του λαού, αφού ο λαός τα έχει πληρώσει, και άρα θα τεθούν στην υπηρεσία του λαού, θα τεθούν στην οικονομική αναγέννηση της χώρας μέσα από ένα παραγωγικό και πανεθνικό σχεδιασμό με γνώμονα το κοινωνικό όφελος και όχι το καπιταλιστικό κέρδος.

Ένατο: Μια κυβέρνηση που όπως μονομερώς οι εγχώριοι και ξένοι «σωτήρες» του λαού του επέβαλαν μια δανειακή σύμβαση που θέτει τη χώρα υπό το αγγλικό δίκαιο και υπό την δικαιοδοσία του δουκάτου του Λουξεμβούργου, εκείνη το ίδιο μονομερώς (πώς αλλιώς) θα κάνει την δανειακή σύμβαση χαρτοπόλεμο και χωρίς καμία διαπραγμάτευση θα την πετάξει στον σκουπιδοτενεκέ.

Δέκατο: Μια κυβέρνηση που από την πρώτη μέρα θα εξασφαλίσει δουλειά, ψωμί, σύνταξη, θέρμανση, υγεία, παιδεία, κοινωνική πρόνοια στο λαό και θα τα εξασφαλίσει επειδή ακριβώς θα αρνηθεί να ξαναδώσει έστω και ένα τρύπιο ευρώ σε κερδοσκόπους και τοκογλύφους και επειδή ό,τι παράγει πλούτο στον τόπο δεν θα το χαρίζει στους «επενδυτές», δεν θα το βάζει ενέχυρο στις «Αγορές», αλλά θα το θέσει στην υπηρεσία του λαού, που σημαίνει: Τέλος στο ξεπούλημα και στο πλιάτσικο, πέρασμα υπό δημόσιο και κοινωνικό έλεγχο όλων των τομέων στρατηγικής σημασίας στην οικονομία, από την ενέργεια, τον ορυκτό, επίγειο και εναέριο πλούτο μέχρι τις τηλεπικοινωνίες, τις δημόσιες μεταφορές και φυσικά τον τραπεζικό τομέα.

Ενδέκατο: Μια κυβέρνηση που δεν θα αναγνωρίζει στα «κολέγια των Επιτρόπων», σε καμία ΕΕ και σε κανένα ΔΝΤ το «δικαίωμα» να ρημάζουν και να υπονομεύουν την οικονομία της χώρας, που θα ενεργεί με γνώμονα την ανύψωση του παραγωγικού επιπέδου του τόπου και την αναδημιουργία της Ελλάδας, διεκδικώντας αμοιβαία επωφελείς σχέσεις στο πλαίσιο της αλληλεξάρτησης εντός του παγκόσμιου οικονομικού περιβάλλοντος και του παγκόσμιου «καταμερισμού εργασίας».

Δωδέκατο: Μια κυβέρνηση που δεν θα επιτρέπει στα ΝΑΤΟ και στις Κομισιόν να ποδοπατούν την εθνική κυριαρχία και την λαϊκή αξιοπρέπεια, που δεν θα θεωρεί «μονόδρομο» τα δεσμά τους, και που στα παιχνίδια των εκβιασμών, των απειλών και των υπονομεύσεων θα αντιτάσσει την λαϊκή οργάνωση, τη λαϊκή θέληση, τη λαϊκή αποφασιστικότητα και την πατριωτική και διεθνιστική αλληλεγγύη.

Άσχημη θα ήταν μια τέτοια κυβέρνηση; Δεν φαντάζομαι. Αλλά έχω και πλήρη επίγνωση ότι, μια βδομάδα πριν τις εκλογές, στο ερώτημα προς τους υποψήφιους κυβερνώντες αν «έχετε τέτοια κυβέρνηση» να μου προτείνετε, η απάντηση που θα λάμβανα θα ήταν ότι… η φαντασία μου καλπάζει.

Διαβεβαιώνω, λοιπόν, ότι τόσο φαντασιόπληκτος δεν είμαι ώστε να πιστεύω ότι μπορεί στις 26 Ιανουαρίου να έχω μια τέτοια κυβέρνηση. Εντούτοις δεν νομίζω (με το συμπάθιο κιόλας) ότι θα πρέπει να παραιτηθώ από το να θέλω μια τέτοια κυβέρνηση.

Και φυσικά δεν νομίζω (με το συμπάθιο κιόλας), ακόμα κι αν δεν μπορώ να έχω μια τέτοια κυβέρνηση, ότι θα πρέπει να παραιτηθώ από το δικαίωμά μου, την παραπάνω Δευτέρα, να έχω μια τέτοια αντιπολίτευση.
Νίκος Μπογιόπουλος
email: [email protected]
 
Mε βαση αυτα λοιπον Χρηστο πως να ζητησεις απο τον οποιονδηποτε Μπογιοπουλο ή απο το ΚΚ να στηριξει κατι αλλο ?
 
Mε βαση αυτα λοιπον Χρηστο πως να ζητησεις απο τον οποιονδηποτε Μπογιοπουλο ή απο το ΚΚ να στηριξει κατι αλλο ?

Έχω σαν αρχή μου να μην προτείνω τι θα αποφασίσει να ψηφιςει ο άλλος .Μοιραζομαι ομως τις σκέψεις και τις πληροφορίες που θεωρώ οτι εχουν αξία .Τον Μπογιόπουλο τον εκτιμώ ιδιαιτέρως αλλά δεν αποφασίζω βάσει του δικού του σκεπτικού Παρ οτι ασπάζομαι τις σκέψεις του .ισως έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες και μαλλον αυτός ειναι συναισθηματικά δεμένος με κάτι που εγώ δεν ειμαι .
 
Ονομαστική: Ο πατήρ.
Γενική: Του πατρός.
Δοτική: Τω πατρί.
Αιτιατική: Τον πατέρΑ.
Κλητική: Πάτερ...


Αμάν πια...δεν αντέχω άλλο!! Αυτή τη ρημάδα, την ταλαίπωρη ελληνική γλώσσα ποιος θα την σώσει τελικά? :D


ΥΓ.

Έχω και αυτά τα αγράμματα χρυσαύγουλα εδώ με τα μαύρα σπρέυ στους τοίχους:

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!


ΥΓ2.

Έχω και 'γω μαύρο σπρέυ, να πάω να γράψω από κάτω: Έλα μ@νι στον τόπο σου?

:smash:

ΥΓ.

Το ''έσσεται'' είναι ο μέλλων χρόνος του ρήματος Ες Ες!!!
Ναι. "Ρερητόρευκα το ρερητορευμένο ρω"
 
ImageHandler.ashx




Γκαλοπ της Αυγης.


Σφαγη γινεται για την 3η θεση μεταξυ φασισταριων, ΚΚΕ και Ποταμιου.

Σε ολα τα γκαλοπ ο κυρ Φωτης και ο Γαπ μενουν εξω....και στο οριο κινειται ο Καμμενος.


Αν οι έδρες βγουν περίπου έτσι, τότε μια τρικομματική κυβέρνηση Συριζα-ΑΝΕΛ-Ποτάμι ίσως να είναι καλή εξέλιξη για την χώρα. Θα έχει μια ισορροπία. Τα δύο μικρά κόμματα ΑΝΕΛ-Ποτάμι δεν θα μπορούν να κάνουν και πολλά του κεφαλιού τους γιατί και να φύγει ο ένας, θα αρκεί ο άλλος.
 
Για «σχέδιο φορολογικής εξόντωσης της μεσαίας τάξης από το ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυρακη.

«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα τον αντικαταστήσει με φόρο στις περιουσίες πάνω από 200.000 ευρώ. Για τέταρτη συνεχή μέρα δεν απαντά στο ερώτημά μας. Θα τετραπλασιάσει το φόρο στη μεσαία περιουσία;», σημειώνει η Μαρία Σπυράκη και καταλήγει:

«Είναι, πλέον, ξεκάθαρο ότι σχεδιάζει την εξόντωση της μεσαίας τάξης».

http://www.enikos.gr/ekloges-2015/291714,Spyrakh:_O_SYRIZA_sxediazei_thn_exontwsh.html