Τι θα φέρνατε από USA;

Απάντηση: Re: Τι θα φέρνατε από USA;

Κανε μια προσπαθεια να φερεις αυτην please

megan-fox-fhm-041.jpg

Ο Χριστός κι η Παναγιά βούδα μου!!!
:adore::adore::adore::adore::adore::adore:

Απάντηση: Re: Τι θα φέρνατε από USA;

Κανε μια προσπαθεια να φερεις αυτην please

megan-fox-fhm-041.jpg

την γούνα εννοεί βρε παιδιά, αμέσως να τον παρεξηγήσετε τον άνθρωπο. :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Τι θα φέρνατε από USA;

Παρακαλώ να σταματήσουν οι προτροπές για αγορές παράνομου υλικού που δεν εξυπηρετεί τίποτα απολύτως. Όποιος έχει τις ''μπάλες'' να πηγαίνει με 200 σε δρόμο με όριο ταχύτητας 120, ας έχει και τις ανάλογες να πληρώσει τα όποια πρόστιμα ή ποινές του επιβληθούν.

ΥΓ

Σε λίγο, θα του προτείνουμε του ανθρώπου να φέρει φθηνότερο μυδράλιο για εκκαθαρίσεις πολιτικών....ας αυτοσυγκρατηθούμε λιγουλάκι....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΜΕ 120 ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 100.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα φέρνατε από USA;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΜΕ 120 ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 100.

Και εδώ παράνομο είναι το αντιραντάρ.

ΧΕ-ΧΕ ΤΑ 427 ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΕΩΣ ΤΟ 72-bye-
Όντως το 85 δεν βγαίνει με την 427,μου χει μείνει απ'τα Impala τα παλιά,αλλά είχαν οι Corvette μεγάλες.
Σε ένα μέρος που τις βρίσκεις με το κιλό σε scrap yards,δεν χρειάζεται ανησυχία,όλα γίνονται. :BDGBGDB55:

Όσο για τα Anti-Radars (Radar Detectors),δεν είμαι σίγουρος για εδώ αλλά εκεί δεν είναι σε όλες τις πολιτείες,τα Radar-Laser Jammers είναι τα παράνομα και σχεδόν σε όλες.
Επίσης σε πολλές πολιτείες δεν είναι παράνομα και τα πλαίσια πινακίδας,συμπεριλαμβανομένου αυτά που δείχνουν την πινακίδα μόνο από ευθεία για να μην τις βλέπουν οι κάμερες απ'τα πλάγια.

Πάντως Donuts μην ξεχάσει να φέρει...

To σημαντικό ερώτημα (για μένα) δεν είναι τι θα φέρει από USA, αλλά ΠΩΣ θα γλυτώσει το τελωνείο, ειδικά αν πρόκειται για ογκώδες/ακριβό αντικείμενο.

Διότι αν δεν γλυτώσει το τελωνείο δεν αξίζει να πάρεις τίποτα. ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα φέρνατε από USA;

Και εδώ παράνομο είναι το αντιραντάρ.

Καλά, εδώ είναι τόσο βόδια, που όταν δούλευα σαν τεχνικός Η/Υ με είχαν σταματήσει γα έλεγχο και είχα ένα modem.
Μέχρι να καταλάβουν τι είναι τα στουρνάρια, δεινοπάθησα.

Re: Απάντηση: Τι θα φέρνατε από USA;

To σημαντικό ερώτημα (για μένα) δεν είναι τι θα φέρει από USA, αλλά ΠΩΣ θα γλυτώσει το τελωνείο, ειδικά αν πρόκειται για ογκώδες/ακριβό αντικείμενο.

Διότι αν δεν γλυτώσει το τελωνείο δεν αξίζει να πάρεις τίποτα. ;)

Αρκει να μην ερθει με απ'ευθειας πτηση.

(ετσι ηρθε ο lumagen του Κος. Μπαμπης :D )

Oι φακοι (οχι οι μηχανες) SLR εχουν παγκοσμια εγγυηση (τουλαχιστον οι Nikon). Θα 'φερνα κανα 2 τετοιους pro, θα 'στελνα τα κουτια με το ταχυδρομειο και θα τους μοσχοπουλαγα....

Εγω θέλω να φέρω ένα Tag Heuer
Έχει σχεδον τη μιση τιμή απ' ότι εδώ.

Αν μπορούσα να φέρω κάτι μεγάλο, θα έπαιρνα ένα σετάκι προ και τελικό Emotiva, που δεν υπάρχει κάτι ανάλογο εδώ. Όμως μιλάω για κάτι σχετικά διακριτικό που να μπορεί να περάσει από τυχόν έλεγχο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα φέρνατε από USA;

Καλά, εδώ είναι τόσο βόδια, που όταν δούλευα σαν τεχνικός Η/Υ με είχαν σταματήσει γα έλεγχο και είχα ένα modem.
Μέχρι να καταλάβουν τι είναι τα στουρνάρια, δεινοπάθησα.

Ένδοξες εποχές ε? -bye-