Τι θα φέρνατε από USA;

Αυτα ερχονται με μικρη - σχετικα - επιβαρυνση

Αυτή τη στιγμη οι emotiva UPA-5 και UMC-1 κοστίζουν 850ευρώ. Δηλ. λες με 1000 μπορώ να τους έχω; Αν θες στείλε ένα PM για να μην πλατιάζουμε το thread.

Last edited:
Αυτή τη στιγμη οι emotiva UPA-5 και UMC-1 κοστίζουν 850ευρώ. Δηλ. λες με 1000 μπορώ να τους έχω;

Δεν ξερω ακριβως, αλλα μπορεις να υπολογισεις.

Ριξε μια ματια στο παρακατω, καθως και στα λιγο πριν απο αυτα ποστς.
Νομιζω πως θα καταλαβεις

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1018744&postcount=86

Αυτά που πραγματικά είναι φθηνά στις ΗΠΑ είναι τα ρούχα. Παντελόνια levis κλπ έχουν 25 ευρώ όταν εδώ χτυπάνε 100+ ευρώ.
Για ηλεκτρονικά στα μεγάλα καταστήματα που έχουν δύσκολα θα βρείτε προσφορές καλύτερες από την Ευρώπη. Στις ΗΠΑ οι προσφορές βγαίνουν κυρίως online και επίσης με προαγορά (πχ πληρώνεις την 1 του μήνα κάτι με -30% αλλά το παραλαμβάνεις στο σπίτι σου ένα μήνα μετά). Και τα 2 είναι δύσκολα για κάποιο τουρίστα.
Τιμές μπορούν να φανούν φθηνότερες για ακριβά ηλεκτρονικά (άνω των 500 ευρώ σίγουρα), αλλά θα πρέπει να προσέχετε τι και πως για να μην πληρώσετε τελωνείο. Αν τα έχετε σε χειραποσκευή σε μερικά αεροδρόμια που θα προσγειωθείτε για ανταπόκριση με Ελλάδα μπορεί να σας τις ψάξουν (πχ. Ολλανδία), οπότε δεν πρέπει να έχετε τις συσκευασίες μαζί. Επίσης συνήθως ανοίγουν τεράστιες βαλίτσες παντού όταν έρχεσαι από εξωτερικό.
Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να αξίζει.
Συνολικά από τις χώρες που έχω ταξιδέψει νομίζω ότι είναι λίγες που αξίζει να πάρεις κάτι λαμβάνοντας υπόψη και το ρίσκο του τελωνείου. Πιο συγκεκριμένα:
- Κίνα. Ότι πρέπει για ηλεκτρονικά που κατασκευάζονται στην Κίνα, οι τιμές είναι χώμα. Επίσης ράβεις κοστούμια με ύφασμα σούπερ της επιλογής σου με κάτω από 200 ευρώ. Παίρνεις και μερικές ρέπλικες για δώρα :Ρ
- Κορέα. Είναι ότι πρέπει για ρούχα και παπούτσια επώνυμα. Στα νορμάλ καταστήματα τουλάχιστον -20% από ότι εδώ.
Ε και μετά τίποτα παραδοσιακά ανάλογα τον τόπο. Αυτά...όλα τα άλλα μέσω ebay έρχονται Ελλάδα απροβλημάτιστα.

Απο Νεα Υορκη:

Ρουχα.
Πας με αδειες βαλιτσες.
Τωρα επιτρεπεται μια μονο δωρεαν αλλά καλο ειναι να παρεις απο κει τουλαχιστον αλλη μια. Ειναι φθηνες οι βαλιτσες (και εκει). Στα μικρα μαγαζακια στο Manhattan.
Τα ανδρικα ρουχα με εξαιρεση τα εσωρουχα ειναι παφθηνα.
Παπουτσια το ιδιο.

Μεσα στην ΝΥ υπαρχει το Macey`s. Εχει πολλες προσφορες. Για τους τουριστες δινουν και μια εξτρα εκπτωση, αρκει να πας να παρεις κουπονι (οσοι δεν το ξερουν δεν εχουν εκπτωση... )
Λιγο πιο εξω στο Long Island εχει στοκατζιδικα. Παιρνεις Calvin Klein, Trussardi, κτλ σε τιμες χωμα.

Απο Η/Υ τιποτα.
Τουλαχιστον προ κρισης ειχαμε 10πλασια ποικιλια, καλυτερες τιμες.
Α, και ειχαν αυτοι κριση (προ διετιας).
Τωρα... ενταξει... παιζεται.
Το J&R στο Manhattan.

Απο φωτογραφικες, μπα.

Μετα εχεις ειδη οικιακης χρησεως.
Καλα... σεντονια με 800 κλωστες ή και παραπανω (τι σου λεω τωρα, ε, οταν κοιμηθεις θα καταλαβεις) ειναι τσαμπα.
Αν δεν σε ενδιαφερει εσενα προσωπικα παρε παραγγελια. Θα βγαλεις χρηματα (αν εχει βεβαια κανεις να σου δωσει).

Εγω εφερα eeePC που δεν κυκλοφορουσε εδω. Σε καλυτερη τιμη κιολας.
Ηταν το μονο απο Η/Υ που ηταν φθηνοτερο (τοτε).

Με 1,48 $ που εχει αυτες τις μερες το ευρω, τα παντα συμφερουν απο αμερικη.
Πηρα ενα dac, εδω δεν κυκλοφορει, απο την αγγλια κοστιζει για Ελλαδα 1540, το πληρωσα 1030 ευρω.

Βασικά αν μπορούσες να βγάλεις και μια μόνιμη βίζα και να μείνεις στον πολιτισμό...είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου...

σεντονια - μαξιλαροθήκες - παπλώματα - πετσέτες μπάνιου - timberland - levis - ralph Lauren - αερογράφους badger - πλαστικά μοντέλα υπό κλίμακα - τα στέκια τους - τα νοσοκομεία τους και τις πιστωτικές τους κάρτες για να μπείς σε αυτά.

μα γιατι να κανει τον κοπο να γυρισει πισω;

Βασικά αν μπορούσες να βγάλεις και μια μόνιμη βίζα και να μείνεις στον πολιτισμό...είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου...

αυτές είναι επιθυμίες .....