Τι θα γίνει ρε Nova με τις επαναλήψεις σας;;;

Δεν έχει η νόβα διαφημίσεις εντός των ταινιών. Και η εγγραφή γίνεται με τον PVR δέκτη.

Δεν έχει η νόβα διαφημίσεις εντός των ταινιών. Και η εγγραφή γίνεται με τον PVR δέκτη.

Στις ταινιες οχι, αλλα στα ντοκυμαντερ ναι και μαλιστα καθε 15 λεπτα. Εγω δεν εχω τον PVR δεκτη και γραφω σε DVD recorder με σκληρο.

Στις ταινιες οχι, αλλα στα ντοκυμαντερ ναι και μαλιστα καθε 15 λεπτα. Εγω δεν εχω τον PVR δεκτη και γραφω σε DVD recorder με σκληρο.

στα καναλια ντοκυμαντερ εννοειται πως απλως γινεται αναμεταδοση απο την νοβα. αρα το σχολιο δεν στεκει.

Παντως οι διαφημισεις στα καναλια των ντοκιμαντερ ειναι πολυ σπαστικες.

Δεν καταλαβαινω τον λογο διακοπης του προγραμματος για 3 εως 5 λεπτα ανα δεκαπενταλεπτο, για να παιξουν τα ιδια και τα ιδια promos και μαλιστα με την ιδια ακριβως σειρα καθε φορα.

στα καναλια ντοκυμαντερ εννοειται πως απλως γινεται αναμεταδοση απο την νοβα. αρα το σχολιο δεν στεκει.

Παντως οι διαφημισεις στα καναλια των ντοκιμαντερ ειναι πολυ σπαστικες.

Δεν καταλαβαινω τον λογο διακοπης του προγραμματος για 3 εως 5 λεπτα ανα δεκαπενταλεπτο, για να παιξουν τα ιδια και τα ιδια promos και μαλιστα με την ιδια ακριβως σειρα καθε φορα.

Η νόβα κάνει αναμετάδοση απλά των καναλιών ντοκιμαντέρ, και δεν ευθύνεται για τις διαφημίσεις. Ίσα-ίσα που το τελευταίο διάστημα καλύπτει τις ξένες διαφημίσεις, και σταματήσαμε να βλέπουμε διαφημίσεις στα ρουμάνικα. Που τα φάρμακα είχαν πολύ πλάκα, με τα "ψιλά" γράμματα που έπρεπε να διαβαστούν.

Ποιο σχολιο? Δεν σχολιασα το γιατι εχει διαφημισεις στα καναλια ντοκυμαντερ, το ειπα σαν γεγονος αναφερομενος στα οφελη ενος recorder...

Οι ταινίες που δείχνει η NOVA στην καλύτερη περίπτωση είναι 4-5 μήνες πίσω από την κυκλοφορία της ταινίας στα τορεντάδικα.

Και νόμιμα να το πάμε με 30 ευρώ το μήνα νοικιάζεις μια ταινία την ημέρα (πολλά DVD club έχουν βάλει εκπτωτικά πακέτα) και την βλέπεις και όποτε θέλεις.

Με λίγα λόγια και τα 30 ευρώ προσφορά που κάνουν και πάλι πολλά είναι.

Οι ταινίες που δείχνει η NOVA στην καλύτερη περίπτωση είναι 4-5 μήνες πίσω από την κυκλοφορία της ταινίας στα τορεντάδικα.

Και νόμιμα να το πάμε με 30 ευρώ το μήνα νοικιάζεις μια ταινία την ημέρα (πολλά DVD club έχουν βάλει εκπτωτικά πακέτα) και την βλέπεις και όποτε θέλεις.

ναι οντως, γι αυτο το λογο η nova ειναι η μονη πλατφορμα που παρεχει καναλια ταινιων. και στην υπολοιπη ευρωπη δεν υπαρχουν καναλια ταινιων σου λεει ο παροχος αμα θες ταινια κατεβασε την.

επισης και ο οτε γιαυτο δεν βαζει καναλια ταινιων. :twoguns::smash::ADFADF1:

Για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου (Νόβα), μήπως γνωρίζετε πόσες επαναλήψεις κάνουν τα μεγαλύτερα πακέτα του κόσμου ??? Πάρα πολλές. Δεν βγαίνει αλλιώς το πρόγραμμα...

Και εννοώ Sky (γενικώς) και όλους τους υπόλοιπους !!!!

Αυτό ισχύει και στα κανάλια με τα ντοκυμαντέρ.

Όσοι έχουν συνδρομή ξένου πακέτου και ειδικά Sky UK το ξέρουν...

Θα δώσω ένα μόνο παράδειγμα για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.
Επειδή είμαι fan του είδους, έβλεπα συνέχεια τις ταινίες του Blood Friday.
Και ενώ πέρυση δεν έχανα παρασκευή βράδυ (είχε γίνει θεσμός), εδώ και κάποιους μήνες οι ταινίες είναι συνεχώς επαναλήψεις, δε ξέρω και εγώ πόσο καιρό έχουν να βάλουν πρεμιέρα σε θρίλερ, με αποτέλεσμα να καταργηθεί η ωραία αυτή συνήθεια της Παρασκευής.:slapface:

Πόσες νέες ταινίες βγαίνουν το μήνα γενικά; 5;
Αν δεν μπουν επαναλήψεις, πως θα φτιαχτεί πρόγραμμα;

Απάντηση: Re: Τι θα γίνει ρε Nova με τις επαναλήψεις σας;;;

Για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου (Νόβα), μήπως γνωρίζετε πόσες επαναλήψεις κάνουν τα μεγαλύτερα πακέτα του κόσμου ??? Πάρα πολλές. Δεν βγαίνει αλλιώς το πρόγραμμα...

Και εννοώ Sky (γενικώς) και όλους τους υπόλοιπους !!!!

Αυτό ισχύει και στα κανάλια με τα ντοκυμαντέρ.

Όσοι έχουν συνδρομή ξένου πακέτου και ειδικά Sky UK το ξέρουν...
Παιδιά ο Αντώνης έχει δίκιο σε αυτά που γράφει.
Δεν είναι μόνο ο δικός μας πάροχος που βάζει επαναλήψεις.
Αντώνη δεν κάνεις το συνήγορο κανενός….. έτσι έχουν τα πράγματα. καλός η κακός........... :ernaehrung004:

Πόσες νέες ταινίες βγαίνουν το μήνα γενικά; 5;
Αν δεν μπουν επαναλήψεις, πως θα φτιαχτεί πρόγραμμα;

Μόλις 5 νέες ταινίες το μήνα δεν έβγαιναν ούτε επί Στάλιν στην Σοβιετική ένωση.

Για δες και εδώ...

http://www.movieweb.com/dvd-bluray/2012/week
http://www.movieweb.com/dvd-bluray/2012/week?pg=2

ναι οντως, γι αυτο το λογο η nova ειναι η μονη πλατφορμα που παρεχει καναλια ταινιων. και στην υπολοιπη ευρωπη δεν υπαρχουν καναλια ταινιων σου λεει ο παροχος αμα θες ταινια κατεβασε την.

Κανάλια μπαγιάτικων ταινιών έχει η NOVA.

Σύγχρονες ταινίες είναι αυτές που έχει φέρει τώρα το DVD club όπως το Hugo , το Tower Heist κτλ. (για να μην σου πω άλλες που "¨ κυκλοφορούν" οπως το Mission Imposible και το Rum Diaries) τις οποίες θα δείξει σε κάνα τρίμηνο.

Last edited:
Μόλις 5 νέες ταινίες το μήνα δεν έβγαιναν ούτε επί Στάλιν στην Σοβιετική ένωση.

Για δες και εδώ...

http://www.movieweb.com/dvd-bluray/2012/week
http://www.movieweb.com/dvd-bluray/2012/week?pg=2

Κανάλια μπαγιάτικων ταινιών έχει η NOVA.

Σύγχρονες ταινίες είναι αυτές που έχει φέρει τώρα το DVD club όπως το Hugo , το Tower Heist κτλ. (για να μην σου πω άλλες που "¨ κυκλοφορούν" οπως το Mission Imposible και το Rum Diaries) τις οποίες θα δείξει σε κάνα τρίμηνο.

Πότε θα δείξει το Hugo το sky; Έτσι για να δούμε πόσο πίσω είναι η νόβα, και τι απαιτήσεις έχουμε...

υπαρχει σειρα με την οποια γινεται η προβολη. cinema->video club->pay tv->free tv

η συγκριση στη διαθεση ταινιων μονο με αλλο συνδρομητικο πακετο μπορει να γινει οπως το sky και σαφως οχι με τα video club και τα torrents.

υπαρχει σειρα με την οποια γινεται η προβολη. cinema->video club->PPV->pay tv->free tv

η συγκριση στη διαθεση ταινιων μονο με αλλο συνδρομητικο πακετο μπορει να γινει οπως το sky και σαφως οχι με τα video club και τα torrents.

Σου πρόσθεσα στην αλυσίδα προβολών τα PPV (pay per view) τα οποία υπάρχουν είτε αυτόνομα είτε μέσα σε συνδρομητικές δορυφορικές πλατφόρμες

Σου πρόσθεσα στην αλυσίδα προβολών τα PPV (pay per view) τα οποία υπάρχουν είτε αυτόνομα είτε μέσα σε συνδρομητικές δορυφορικές πλατφόρμες

σωστοσ! :-)

Το κοίταξα αυτό πριν ρωτήσω. Το Hugo το έχει μόνο σαν "ειδοποίηση" όταν προβληθεί. Όλες οι πρεμιέρες είναι του 2010...
Αν δεν δείχνει το Hugo το sky, πως περιμένουμε να το δείξει η νόβα;
Προφανώς και οι 2 θα το δείξουν όταν κλείσει ο κύκλος της ταινίας στην ενοικίαση.