ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ?

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Εγω παιδια θα παω στη Βουλγαρια στο Bansko για ski!:ernaehrung004:
Χιονι, τζακι, Μεταξα κλπ...-bye-

Ισως οι καλύτερες φετινές γιορτές, με το μπόμπιρα, στο σύνταγμα με τα πολύχρωμα φωτάκια, το καρουσέλ, τα παιχνίδια, ...........
Ομως τα ευχάριστα συνεχίζονται με το νέο μέλος της οικογένειας να αναμένεται προς το τέλος του Αυγούστου.

Απάντηση: Re: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ?

Ισως οι καλύτερες φετινές γιορτές, με το μπόμπιρα, στο σύνταγμα με τα πολύχρωμα φωτάκια, το καρουσέλ, τα παιχνίδια, ...........
Ομως τα ευχάριστα συνεχίζονται με το νέο μέλος της οικογένειας να αναμένεται προς το τέλος του Αυγούστου.

Με το καλό!!!!!! Καλή λευτεριά στην σύζυγο!!!!!!!

ελα ερε ΕΚΙ το καρφωσες και το δευτερο παλικαρι μου ...αντε με το καλο !!!!!

Εγω παιδια θα παω στη Βουλγαρια στο Bansko για ski!:ernaehrung004:
Χιονι, τζακι, Μεταξα κλπ...-bye-

Aφού πας που πάς έξω δοκίμασε κάτι τοπικό... Πες να σου φτιάξουν μια greena rakija στο ειδικό ποτήρι που την σερβίρουν.Είναι must τέτοια εποχή.
Θα με θυμηθείς.... ;)

Σπίτι μου σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου!!

Αποφεύγω τέτοιες μέρες να πηγαίνω οπουδήποτε..θέλω την φαμίλια μου!

Οπότε, Χριστούγεννα με την φαμίλια στο πατρικό...

Υ.γ Χώρια που δεν είμαστε για πουθενά γιατί και η δική μας η κοιλίτσα έχει φουσκώσει αρκετά και δεν είμαστε για πολλά πολλά..

EKI & PETRAN τις ευχες μου να πανε όλα καλα!!!

Εγω σπίτι, ευκαιρια να βρεθουμε σαν οικογενεια που εχουμε σκορπίσει αριστερα και δεξια...
Βεβαια όλο και καποιος θα ρθει για κανενα διημερο αλλα...

Θεου θελοντος θα δω και καμμια ταινια...

Καλα να περασετε όλοι σας-bye-

Οικογενειακά.Τίποτα παραπάνω, ίσως και τίποτα καλύτερο απο αυτο, αυτές τις ημέρες.
Πάντως χρωστάμε ένα ταξιδάκι στους εαυτούς μας εγω και η Αννα.Σχεδόν 3 μήνες μετά τον γάμο και δεν πήγαμε πουθενά.

Ναι, καλά, με τη γκαντεμιά που μας δέρνει, ούτε πρόκειται! :damnyou:

Όπως καταλάβατε, θα μείνουμε σπίτι! :music-smiley-005: :Banane0: :popcorn: :food-smiley-005:

Eki, Petran με το καλό! Είμαστε κι εμείς στην ίδια κατάσταση, περιμένουμε την κόρη μας κατά το Πάσχα!
Έχω μεγάλο υπόλοιπο αδείας (δεν παίρνω καθόλου το καλοκαίρι :tdown: ), κι έτσι από την επόμενη εβδομάδα θα πάρω άδεια μέχρι περίπου τις 5-6/1. Βόλτες με τον μικρό στα καρουσέλ, στην παραλία, στο πεδίον του Άρεως, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και όπου αλλού εδώ τριγύρω...

Απάντηση: Re: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ?

ελα ερε ΕΚΙ το καρφωσες και το δευτερο παλικαρι μου ...αντε με το καλο !!!!!

Larry, σε ευχαριστώ πολύ!!!
Οπότε αναβάλλονται κάποιες αγορές!!!