ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ?

Γιαννη και Αννα, οπως λεει κι ενα ρητο
"Να ειναι γερο και να κατουρα ορθια!" :grinning-smiley-043

Αντε με το καλο σας ευχομαι, να ειναι γερο και υγιεστατο.

Αλλα απο οτι βλεπω εχει πεσει "επιδημια" εδω μεσα!!! Τι εγινε βρε παιδια? Τα βλεπετε με HD και στοχευετε καλυτερα?? :flipout: :flipout: :grinning-smiley-043

Οσο για το τι θα κανω τις γιορτες...το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πλακωθουμε παλι στο φαγητο κι απο το Γεναρη θα κραταμε παλι τις διαιτες και τα γυμναστηρια. Ολα ομως θα ξεκινησουν εκεινη...την καποια...ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! :flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:
Λόγω μεγάλου υπολοίπου αδείας, από την Τρίτη θα είμαι free μέχρι τέλος του χρόνου. Οπότε θα πεταχτούμε 4-5 ημέρες στην Αγριά Βόλου, όπου διαθέτουμε σπίτι.

Εγώ ακόμα δεν ξέρω γιατί δεν εχουμε βγάλει το πρόγραμμα ακόμα στην υπηρεσία μου. Οπότε ενδέχεται μέχρι και να αλλάξω χρονιά δουλεύοντας. Αλλά ακόμα κι ετσι θα φροντίσουμε να περάσουμε καλά.

Ναι, καλά, με τη γκαντεμιά που μας δέρνει, ούτε πρόκειται! :damnyou:

Όπως καταλάβατε, θα μείνουμε σπίτι! :music-smiley-005: :Banane0: :popcorn: :food-smiley-005:

Δεν πειράζει, γιατί μετά θα πάτε Παρίσι!!:smile:

Γιαννη και Αννα, οπως λεει κι ενα ρητο
"Να ειναι γερο και να κατουρα ορθια!" :grinning-smiley-043

Αντε με το καλο σας ευχομαι, να ειναι γερο και υγιεστατο.

Αλλα απο οτι βλεπω εχει πεσει "επιδημια" εδω μεσα!!! Τι εγινε βρε παιδια? Τα βλεπετε με HD και στοχευετε καλυτερα?? :grinning-smiley-043

Πάνο, μάλλον δεν κατάλαβες.. Δεν το κάνουν ο Γιάννης με την Άννα το μωρό (ακόμα). :damnyou:

Εγώ θα είμαι Pas-de-Calais στη βόρεια Γαλλία, κάνοντας Χριστούγεννα με την εκεί οικογένειά μου.. ξέρετε, τα τυπικά... φουά γκρα, σάμπανιες, κλπ

Μπερδευτηκα, εε??? :damnyou: :slapface:

Δεν πειραζει, Ας ειναι σαν ευχη για ολους το 2007!!! :ernaehrung004:

Εμεις θα ξεκινησουμε για Βερολινο και θα καταληξουμε Νεα Υορκη.
(Δεν εχω παει σε κανενα απο τα δυο μερη. Θα σας δειξω φωτος, με την καινουργια μου μηχανη που πηρα σημερα μολις το πρωι απο το Ντουμπαι (φιγουρατζης??) ).
Οπως λεει και ο Leonard Coen: "first we take Manhattan, the we take Berlin". Καπως εστι δηλαδη αλλα απο την αναποδη ;-)

εμεις τελικα αποφασισαμε στις αργειες να λυσουμε την ντουλαπα μας και βαλουμε καινουργια βιβλιοθηκη και να αλλαξω κουρτινοξυλα .......

ααααα .......... ξεχασα θα παμε και Σινεμα !!!!!!........ αν δεν κλεισουν και αυτοι ..

Ου να μου χαθείς παντρεμένος άνθρωπος:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Δεν εννοούσα αυτό βρε παιδί μου. Μια βόλτα στα εμπορικά καταστήματα θα κάνουμε :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0. Θα είναι και στολισμένες τώρα οι βιτρίνες και θα είναι πολύ ωραία :popcorn: :popcorn:

:flipout: :flipout:

εμεις τελικα αποφασισαμε στις αργειες να λυσουμε την ντουλαπα μας και βαλουμε καινουργια βιβλιοθηκη και να αλλαξω κουρτινοξυλα .......

ααααα .......... ξεχασα θα παμε και Σινεμα !!!!!!........ αν δεν κλεισουν και αυτοι ..

Εσύ αν δε μαστορεύεις κάτι δεν μπορείς, ε? :grinning-smiley-043

Δεν εννοούσα αυτό βρε παιδί μου. Μια βόλτα στα εμπορικά καταστήματα θα κάνουμε :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0. Θα είναι και στολισμένες τώρα οι βιτρίνες και θα είναι πολύ ωραία :popcorn: :popcorn:

:flipout: :flipout:

Ποιο είπες οτι είναι το e-mail της γυναίκας σου?

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ?

Α πα, πα... καλέ τι είσαι εσύ; άσε τον άνθρωπο να χαρεί!!!!!!!!:grinning-smiley-043 γιατί οι παντρεμένοι δεν έχουν ψυχή;

Πες της ότι θες ρε παλιοχαρακτήρα :slapface:. Μην ξεχάσεις την μαύρη κουκούλα να φορέσεις.

Η γυναίκα μου είναι ανοιχτόμυαλη, προοδευτική, μου έχει εμπιστοσύνη και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα :violent-smiley-008:

:flipout: :flipout: :flipout: