ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ?

Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ?

Α πα, πα... καλέ τι είσαι εσύ; άσε τον άνθρωπο να χαρεί!!!!!!!!:grinning-smiley-043 γιατί οι παντρεμένοι δεν έχουν ψυχή;

Είδες ο παλιοαληταράς. Αμέσως να βγάλει βρώμα :damnyou:

-bye- -bye- -bye-

Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ?

Α πα, πα... καλέ τι είσαι εσύ; άσε τον άνθρωπο να χαρεί!!!!!!!!:grinning-smiley-043 γιατί οι παντρεμένοι δεν έχουν ψυχή;

Βεβαίως και έχουν ψυχή Νικόλ μου
μόνο που στην προκειμένη περίπτωση
ο Σάκης την πάτησε γιατί πήρε την αδερφή μου:flipout: :flipout:

και συνεχίζοντας λοιπόν:
Σααακήήήήήήή:slapface: :damnyou: :twoguns: :violent-smiley-008: :dead: :violent-smiley-030:´

My name is Matsas,
Artemis Matsas:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ?

Βεβαίως και έχουν ψυχή Νικόλ μου
μόνο που στην προκειμένη περίπτωση
ο Σάκης την πάτησε γιατί πήρε την αδερφή μου:flipout: :flipout:

και συνεχίζοντας λοιπόν:
Σααακήήήήήήή:slapface: :damnyou: :twoguns: :violent-smiley-008: :dead: :violent-smiley-030:´

My name is Matsas,
Artemis Matsas

:eek: Σάκη νομίζω πως την πάτησες.....:flipout:

Τωρα εξηγειται λοιπον!!!!!
Μου θυμιζει μια σειρα με το Ζουγανελη και τον Μπουλα, που φωναζε συνεχεια στο τελος καθε επεισοδιου ο Ζουγανελης "Σακηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!" :flipout: :flipout: :flipout:

Ρε ο Αλέξης είναι το καλύτερο παιδί :ernaehrung004: . Ο ένας :firstprize: , ο μοναδικός :award: , ο ανεπανάληπτος :aktion033: (δεν έχω και πετσέτα να σκουπιστώ).

Έχει και βαρύ χέρι ο άτιμος :slapface:

ΥΓ: Άλεξ μην βλέπεις πολύ "ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ"

:flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ?

..............Αχχχχ!!!..........:nounder:

Νικόλ Μάτσα:flipout: :flipout:

Εντάξει ρε Νικόλ δεν ακούγεται και άσχημο
άσε που μπορούμε να πουλάμε ότι είμαστε
και κληρονόμοι της MINOS-EMI:flipout: :flipout: :flipout:

Δε μου αρέσει βρε Αλέξη... εξ' άλλου ο Άγγελος το λέει για τους ΑΟΡΑΤΟΥΣ! Τι κακός άνθρωπος που είναι.....

Δεσποινις Νικολ Ματσα:flipout: :flipout:

όποιον και να ρωτησετε αποκλειεται να σας πει ότι ειμαι κακος ανθρωπος. Εγγυημενα!
Από την άλλη σε μια άλλη απο την ελληνικη γλωσσα ματσα σημαινει γατα και νομιζω ότι σας ταιριάζει.

Φιλικα

Ενας φιλος σας-bye-

Δεσποινις Νικολ Ματσα:flipout: :flipout:

όποιον και να ρωτησετε αποκλειεται να σας πει ότι ειμαι κακος ανθρωπος. Εγγυημενα!
Από την άλλη σε μια άλλη απο την ελληνικη γλωσσα ματσα σημαινει γατα και νομιζω ότι σας ταιριάζει.

Φιλικα

Ενας φιλος σας-bye-

Καλέ όσα κοπλιμέντα έχω ακούσει σήμερα μαζεμένα, δεν τα έχω ακούσει σε όλη την έως τώρα ζωή μου....:flipout:
Να' σαι καλά βρε Άγγελε, τότε τον δέχομαι τον "τίτλο"......:Banane0:
-bye-

Last edited: