Τι θα μου προτείνετε?

nikos 1850

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,422
Λάρισα
Μετά άπό 15 χρόνια το Technics cd player μου τα έπαιξε.
Τί θα μου προτείνετε να αγοράσω για να το αντικαταστήσω?

ΝΑ αγοράσω πάλι cd player ή να αγοράσω ένα dvd player (όλα τους παίζουν cd).
Προτίμησα να ανοίξω εδώ θέμα παρά στην κατηγορία με τις συσκευές, γιατί εκτιμώ τις απόψεις σας (από μουσικής πλευράς).

Νικο εγώ έχω το Denon DVD player 3930. Το είχα πάρει τον Γεναρη,Φεβρουάριο δεν θυμάμαι γύρω στα 1300 ευρώπουλα.

Καλός ,πολύ καλός ήχος δεν λέω.Παίζει και SACD,DVD-Audio κλπ.

Δεν φτάνει όμως σε έκταση και διαύγεια το CD-Player μου.
Είναι το Maestro της Audio Analogue.
ολη μου την μουσική την ακούω σε αυτό.Στο dvd θα παίξω (από μουσική) SACD μόνο.

Οπότε ,αν έχεις DVD μηχάνημα μην πάρεις άλλο.
Πάρε ένα πολύ καλό cd player και θα το ευχαριστηθείς.Τώρα βέβαια θα αρχίσουν τα περί blue-sky πολλοί ,
Εγώ στην είπα την γνώμη μου..:operator:

Ποτέ δεν θα μπέρδευα ένα dvdplayer στην αλυσίδα του στερεοφωνικού μου.

Στην θέση σου, κάτω από τα 1000 ευρώ θα διάλεγα μόνο ένα

Απ'την άλλη αν δεν θέλεις να βιαστείς και να το σκεφτείς με ηρεμία σαν μία πρώτη λύση σου παραχωρώ ένα παροπλισμένο μου.
Σαν αυτό, σε άψογη κατάσταση
-bye-

Το να συγκρίνεις ένα CD με ένα DVD της ίδιας τιμης είναι άτοπο γιατί το DVD καλείται να δώσει πολλά περισσότερα από το CD και έχει ρίξει αλλού το βάρος του.

Όπως και το να πείς "μα το esoteric παίζει τέλεια... ".

Αν έχεις ήδη DVD πάρε cd.
Αν δεν έχεις, μπορείς να πάρεις ένα CD με 700 - 800 ευρώ και ένα dvd με 200 (αν θέλεις να παίξεις στο χιλιάρικο).

Μήπως να μεταφερθεί στις πηγές του Hi-Fi για να έχει και περισσότερες προτάσεις;
Και εγώ με την σειρά μου σου προτείνω ένα καλό CD-Player, δεν ξέρω κατά πόσο έχεις σκεφτεί και για την αγορά μεταχειρισμένου!
Ένα παλιό καλό μεταχειρισμένο για Transport με ένα καινούριο DAC σίγουρα κυκλοφορούν και οπλοφορούν...:rifle:
Το DVD χρειάζεται;

Γιατί, εγώ έχω το DVP-S7700 της Sony για transport.
Με το DAC της Sonic Frontiers φυσικά, σκοτώνουν.

Τώρα που το σκέφτομαι, Μπιλ, αν δεν το θέλει ο Νίκος, δε μου το παραχωρείς εμένα;

Last edited:
Ευχαριστώ παιδιά για τις γνώμες.
Θα κάνω μια βόλτα στην αγορά και θα τα ξαναπούμε.
Βασίλη ευχαριστώ για την προσφορά αλλά θα αρνηθώ (χωρίς να γίνομαι ακατάδεκτος).Ευχαριστώ πάντως.

Ευχαριστώ παιδιά για τις γνώμες.
Θα κάνω μια βόλτα στην αγορά και θα τα ξαναπούμε.
Βασίλη ευχαριστώ για την προσφορά αλλά θα αρνηθώ (χωρίς να γίνομαι ακατάδεκτος).Ευχαριστώ πάντως.

Τώρα θύμωσα... :BDGBGDB55:

καλή συνέχεια ακατάδεκτε-bye-

Για δικαναλο ηχο παρε ενα BlueSky, με 30. Για να το ξεπερασεις πρεπει να δωσεις ποοοοολλα περισσοτερα.

Αν άκουγες με Technics 15 χρόνια και δεν είχες παράπονο, πάρε ένα blue sky για να βολευτείς προσωρινά. Όλα προσωρινά είναι στον ψηφιακό κόσμο.

Αργότερα θα πάρεις ένα laptop και θα ακούς από εκεί.
Γενικά η γνώμη μου είναι υπέρ των dvd, εκτός και αν έχεις σύστημα αξιώσεων, σου περισσεύουν λεφτά και ψάχνεσαι. Οι διαφορές είναι μικρές και ανάξιες λόγου στα φτηνομεσαία συστήματα. Μια κουρτίνα θα κάνει μεγαλύτερη διαφορά...

Re: Απάντηση: Τι θα μου προτείνετε?

Αν άκουγες με Technics 15 χρόνια και δεν είχες παράπονο, πάρε ένα blue sky για να βολευτείς προσωρινά. Όλα προσωρινά είναι στον ψηφιακό κόσμο.

Αργότερα θα πάρεις ένα laptop και θα ακούς από εκεί.
Γενικά η γνώμη μου είναι υπέρ των dvd, εκτός και αν έχεις σύστημα αξιώσεων, σου περισσεύουν λεφτά και ψάχνεσαι. Οι διαφορές είναι μικρές και ανάξιες λόγου στα φτηνομεσαία συστήματα. Μια κουρτίνα θα κάνει μεγαλύτερη διαφορά...

συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.
πες ότι δεν πήγες μιά ταβέρνα.
Και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ούτε σύστημα αξιώσεων έχω,αλλά το κυριότερο δεν μου περισσεύουν λεφτά.
Προς τα εκεί βλέπω να καταλήγω...