Ενα πολύ ενδιαφέρον βίντεο, δείτε το όλο, το μήνυμα ξεκάθαρο.
[video]http://www.videoman.gr/97048[/video]
[video]http://www.videoman.gr/97048[/video]
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρχει το avclub.gr με την εξαφάνιση των ανθρώπων ....
Και η Γη εχει ηλικια 6000 χρονια;Μεγάλη π@π@ριά το βίντεο. Μεγάλο χάσιμο χρόνου του δημιουργού.
Το αρχικό ερώτημα είναι άνευ ουσίας και η προβλεψιμότητα της εξέλιξης της γης (μετά τον αφανισμό του ανθρώπου) βασίζεται σε αυθαίρετες παραδοχές.
Εδώ δεν μπορούμε να προβλέψουμε με επιτυχία το αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα...
Anyway, ο ορατός κόσμος φτιάχθηκε για να φιλοξενήσει τον άνθρωπο και τα ζώα ΙΜΟ δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν χωρίς την ύπαρξή του.
Αυτά προς το παρόν...
Ένα έχω να πω,η μόνη σωτηρία για τη γη είναι να εξαφανιστεί ο άνθρωπος!
Εχεις ιδεα φανταζομαι τι καταστροφες εχει υποστει ο πλανητης για να μου συγκρινεις πχ το πλαστικο μπουκαλι με την καταστροφη που δημιουργει στα οικοσυστηματα της Γης ενα υπερηφαιστειο , μια πτωση μετεωριτη ή η ακτινοβολια που ελουσε αρκετες φορες τον πλανητη μας απο supernova και να μιλας για ιδανικές συνθηκες...Όταν φτιάχθηκε η γη αγαπητέ είχε τέλειες προδιαγραφές και απαρτιζόταν από "αγνά" υλικά.
Ούτε πλαστικά, ούτε σκουπίδια, ούτε μικρόβια / ιοί, ούτε περίεργα απόβλητα - παράγωγα και ραδιενέργεια...
Άρα οι αρχικές (ιδανικές) συνθήκες θα ήταν αδύνατον να ξανα-επικρατήσουν.
@songless bird
Ωρες ωρες σκεφτομαι την στιγμη μιας ειδησης οτι ενας μετεωριτης δυο φορες το Εβερεστ θα πεσει στη Γη σε 1 εβδομαδα και εγω για σπασιμο, ως καφρος, να την λεω στους " ανθρωποκεντριστες" την στιγμη της πτωσης " I told you so!"Μ'αρεσει ο Σταυρος !
Υπεραμυνεται της σπουδαιοτητας του ανθρωπου (για τον ιδιο τον ανθρωπο).
Ομως θελει Τολμη και Αρετη ... να προσπαθησεις να δεις τον ανθρωπο ως .... ΜΗ ανθρωπος.
Και να τον δεις ως συνολο. Οχι ως φωτισμενες μειοψηφιες (που επιβεβαιωνουν τον κανονα).
Ουτε ευκολο ειναι ... ουτε επιβραβευτικο ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.