Τι θα συνέβαινε αν οι άνθρωποι εξαφανίζονταν από τη Γη;

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αναλυθεί η σχέση τους.
Μας πέφτει λόγος?

Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι και αν δεν είναι, να βρούνε τον τρόπο να γίνουν.
Τους εύχομαι τα καλύτερα και ας μη τους ξέρω.
(σε αυτό μας πέφτει λόγος: ευτυχισμένοι άνθρωποι = καλύτερη κοινωνία)

Δηλαδή αν ο Φασούλας είχε δεσμό και παιδί με μία κυρία 1.5 μέτρο θα το αναλύαμε ;
Το γιατί επέλεξαν ο ένας τον άλλον είναι καθαρά προσωπικό τους ζήτημα και μακάρι να περάσουν όλη τους τη ζωή ευτυχισμένοι

Απάντηση: Re: Τι θα συνέβαινε αν οι άνθρωποι εξαφανίζονταν από τη Γη;

Γιά όσους απο εσάς ενδιαφέρεστε για τη σχέση του Χίτλερ με οτιδήποτε κουλό σας προτεΐνω το συγκλονιστικό βιβλίο του Peter Levenda "Unholly alliance",ή "Ναζί και αποκρυφισμός" όπως κυκλοφορεί στα Ελληνικά.Για το θέμα των δακτύλων Λεωνίδα επέτρεψέ μου να διαφωνήσω,καθώς η προσέγγιση που αναφέρεις είναι Λαμαρκική,θεωρία που ουδέποτε έχει αποδειχθεί ούτε στο ελάχιστο.Σε πείσμα των υποστηριχτών,ουδέποτε έχει γεννηθεί ντόπερμαν πχ χωρίς ουρά ή αυτιά.
ps
Πολύ θα ήθελα να ανοίξει η κουβέντα με τα εμβόλια.

Πέτρο μίλησα για ατροφία-ατονία των δαχτύλων,όχι για εξάλλειψη
Αυτό που αναφέρεις ισχύει,αλλά εδώ την παρέμβαση την κάνει ο άνθρωπος και όχι η φύση

Last edited:
Re: Απάντηση: Τι θα συνέβαινε αν οι άνθρωποι εξαφανίζονταν από τη Γη;

Δηλαδή αν ο Φασούλας είχε δεσμό και παιδί με μία κυρία 1.5 μέτρο θα το αναλύαμε ;
Το γιατί επέλεξαν ο ένας τον άλλον είναι καθαρά προσωπικό τους ζήτημα και μακάρι να περάσουν όλη τους τη ζωή ευτυχισμένοι
Αυτο ακριβως το περιστατικο συμβανει στην πολη μου.
Μα ακριβως...Ενα παιδι που δουλευει στην Βιβλιοθηκη και μαλιστα στον τομεα της μουσικης οποτε τον ξερω και καπως προσωπικα, που ειναι ισως πανω απο 2,10 εκανε μονιμη σχεση με μια μικροκαμομενη κοπελιτσα 1.5 μ.

Ε λοιπον αυτοι περνανε προφανως καλα (γιατι πανε χρονια που ειναι μαζι) αλλα δεν εμποδιζει ολο τον κοσμο τριγυρω να ειναι...πως να το πουμε...αδιακριτος.

Παντως εγω την ερωτηση που δεν τολμαω να του κανω ειναι αλλη..."γιατι δεν εγινε μπασκεμπολιστας ;"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα συνέβαινε αν οι άνθρωποι εξαφανίζονταν από τη Γη;

Αυτο ακριβως το περιστατικο συμβανει στην πολη μου.
Μα ακριβως...Ενα παιδι που δουλευει στην Βιβλιοθηκη και μαλιστα στον τομεα της μουσικης οποτε τον ξερω και καπως προσωπικα, που ειναι ισως πανω απο 2,10 εκανε μονιμη σχεση με μια μικροκαμομενη κοπελιτσα 1.5 μ.

Ε λοιπον αυτοι περνανε προφανως καλα (γιατι πανε χρονια που ειναι μαζι) αλλα δεν εμποδιζει ολο τον κοσμο τριγυρω να ειναι...πως να το πουμε...αδιακριτος.

Παντως εγω την ερωτηση που δεν τολμαω να του κανω ειναι αλλη..."γιατι δεν εγινε μπασκεμπολιστας ;"

Αυτές είναι προσωπικές επιλογές του κάθε ανθρώπου ,δηλαδή ποιόν θα επιλέξει για σύντροφο .
Οσο για το λόγο πού δεν έγινε μπασκετμπολίστας ,μπορεί να είναι περισσότεροι του ενός ,π.χ να μη γουστάρει τον αθλητισμό έως να τον σιχαίνεται

αν και τα περισσότερα doc, ειναι είτε απο θεωρίες που δεν εχουν αποδειχθει, είτε γεμάτα ανακρίβειες και απλή προπαγάνδα, το παρακατω, δειχνει να ακροβατεί άριστα αναμέσα στην επιστήμη που βασίζεται σε αποδείξεις/πειράματα και την φαντασία.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Αναμένω τη στιγμή που η φύση θα μάθει ότι έχουμε ψυγεία και δεν χρειάζεται να παχαίνουμε :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Τι θα συνέβαινε αν οι άνθρωποι εξαφανίζονταν από τη Γη;

Η απλώς η δική σου οπτική θέλει να το βλέπει έτσι ;

(βεβαια, δεν μπορω να το στοιχειοθετησω αυτο ....)

Πετρο, τι θα γινει με σενα ? Σε καθετι που υποθετουμε/εικαζουμε θα πεφτει πειθαρχικη συσταση ? :laugh:
Ξερεις .... μερικες φορες ο κοσμος εικαζει. Δηλαδη, μπορει και να πεφτει εξω στον συλλογισμο του.
Δεν λειτουργει με στοιχειοθετημενο υλικο προανακριτικης επιτροπης .... η υποθεση ενος καποιου (SR71).
Αισθηση μου ειναι οτι ο Αλμπινο και η Αφρικανη ΔΕΙΧΝΟΥΝ ευτυχισμενοι. Αν δεν ειναι ... τοτε πεφτω εξω.
Και λοιπον ? ...... ουτε η πρωτη, ουτε η τελευταια φορα θα ναι .....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αναμένω τη στιγμή που η φύση θα μάθει ότι έχουμε ψυγεία και δεν χρειάζεται να παχαίνουμε :flipout:

Ποσο διαβασμενος εισαι !
Η αποθηκευση λιπους ειναι η προνοια του οργανισμου απεναντι σε περιοδους ξηρασιας (και πεινας)
που βιωναν οι προγονοι μας ..... χιλιετηριδες πριν. Ο οργανισμος λεει "κατσε να αποθηκευσω λιπος
τωρα που αυτος ο βλακας βρηκε φαϊ .... γιατι δεν ξερεις τι γινεται σε εξι μηνες". Ο οργανισμος
ΠΟΤΕ δεν θα πει "αααα, ο βλακας εχει 2 ψυγεια σπιτι του και 2 ζαχαροπλαστεια/γυραδικα στο ισογειο".

Γιατι ο οργανισμος κανει "ανακεφαλαιωση" .... καθε 10.000 χρονια .... στο τι εχει αλλαξει και τι οχι !
Για την ακριβεια το γονιδιο και οχι ο οργανισμος. Αλλαγες βιοτικου επιπεδου διαρκειας ΜΟΝΟ 100 ετων
.... απλα δεν εχουν συμβει ακομα ! :laugh:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι θα συνέβαινε αν οι άνθρωποι εξαφανίζονταν από τη Γη;

Πετρο, τι θα γινει με σενα ? Σε καθετι που υποθετουμε/εικαζουμε θα πεφτει πειθαρχικη συσταση ? :laugh:
Ξερεις .... μερικες φορες ο κοσμος εικαζει. Δηλαδη, μπορει και να πεφτει εξω στον συλλογισμο του.
Δεν λειτουργει με στοιχειοθετημενο υλικο προανακριτικης επιτροπης .... η υποθεση ενος καποιου (SR71).
Αισθηση μου ειναι οτι ο Αλμπινο και η Αφρικανη ΔΕΙΧΝΟΥΝ ευτυχισμενοι. Αν δεν ειναι ... τοτε πεφτω εξω.
Και λοιπον ? ...... ουτε η πρωτη, ουτε η τελευταια φορα θα ναι .....

Ποσο διαβασμενος εισαι !
Η αποθηκευση λιπους ειναι η προνοια του οργανισμου απεναντι σε περιοδους ξηρασιας (και πεινας)
που βιωναν οι προγονοι μας ..... χιλιετηριδες πριν. Ο οργανισμος λεει "κατσε να αποθηκευσω λιπος
τωρα που αυτος ο βλακας βρηκε φαϊ .... γιατι δεν ξερεις τι γινεται σε εξι μηνες". Ο οργανισμος
ΠΟΤΕ δεν θα πει "αααα, ο βλακας εχει 2 ψυγεια σπιτι του και 2 ζαχαροπλαστεια/γυραδικα στο ισογειο".

Γιατι ο οργανισμος κανει "ανακεφαλαιωση" .... καθε 10.000 χρονια .... στο τι εχει αλλαξει και τι οχι !
Για την ακριβεια το γονιδιο και οχι ο οργανισμος. Αλλαγες βιοτικου επιπεδου διαρκειας ΜΟΝΟ 100 ετων
.... απλα δεν εχουν συμβει ακομα ! :laugh:

Μάνο
εξέφρασα το προβληματισμό μου σε όσα γράφεις ,εκτός αν απαγορεύεται
Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι και αυτοί και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι

Εσυ συστηνεις επιφυλακτικοτητα (σε συλλογισμους) ... ΟΧΙ εγω.
Εγω εξεφρασα και την αποψη μου αλλα και την αμφιβολια μου.

Kαι κατι που ισως ενδιαφερει τους γεννετιστες .... :p

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=101051

Εσυ συστηνεις επιφυλακτικοτητα (σε συλλογισμους) ... ΟΧΙ εγω.
Εγω εξεφρασα και την αποψη μου αλλα και την αμφιβολια μου.

Kαι κατι που ισως ενδιαφερει τους γεννετιστες .... :p

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=101051

Αυτό έγραψα εγώ ,τη σύσταση να μου υποδείξεις ,σε παρακαλώ .
Οι απορίες μου ,βαπτίζονται συστάσεις ;

Ετσι όπως το παραθέτεις μοιάζει το κριτήριο της σχέσεως τους να είναι η ακραία χρωματική διαφορετικότητα του δέρματος τους και συγχρόνως φθάνεις στήν κατάληξη ότι η αφρικανή αναζητούσε ώς σύντροφο της ζωής της έναν λευκό έχοντας κυρίαρχο κριτήριο το χρώμα του δέρματος .Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει και αυτό ,αλλά έχεις τόσο αναπτυγμένες προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις μαζί τους ,ώστε να βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα ;
Εξ αυτής της στενής σχέσεως μαζί τους ,έβγαλες και το συμπέρασμα ότι είναι ευτυχισμένοι ;
Με λίγα λόγια όπως το παραθέτεις μοιάζει η σχέση αυτή [πού δημιούργησε και ένα παιδί] βασίζεται στην ακραία φυλετική και χρωματική διαφορετικότητα ,είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι ;
Η απλώς η δική σου οπτική θέλει να το βλέπει έτσι ;

Μάνο, μην γίνεσαι drama queen.

Όποιος γράφει την γνώμη του εδώ, είτε είναι η οπτική του είτε είναι ο τρόπος γραφής του, να περιμένει σχόλιο και αντιδράσεις.

Αυτό ισχύει για όλους μας.

Nαι αλλα αυτος ο καποιος .... ενδεχεται να ειναι συντονιστης κατηγοριας.
Δεν ειναι απλος θαμωνας. Οποτε πως πρεπει να εκλαβουμε το σχολιο του ?
Ως ενα ακομα σχολιο ... η μια συσταση ? ....

Α! δεν φτάνει δηλαδή που τραβάει και των παθών του τον τάραχο για να συντονίζει, αυτός δικαιούται και λιγότερα από τους άλλους χρήστες!

Καλός είσαι εσύ!

Η σύσταση όταν γίνεται αφορά τον κανονισμό. Και είναι πάντα σαφής.

Οι γνώμες και τα σχόλια αφορούν την ουσία της συζήτησης.

Nαι αλλα αυτος ο καποιος .... ενδεχεται να ειναι συντονιστης κατηγοριας.
Δεν ειναι απλος θαμωνας. Οποτε πως πρεπει να εκλαβουμε το σχολιο του ?
Ως ενα ακομα σχολιο ... η μια συσταση ? ....

Νομίζω ότι τα ελληνικά μου είναι σχετικά καλά και κατανοητά .
Οταν θα υπάρχει κάτι πού θα θεωρήσω ότι θα πρέπει να παρέμβω με την ιδιότητα του συντονιστή ,θα φροντίσω να το διατυπώσω κατάλληλα .
Μέχρι τότε ελπίζω να μπορώ να συμμετέχω ώς απλό μέλος

...Δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι μετά τη σελίδα 15, όλα τα υπόλοιπα μηνύματα ελάχιστη ως καθόλου σχέση έχουν με το "κυρίως" θέμα του thread.
Μήπως να το μετονομάζαμε "Περί ανέμων, υδάτων και παντός επιστητού ή μη";
ΥΓ: με αγάπη και εκτίμηση προς όλους, πάντα!

...Δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι μετά τη σελίδα 15, όλα τα υπόλοιπα μηνύματα ελάχιστη ως καθόλου σχέση έχουν με το "κυρίως" θέμα του thread.
Μήπως να το μετονομάζαμε "Περί ανέμων, υδάτων και παντός επιστητού ή μη";
ΥΓ: με αγάπη και εκτίμηση προς όλους, πάντα!

Δεν εχω προβλημα .... ας σβηστουν κιολας (χωρις δοση ειρωνιας).

Ώχου μωρέ Μάνο κάτι τέτοιες εξάρσεις ευαισθησίας έχεις και με κάνεις να θέλω να σε πειράζω όλη την ώρα.

Πάντως για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, το post σου φαινόταν κάπως.
Και εγώ αντέδρασα.

Πάμε παρακάτω τώρα.