Τι θα θέλατε να έχει η ΤV σας;

underdog

Supreme Member
26 November 2007
6,744
Θεσσαλονίκη
Ανοίγω το θέμα για να πούμε τι τβ έχουμε και σε τι θα θέλαμε να είναι καλύτερη. Νομίζω με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύονται καλύτερα και ευκολότερα τα ελαττώματα των συσκευών, και θα βοηθήσουμε και τους νέους αγοραστες!

Ξεκινάω εγώ με την LG 50PG6000.
Θα ήθελα να είναι 1080p καθώς βλέπω από κοντινή απόσταση, και κυρίως θα ήθελα (ακόμα) καλύτερο μαύρο. Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

Εγω στην 46W4000 θα ηθελα να ειναι λιγο μεγαλυτερη και να εχει λιγο καλυτερο scaling (αν και εχει ηδη πολυ καλο) στο τηλεοπτικο σημα.

Και εγω παντως ειμαι υπερευχαριστημενος.

Έχω την 52W4500 και θα ήθελα μερικές ίντσες ακόμα.
Κατά τα άλλα αν κάποτε γίνουν ψηφιακά τα κανάλια για να μην έχει παράσιτα και παρεμβολές μια χαρά θα είναι.
Ο ήχος επίσης θα ήθελα να είναι λίγο καλύτερος.

Samsung 46A656

• Ambilight
  • Λίγο καλύτερο μαύρο
  • 2-3 ίντσες παραπάνω δε με χάλαγαν

Γενικά όμως, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος :operator:

Panasonic 37PX8

Καλύτερο μαύρο
Περισσότερες χρωματικές ρυθμίσεις
Ακόμα 49 γραμμές κατακόρυφης ανάλυσης για να την λέω σε αυτούς που έχουν την 42άρα :D

KRP 500A στα λεφτα αυτα θα ηθελα (απαιτουσα μαλλον) καλυτερη διαχειρηση του δορυφορικου δεκτη και υποστηριξη περισσοτερων τυπων αρχειων απο τη media library της τηλεορασης

Samsung LE40M86DBX

- 100Hz
- Πραγματικό PiP και όχι "μούφα" όπου να μπορείς να κάνεις zapping στα κανάλια και όχι να τα σετάρεις από το menu της TV !!
- Να υπήρχε πλήκτρο στο τηλεκοντρόλ για να επιλέγεις όποιο Interface θέλεις και να μη σε πηγαίνει ένα-ένα όπως τώρα (κυκλικά σε όλα και φτου από την αρχή)

LG 42lc2RR

Εαν ήτανε Full HD, δεν θα ήθελα τίποτα άλλο - άντε ίσως και μερικές ιντσούλες παραπάνω για το γμτ!!!! (Πραγματικό PIP/PAP, εγγραφή σε Δίσκο, Time Shifting, ε τι άλλο να θέλεις?)

Pioneer 6090H

-2 Tuner αφού το μέγεθος το επιτρέπει άνετα
-Να έχει το ίδιο μαύρο και το πρωί, όπως το βράδυ, θέλω να πω να φαίνεται στα μάτια το ίδιο μαύρο.
-Να μην είχε ανακλαστική επιφάνεια.
- να είχε σκληρό δίσκο για εγγραφή προγραμμάτων και με το συνδυασμό 2 tuner θα μπορούσε να είχε Time shift !!
-δίκτυο με πραγματικές multimedia δυνατότητες, όχι mp3άκια και jpgάκια μόνο..

δεν ζητάω και πολλά ε; :flipout:

να ειχε card reader οπως η 9830 που ειχα κ να εβρισκα τιν 47αρα διαθεσιμη το προηγοθμενο καλοκαιρι που πηγα να την παρω γιατι εχω την 42pf9703d

37" 9731:
Καλύτερο μαύρο.
Διπλό ψηφιακό δέκτη (αυτή την στιγμή μπορείς να δεις 2 αναλογικά κανάλια σε PAP, 1 ψηφιακό+1 αναλογικό, αλλά 2 ψηφιακά ΔΕΝ μπορείς)
Εναλλαγή των καναλιών του ΡΑΡ με το ΟΚ του τηλεχειριστηρίου (όπως έκανε η 9618).
Αποκωδικοποίηση DTS. Όλα τα bluray έχουν DTS πλέον, οπότε για να τα δω χρειάζομαι τον ενισχυτή... Τουλάχιστον το κάνει pass through από το HDMI στην ψηφιακή έξοδο... Κάτι είναι και αυτό...

έχω την Samsung 46A956 και θα ήθελα

1. Να λεγόταν 55Α956
2. και να ήταν super slim line