Τι θα θέλατε να έχει η ΤV σας;

Samsung 46B650

200Hz, πραγματικο ΡΙΡ, να ήταν πιο λεπτή, να είχε πιο κομψό τηλεκοντρόλ, ambilight

Ζητάω πολλά;

α.... και μερικές ίντζες ακόμα

Πολύ συχνά αναφέρονται τα "PIP", διπλός δέκτης... :smash:
Εκτός και αν λόγω κολλήματος, τα προσέχω περισσότερο :flipout:

Εγώ πάλι βλέπω πως ακόμα και σε ένα εξιδεικευμένο φόρουμ υπάρχει αρκετός κόσμος που βάζει τις ευκολίες πάνω από την εικόνα.

Οπότε μην αναρωτιόμαστε άδικα μετά γιατί οι κατασκευαστές δίνουν προτεραιότητα στα διάφορα μπιχλιμπίδια ;)

Νομίζω είναι ανάλογα την χρήση... Αν χρησιμοποιείς την τηλεόραση, εκεί θες τις ευκολίες, και όχι τόσο την ποιότητα. Αν βλέπεις μόνο ταινίες, τότε τι να τις κάνεις τις ευκολίες...

Απάντηση: Re: Τι θα θέλατε να έχει η ΤV σας;

Εγώ πάλι βλέπω πως ακόμα και σε ένα εξιδεικευμένο φόρουμ υπάρχει αρκετός κόσμος που βάζει τις ευκολίες πάνω από την εικόνα.

Οπότε μην αναρωτιόμαστε άδικα μετά γιατί οι κατασκευαστές δίνουν προτεραιότητα στα διάφορα μπιχλιμπίδια ;)

Μα όταν έχεις ήδη ποιότητα, τις ευκολίες θα κοιτάξεις! ;) -bye-

Πάντως οι κάτοχοι κούρο δεν έχουν PIP/PAP... :blush:

Και βέβαια έχουν PIP και PAP, απλά όχι με διπλό αναλογικό δέκτη. Τουλάχιστον όσοι έχουν τις 5090Η / 6090Η και KRP-500 / 600. Τα προηγούμενα μοντέλα δεν ξέρω εάν είχαν.

Εγώ πάντως μίλησα ξεκάθαρα για 2 TUNER , όπως είχαν παλιά οι ακριβές wide crt τηλεοράσεις. Τα pip/pap ήταν, είναι και θα μου είναι αδιάφορα αφού ποτέ δεν τα χρειάστηκα.
Θα μου πείτε τώρα γιατί έβλεπες ποτέ 2 κανάλια ταυτόχρονα; :grinning-smiley-043 ε, αφού την ακριβοπληρώσαμε ας έχει και κάτι που δεν υπάρχει στις άλλες.

Και βέβαια έχουν PIP και PAP, απλά όχι με διπλό αναλογικό δέκτη. Τουλάχιστον όσοι έχουν τις 5090Η / 6090Η και KRP-500 / 600. Τα προηγούμενα μοντέλα δεν ξέρω εάν είχαν.

Για εμένα PAP είναι μόνο με διπλό δέκτη...

Re: Απάντηση: Τι θα θέλατε να έχει η ΤV σας;

Θα μου πείτε τώρα γιατί έβλεπες ποτέ 2 κανάλια ταυτόχρονα;

Εγώ βλέπω... :flipout:
Συνήθως όταν παρακολουθώ δελτία ειδήσεων. Επίσης χτες άκουγα τις αποδείξεις του Εισαγγελάτου, και έβλεπα και το ντοκιμαντέρ της ΝΕΤ με το σύμπαν (ο αποικισμός του Άρη μας μάρανε :flipout:).

[Έβγαλε κάποιος το εικονίδιο ":flipout:" από τα smilies όταν γράφουμε απάντηση; ]

Καλά βρε Γιώργο...ΟΚ....τα έβλεπες και τα δύο...:blink:......:stoned:

...τα άκουγες και τα δύο????.....ή το ντοκυμαντέρ είχε υπότιτλους??.....:hmmmm:

:flipout:.............-bye-

Υ.Γ. : Τώρα θα μου πεις, στον Εισαγγελλάτο π@π@ριές λέγαν οι Θαθαθάκηδες, οπότε δεν έχασες και τίποτα ........:fahne90:

Οπως εγινε και με τις CRT όταν κατασταλάξει η τεχνολογια,θα δουμε τηλeορασεις με διπλο tuner.Προς το παρον μερικά μοντελα κυκλοφορουν μoνο κατα καιρους, για ορισμενες αγορες.

βλέπω όλοι 2 tuner ψάχνετε...σας λυπάμαι...γιατί,
το μοντέλο που έχω από αρχές του 2006...είχε και pip/pap/pop/mop και δε συμμαζεύεται... 2 αναλογικά tuner εννοείται.
Τι να τα κάνεις τα 200 και τα 300 χερτζ και τα 2ms, αν βλέπεις tv..., πετσοκομένες ταινίες απ' το νετ, άντε και κανα εργάκι σε 720p. είναι για γέλια...

Εδώ βρε παιδιά έναν δέκτη έχουν και υπάρχουν υλοποιήσεις που τον έχουν σε εξωτερικό κουτί για να γλιτώσουν μερικά εκατοστά προφίλ.

Κι εσύ βρε Γιώργο (petasis), αφού το έχεις απωθημένο απορώ πως δεν σκέφτεσαι την λύση PIP/PAP με εξωτερικό δέκτη. Είναι τόσο περιορισμένες οι επιλογές με διπλό δέκτη που απαιτούν παραχωρήσεις σε άλλους (κατά την γνώμη μου) πιο σημαντικούς τομείς.

Re: Απάντηση: Τι θα θέλατε να έχει η ΤV σας;

Καλά βρε Γιώργο...ΟΚ....τα έβλεπες και τα δύο...:blink:......:stoned:

...τα άκουγες και τα δύο????.....ή το ντοκυμαντέρ είχε υπότιτλους??.....:hmmmm:

:flipout:.............-bye-

Υ.Γ. : Τώρα θα μου πεις, στον Εισαγγελλάτο π@π@ριές λέγαν οι Θαθαθάκηδες, οπότε δεν έχασες και τίποτα ........:fahne90:

Εννοείται ότι το ντοκιμαντέρ είχε υπότιτλους. Η 9731 βγάζει τον ήχο του 2ου καναλιού από την έξοδο ακουστικών, αλλά ακόμα δεν έχω προχωρήσει τόσο την διπλή θέαση...

Όσο για τον Εισαγγελάτο, το είδα. Και τα κοψίματα όταν άναβαν τα αίματα είδα (γιατί μάλλον μόνο οι πολιτικοί μπορούν να φωνάζουν στα κανάλια), και τα "χαχανητά" αστειάκια είδα...
Κατά τα άλλα όλοι λάβαν τα sms τους... (Εμένα μου λες... :flipout:)
Ταυτόχρονα έβλεπα και τις ελπίδες "εξόρυξης" μετάλλων από την ζώνη αστεροειδών πέρα από τον Άρη... Όνειρα...

Εδώ βρε παιδιά έναν δέκτη έχουν και υπάρχουν υλοποιήσεις που τον έχουν σε εξωτερικό κουτί για να γλιτώσουν μερικά εκατοστά προφίλ.

Κι εσύ βρε Γιώργο (petasis), αφού το έχεις απωθημένο απορώ πως δεν σκέφτεσαι την λύση PIP/PAP με εξωτερικό δέκτη. Είναι τόσο περιορισμένες οι επιλογές με διπλό δέκτη που απαιτούν παραχωρήσεις σε άλλους (κατά την γνώμη μου) πιο σημαντικούς τομείς.

Έχω δοκιμάσει. Δεν παίζουν το ίδιο καλά οι εξωτερικοί δέκτες...
Χώρια που είναι το πρόβλημα του τηλεκοντρόλ... Σε λίγο θα με καλύπτει μόνο κανά pronto... :flipout:
Όσο για τις περιορισμένες επιλογές, που τις είδες; Γιατί εγώ δεν βλέπω ούτε μια... Ούτε καν η φιλιπς δεν βγάζει πλέον...