ΤΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ PLASMA ΤΩΡΑ???

vankef

New member
15 November 2007
9
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ SONY PFM42V1E ΑΠΟ 01/03/2004 (3.800€ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!) ΜΕ 16.200 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΧΑΛΑΣΕ (Η ΟΘΟΝΗ ΑΣΠΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΚΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ - ΗΧΟ ΕΙΧΑΜΕ). ΠΑΡΟΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ FULL HD PANASONIC PZ70E, ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ Η ΒΛΑΒΗ ΜΕΧΡΙ 300€ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ. ΑΡΠΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ (ΜΕ 30€) ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΙ 730€ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ!!. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΔΩ ΤΟ MEDIAMARKT ΕΙΧΕ ΤΗΝ 42PV7E ΜΕ 799€ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ 760€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.
ΜΦΧ:furious3:

παρόλο που το nick μου δεν αρχίζει με va...:) θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με την επισκευή της.

Οι σημερινές plasma του χιλιάρικου, δείχνουν πολύ καλήτερα απο την Sony τριετίας.

Πεταμα ασυζητητει. Αν την εδινες σημερα σαν μεταχειρισμενη αμφιβαλω αν θα εβρισκες καποιον να την παρει. Ειναι πολλες οι ωρες και πολυ παλιο μοντελο.

Βαλτης 4 ποδαρακια, και καντην ενα ωραιοτατο & πρωτοτυπο τραπεζι.
Ακου πεταμα....

Εαν τους έλεγες (εκεί στη Sony) πως δεν τη βιάζεσαι και να τους την αφήσεις μέχρι να βρουν κανένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό και να στη φτιάξουν με πολύ λιγότερα χρήματα? για κάνε τους την ερώτηση.

16.200 ώρες!

Δηλαδή 12 ώρες ημερησίως! Κάθε μέρα! Πώς δεν έλιωσε?

ΗΤΑΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Re: Απάντηση: ΤΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ PLASMA ΤΩΡΑ???

Εαν τους έλεγες (εκεί στη Sony) πως δεν τη βιάζεσαι και να τους την αφήσεις μέχρι να βρουν κανένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό και να στη φτιάξουν με πολύ λιγότερα χρήματα? για κάνε τους την ερώτηση.

THANKS ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΥΡΩ!! ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ.:fahne90:

Re: Απάντηση: ΤΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ PLASMA ΤΩΡΑ???

THANKS ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΥΡΩ!! ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ.:fahne90:

ΠΡΟΣ ΕΗΜΕΡΩΣΗΝ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΡΤΑ DINERS ΚΑΙ ΤΟ SHOPPING PROTECTION. ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΒ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΝΤΙΝΕΡΣ ΚΑΡΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ (ΜΕΧΡΙ 1,000€). ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ PUBLIC DISPLAY ΕΧΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Χ 2 = 4 = 3/2008. ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 28/12 ΘΑ ΕΙΣΠΠΑΞΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 722€ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΖ70 ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΝΤΙΝΕΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 11/2011!!