τι τηλεόραση να αγοράσω;

webgeorge

New member
9 July 2009
11
θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο.
όχι τεράστια αλλά ούτε να βγάλω και τα μάτια μου...
έτσι να χαζεύω πριν πάω για ύπνο...

θα είναι ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι στον τοίχο και το συνολικό μήκος του δωματίου είναι περίπου 2,5+ μέτρα

τι μέγεθος λέτε; εγώ λέω ανάμεσα σε 26-32 ίντζες.
επίσης παίζει ρόλο η ανάλυση; έχει και με 1388 και με 1920...
πχ μια συμαζεμένη 27άρα

http://www.skroutz.gr/s/95735/LG-M2762D.html?keyphrase=M2762D

που έχει και mpeg4 Decoder...

κάθε γνώμη δεκτή!

ευχαριστώ αλλά καμία σχέση. το παιδί θέλει τηλεόραση για να παίζει με το PC του και κατά 1% για τηλεόραση (TV). Εγώ δε θα βάλω ούτε PC ούτε PS3.

Κανένας άλλος να βοηθήσει παρακαλώ;

ευχαριστώ αλλά καμία σχέση. το παιδί θέλει τηλεόραση για να παίζει με το PC του και κατά 1% για τηλεόραση (TV). Εγώ δε θα βάλω ούτε PC ούτε PS3.

Κανένας άλλος να βοηθήσει παρακαλώ;

θα σου προτείνω μια οχι φτηνή επιλογή αλλά με το ambilight που έχει θα έχεις μια πολύ ευχάριστη κινηματογραφική εμπειρία.
http://www.skroutz.gr/s/75186/Philips-32PFL8404H-32".html
Αφού την θέλεις για κρεβατοκάμαρα και κυρίως βράδυ που είναι και πιο σκοτεινά η αίσθηση είναι μοναδική...

πολλά τα λεφτά φίλε.
δεν είμαι και τρελός fun της τηλεόρασης... μισή ώρα πριν με πάρει ο ύπνος θα χαζεύω... πολύ καλή όμως...!

θα σου προτείνω μια οχι φτηνή επιλογή αλλά με το ambilight που έχει θα έχεις μια πολύ ευχάριστη κινηματογραφική εμπειρία.
http://www.skroutz.gr/s/75186/Philips-32PFL8404H-32".html
Αφού την θέλεις για κρεβατοκάμαρα και κυρίως βράδυ που είναι και πιο σκοτεινά η αίσθηση είναι μοναδική...

Εφόσον και εάν την τοποθετήσει στον τοίχο,εάν είναι να πάρεις 32 δες την Samsung 32C650,μια από τις καλύτερες τηλεοράσεις το 2010.

Εκτός από τις παραπάνω που προτάθηκαν δες και τα παρακάτω...

Αν και δεν έχεις πεί τιμή να υποθέσω κάτω από 600Ε.
Samsung, Sony

Size does matter...

Αν δεν βγαίνει ο προυπολογισμός μια χαρά θα είναι και η Sony KDL-32BX300 (HD-Ready: 1366x768).
Ως γνωστόν το επίγειο τηλεοπτικό σήμα που λαμβάνουμε δεν είναι ΗD, οπότε δεν χάνεις και τίποτα...

Καλή επιλογή.

Re: Απάντηση: τι τηλεόραση να αγοράσω;

Εκτός από τις παραπάνω που προτάθηκαν δες και τα παρακάτω...

Αν και δεν έχεις πεί τιμή να υποθέσω κάτω από 600Ε.
Samsung, Sony

Size does matter...

Αν δεν βγαίνει ο προυπολογισμός μια χαρά θα είναι και η Sony KDL-32BX300 (HD-Ready: 1366x768).
Ως γνωστόν το επίγειο τηλεοπτικό σήμα που λαμβάνουμε δεν είναι ΗD, οπότε δεν χάνεις και τίποτα...

Καλή επιλογή.

Και HD να γίνει το επίγειο ας είναι HD ready η τηλεόραση μπορεί να δεχτεί σήματα 1080i.

40άρα είναι μεγάλη και τα 600 πολλά. εγώ ήθελα κάτι φτηνό max 400ευρώ.
επίσης ο αρχικός σκοπός αυτού του thread ήταν να με βοηθήσετε να αποφασίσω κυρίως για τις ίντζες και την τεχνολογία και όχι τόσο για συγκεκριμένα μοντέλα αφού θα ψάξω βάση χαρακτηριστηκών να βρω καμία σε προσφορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: τι τηλεόραση να αγοράσω;

Και HD να γίνει το επίγειο ας είναι HD ready η τηλεόραση μπορεί να δεχτεί σήματα 1080i.

Nα 'σαι καλά Ανδρέα! Νόμιζα ότι αυτό το 768 ήταν περιοριστικό.
ΗD και Ελληνικά κανάλια είπες??? :flipout::flipout:

Με έκανες και γέλασα βρε άτιμε... -bye-

Φίλε Webgeorge σορρυ για τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν κατάλαβα.

Κατα´τη γνώμη μου, το καλύτερο μέγεθος (απόδοση/τιμή) στην απόσταση θέασης που αναφέρεις και μόνο για τηλεοπτικό... είναι οι 40 ίντσες.

Δυστυχώς δεν νομίζω να βρείς κάτι με τα λεφτά που διαθέτεις αυτήν την εποχή οπότε αναγκαστηκά πας σε μικρότερες. Αν βέβαια έχεις κάποιο τρόπο να πάρεις τηλεόραση σε χαμηλότερη τιμή από τις επίσημες να προτιμήσεις όσο γίνεται περισσότερες ίντσες.

-bye-

Για την αποσταση που τη θες μια ~42'' ειναι μια χαρα αλλα δε γινετε με 400ευρω..
Απο την αλλη αν βολευεσε με 32'' οι πιο φτηνες και αξιοπιστες λυσεις για τη χρηση που τη θες ειναι οι Samsung 32C450 και η Sony 32ΒΧ300 κοντα στα 400ευρω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τι τηλεόραση να αγοράσω;

Nα 'σαι καλά Ανδρέα! Νόμιζα ότι αυτό το 768 ήταν περιοριστικό.
ΗD και Ελληνικά κανάλια είπες??? :flipout::flipout:

Με έκανες και γέλασα βρε άτιμε... -bye-

Φίλε Webgeorge σορρυ για τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν κατάλαβα.

Κατα´τη γνώμη μου, το καλύτερο μέγεθος (απόδοση/τιμή) στην απόσταση θέασης που αναφέρεις και μόνο για τηλεοπτικό... είναι οι 40 ίντσες.

Δυστυχώς δεν νομίζω να βρείς κάτι με τα λεφτά που διαθέτεις αυτήν την εποχή οπότε αναγκαστηκά πας σε μικρότερες. Αν βέβαια έχεις κάποιο τρόπο να πάρεις τηλεόραση σε χαμηλότερη τιμή από τις επίσημες να προτιμήσεις όσο γίνεται περισσότερες ίντσες.

-bye-

Με 150 παραπάνω μπορεί να πάρει αυτήν http://www.skroutz.gr/s/265098/Panasonic-TX-P42U20E-42.html?keyphrase=42u20 με πολύ καλή ποιότητα εικόνας...ειδικά για το βράδυ.

λοιπόν, οκ... δεν είναι θέμα ότι δε θέλω να δώσω 150 ευρώ παραπάνω. είναι ότι πραγματικά την θέλω την tv για πολύ μικρή χρήση. έχω 47άρα LG στο σαλόνι αν θέλω να δώ καμιά ταινία. και δε θέλω στο υπνοδωμάτιο κουμούτσες... είναι αρκετά minimal όλο το concept.

oπότε καταλήγω ανάμεσα σε

SONY 32BX300 και SAMSUNG LE32C350 ή LE32C450

βλέπω ότι όλες έχουν USB media player. παίζουν όλες τις ταινίες που προσωρινά κατεβάζουμε από το ιντερνετ; όλα τα φορμάτ divx κλπ; ελληνικούς υπότιτλους;

γενικά ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα που λέτε να καταλήξω;

λοιπόν, οκ... δεν είναι θέμα ότι δε θέλω να δώσω 150 ευρώ παραπάνω. είναι ότι πραγματικά την θέλω την tv για πολύ μικρή χρήση. έχω 47άρα LG στο σαλόνι αν θέλω να δώ καμιά ταινία. και δε θέλω στο υπνοδωμάτιο κουμούτσες... είναι αρκετά minimal όλο το concept.

oπότε καταλήγω ανάμεσα σε

SONY 32BX300 και SAMSUNG LE32C350 ή LE32C450

βλέπω ότι όλες έχουν USB media player. παίζουν όλες τις ταινίες που προσωρινά κατεβάζουμε από το ιντερνετ; όλα τα φορμάτ divx κλπ; ελληνικούς υπότιτλους;

γενικά ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα που λέτε να καταλήξω;

Και εγώ δίνω μια ψήφο στην 32c450.

Ξέρει κανείς να μου πει τι γίνεται με το USB της; τι ταινίες διαβάζει; srt υποστηρίζει;

Ξέρει κανείς να μου πει τι γίνεται με το USB της; τι ταινίες διαβάζει; srt υποστηρίζει;

Σου προτείνουμε την συγκεκριμένη απλά επειδή το Media player μπορεί να αναπαραγάγει τα πάντα(δεν ξέρω απλά εάν μπορεί να αναπαραγάγει ήχο dts γιατί μπορεί μόνο η 650 να το κάνει αυτό)πάντως και crt βλέπει,και άπειρες επιλογές έχει,και .mkv παίζει κτλπ.