Τί υπάρχει για μένα?

geoka

New member
16 January 2007
12
Αθήνα
Λοιπόν παιδιά αποφάσισα να επενδύσω(από το 2003 το αναβάλω) και θέλω μία μεγάλη tv απο 65"-75" 1920Χ1080, 24p, hdmi v1.3, xv.color πολύ φωτεινή με ενσωματομένο ψηφιακό δέκτη. Υπάρχει κάτι στην αγορά?

Επειδή σίγουρα απαιτείται μεγάλη εκταμίευση, μήπως να το σκεπτόσουν για έναν κορυφαίο προβολέα 1080 γραμμών με υποστήριξη 24 p, και όλα τα λοιπά που θέλεις, στα μισά λεφτά ;

Λοιπόν παιδιά αποφάσισα να επενδύσω(από το 2003 το αναβάλω) και θέλω μία μεγάλη tv απο 65"-75" 1920Χ1080, 24p, hdmi v1.3, xv.color πολύ φωτεινή με ενσωματομένο ψηφιακό δέκτη. Υπάρχει κάτι στην αγορά?

Για οπισθιας προβολης το συζητας η θελεις Plasma/LCD? -bye-

Μακάρι να μπορούσα να βάλω projector αλλά έχω πρόβλημα με τη φωτεινότητα γιατι ο χώρος είναι υπερβολικά φωτεινός ακόμα και το βράδυ λόγο γυάλινης κατασκευής, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω σχεδόν τίποτα. Λατρεύω τους προβολείς, και τώρα έχω έναν αλλά για τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι άκυρος.
Η panasonic 65" δεν υποστηρίζει απ'ότι είδα τα καινούρια πρωτόκολλα. Rear projection επίσης άκυρο γιατί το display θα το βάλω πάνω από τζάκι.
Κάτι άλλο?

Last edited:
Οτι display και αν βάλεις , πάνω από το τζάκι δεν θα αντέξει , εκτός εαν δεν το ανάβεις ποτέ ... Προτεινόμενη θερμοκρασία λειτουργίας είναι κάτω από 30 βαθμούς, τους 50 και 55 που θα έχεις εκεί , η τηλεόραση θα γίνει σκατά , και δεν θα μπορείς να την αλλάξεις κι όλας ( εφόσον δημιουργηθεί πρόβλημα , αυτό θα είναι λόγω λειτουργίας εκτός ορίων και η εγγύηση δεν ισχύει )

Re: Απάντηση: Τί υπάρχει για μένα?

Μακάρι να μπορούσα να βάλω projector αλλά έχω πρόβλημα με τη φωτεινότητα γιατι ο χώρος είναι υπερβολικά φωτεινός ακόμα και το βράδυ λόγο γυάλινης κατασκευής, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω σχεδόν τίποτα. Λατρεύω τους προβολείς, και τώρα έχω έναν αλλά για τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι άκυρος.
Η panasonic 65" δεν υποστηρίζει απ'ότι είδα τα καινούρια πρωτόκολλα. Rear projection επίσης άκυρο γιατί το display θα το βάλω πάνω από τζάκι.
Κάτι άλλο?

Το πρόβλημα σου, φίλε, δεν είναι τι πάνελ ή σύστημα θα χρησιμοποιήσεις αλλά πως θα διαχειριστής την φωτεινότητα του χώρου σου. Ότι σύστημα και να αγοράσεις δεν θα μείνεις ευχαριστημένος.
Σκέψου πρώτα τις κουρτίνες και από πάνελ άλλο τίποτα.

όντος αυτό με τη θερμοκρασία δεν το είχα σκεφτεί. παίζει ρόλο που το τζάκι είναι ενεργειακό κλειστού τύπου?

όντος αυτό με τη θερμοκρασία δεν το είχα σκεφτεί. παίζει ρόλο που το τζάκι είναι ενεργειακό κλειστού τύπου?

Και εγώ ενεργειακού κλειστού τύπου έχω και βγάζω τον πίνακα για να μην καεί πάνω από το τζάκι ( μικρός είναι ) Οι θερμοκρασίες είναι 55-70 σε εκείνο το σημείο ...