TΗ42PZ80 -- 40W4000 -- 42PFL7603D

JohnC

New member
31 January 2009
7
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά από πολύ ψαξιμο και έρευνα είχα κατασταλάξει σε 40W4000 και την Philips 42PFL7603D... Μέχρι που πήγα σε καταστημα να τις δω... Ψιλοστράβωσα όταν δεν μπορουσαν να μου δείξουν τηλεοπτικό σήμα (θα ειναι και το 65% της χρήσης και το αλλο 35% PS3 και kmv files). Στα διαφορα μαγαζια πότε μου φαινόταν καλύτερη η SONY πότε η Philips. Σε μια πιο "φιλική" κουβέντα με ενα πωλητή μου είπε ότι για καλύτερο τηλεοπτικό σήμα να διαλέξω την ΤΗ42PZ80... ΔΕΝ την είχε οπότε πλακώθηκα στο search-- read reviews etc και από κει που είχα δύλλημα φτάσαμε στο τρίλλημα.:slapface:
Εχει κανα θέμα με PS3?
Αν μπορείτε να προσφέρετε την εμπειρία σας θα ήμουν ευγνωμών...Ποια από τις 3 νομίζεται ότι θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες μου?
Αυτο ποθ δεν θέλω με τιποτα ειναι crackarismeni εικόνα...δεν με νοιαζει ουτε ο τρελος ο ήχος, ουτε 1000 θύρες συνδεσιμότητας...Απλα 1-2 ωρες που βλεπω TV / dvd την ημέρα, να βλέπω καλα...
ευχαριστώ

Καμια απο τις τρεις.

42PZ80 και W4000 ουσιαστικα εχουν καταργηθει , η 7603 ειναι μετρια για τα λεφτα της.

Παρε την Samsung 40Α786 η LG 47LG7000 αν εχεις τον χωρο (αποσταση θεασης πανω απο 2.5 μετρα).-bye-

Οκ αλλα και τις 3 τις εχω βρει γυρω στα 1000 και δεν θέλω να ξεφυγω παραπάνω... δεν εχω προβλημα που καταργούνται 2 απο τις 3. ισα ισα μου δίνει και καλιτερο παζαρι... Αν τωρα έχετε να προτείνεται κατι σε αθτα τα λεφτα καλως αλλιως μια σειρα προτιμησης φτάνει...
Δυστυχως ο χώρος μου είναι αυστηρα για 42" μαξ.

Διαλεξε μεταξυ 42PZ80 και W4000.

Η πρωτη εχει λιγο καλυτερη κινηση αλλα η δευτερη εχει καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο σημα. Επισης η W4000 υπερεχει σε καταναλωση ρευματος (περιπου την μιση).

Η 7603 δεν μπορει να συγκριθει με τις αλλες δυο λογω μετριου μαυρου και αντιθεσης και προβληματων με σημα 1080p (το μετατρεπει σε 1080i).

Εγω θα σου προτεινα την lg 7000 42 ιντσων που θα παρω και γω για την οποια εχω ακουσει τα καλυτερα και η οποια θα σου γλιτωσει και καποια λεφτα γιατι εχει 855 στο πιο φτηνο eshop και αν την παρεις με το power buy που γινεται αυτες τις μερες εδω http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=38922 (αλλα πρεπει να βιαστεις) θα την παρεις 790..

Επειδη ομως δεν την εχω δει απο κοντα αλλα και να την ειχα δει δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου αποφασισε ποια θες και κανε μια ερωτηση στον drjohn που ειναι το παιδι αν μπορει να σου πετυχει καποια καλυτερη τιμη στην σονυ η την πανασονικ..

Για την 7000 παντως ειναι 790 η τιμη, απιστευτη τιμη πιστευω για ολα αυτα που προσφερει...

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Από κάποια reviews που είδα η LG7000 έχει καλές κριτικές με μειονεκτίματα στα επίπεδα μαύρου (τείνει στο γκρι-μαυρο) και στη γωνία θέασης > 65' (panel reflection). Η αλήθεια είναι ότι είναι best value for money ιδιαίτερα η 47αρα. Δεν την εχω δει απο κοντά για να δω ποσο μαύρο είναι το μαύρο. Απόγευμα πάω βόλτες να δω και θα σας πω..

Καλημέρα σε όλους,
Ειδα την LG απο κοντά και έχει αρκετά καλή εικόνα. Στις γρήγορες σκηνές έχει το ίδιο halo effect που δημιουργεί και το HD Natural Motion Phillips. Αν και η εικόνα ήταν στο κατάστημα oversaturated, έδειχνε σχετικά μουντά χρώματα πχ σε σχεση με Phillips που ήταν δίπλα. Σε κάποιο review πάντως δίαβασα ότι και η Phillips, LG panels χρησιμοποιεί... Το Μαύρο της είχε μια τάση στο γκρι σκούρο αλλά μάλλον μπορεί να φτιαχτεί με ρυθμίση. Τα 100 ΗΖ... δεν μου έκαναν διαφορά από τα 50 της Phillips.
Αυτά σαν feedback απο την προσωπική μου εμπειρία. Τελικά κατέληξα στην 40W4000 με αρκετο ψηστήρι στον υπάλληλο, με μια καλούτσικη εκπτωση και 12 ατοκες... Η TV??? :grinning-smiley-043

θα ελεγα να παρεις την Sony το W4000 ειναι πολυ καλυτερο απο τα αλλα δυο κατα την γνωμη μου ,και εγω παιδευτικα ψαχνοντας και διαβαζοντας τα τεστ σε διαφορα σαιτ(το καλυτερο θαναι να τις δεις να παιζουνκαι μετα να αποφασισεις) και ειχα εστιασει σε Samsung 656A1F-Sony46W4000-LG7000 τελικα πηρα την Sony και ειναι το κατι αλλο(περιπου στα ιδια και η 656 αν μπορις να ζησεισ με το κοκκινακι το γυρω-γυρω)
καλοριζικο οποιο και αν παρεις-bye-