Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

εννοειται οτι μιλαμε για εντελως διαφορετικα πραγματα. Κανονικα δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης αφου μιλαμε για δυο διαφορετικους κοσμους. Οποιος μπορει να ζησει με το ενα ηχειο δεν υπαρχει περιπωση να μπορει να ζησει με το αλλο...

Εγώ πάντως θα μπορούσα να ζήσω και με το Tidal. Γενικά είμαι της άποψης ότι κάθε σύστημα έχει κάτι να σου δώσει. Και πιστεύω ότι κάτω από τη συγκεκριμένη οπτική γωνία πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Δεν υπάρχει τέλειο αλλά και σε ένα σύστημα που δεν είναι καθόλου του γούστου σου κάτι θα κερδίσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

εισαι διχασμενη προσωπικοτητα ρε !!!!

Ολοι είμαστε...
Να σου πω..Αν μπορούσα θα ήθελα να είχα και ένα δεύτερο
σύστημα με λάμπες και κόρνες....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Ολοι είμαστε...
Να σου πω..Αν μπορούσα θα ήθελα να είχα και ένα δεύτερο
σύστημα με λάμπες και κόρνες....

κοιτα εαν μπορουσα να συντηρω δυο συστηματα μαζι σου. Θα γουσταρα να ειχα ενα σετακι Wavac προ τελικο με το καλυτερο σετ ηχειων που θα μπορουσαν να οδηγησουν ( κορνες σαν του Μορφεα πχ)... Αλλα εαν με βαλεις να διαλεξω να εχω ενα δυστυχως πρεπει να επιλεξω αυτο που θεωρω πιο ακριβες...

Εγώ λέω να κάνεις τα VERITY ενεργά:award::drummer::smash::worshippy::ADFADF1:

I second that!!!

Είσαι και digital only Μιχάλη, οπότε ψηφιακό ενεργό κρος και πολυενίσχυση κι έχεις στείλει το σύστημά σου στο θεό!

γιατί ?? μετατρέπονται πιό εύκολα σε κόρνες ???:ADFADF1:

ΥΓ με βλέπω να σου φέρνω αυτό που σου χρωστάω στο Μόναχο...

τα verity έχουν πολύ ωραίο ήχο εκτός , τουλάχιστον οπως εγώ τα άκουσα, λίγο περιορισμένα δυναμικά

Απάντηση: Re: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Αν οι επιλογές μου περιοριζόταν στα συγκεκριμένα θα ψήφιζα VERITY.

Αν είχες τα wavac (ας πάρουμε αυτά ως σταθερά) τι ηχεία θα έπαιρνες εσύ Μανώλη?

οχι αγορι μου

επειδη ειναι κορνες :music-smiley-005::music-smiley-005:

Κόρνα είναι το μάτι σου άσχετε, που θα πεις τα Verity ντουντούκες.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Αν είχες τα wavac (ας πάρουμε αυτά ως σταθερά) τι ηχεία θα έπαιρνες εσύ Μανώλη?

Κόρνα είναι το μάτι σου άσχετε, που θα πεις τα Verity ντουντούκες.

Ντουντούκες φυσικά!

Πέρα απ την πλάκα, πρώτα απ όλα respect για την Wavac! Ακόμα και τα μικρότερα μοντέλα της έχουν μια μαγεία που είναι ανεπανάληπτη. Ειδικά στην μεσαία. Στα χαμηλά ποτέ οι Ιάπωνες δεν έδιναν πολύ σημασία βλ. πχ Tango -άλλο respect εδώ- που πάντα έδινε προδιαγραφές για 40Ηz.

Αν δεν είχα τα δικά μου θα κοίταγα για Horning, Tonian, Cesaro. Αυτά απο εμπορικά κομμάτια. Απόλυτα προσωπικά κι επειδή δεν είμαι των αλλαγών και θα κράταγα οποιοδήποτε κομμάτι για μια ζωή θα έψαχνα για κάποια υλοποίηση όπως του geovar.

Για πήγαινε για μία ακρόαση στον Geovar Μιχαλάκη, να πάρεις μιά τρομερή εμπειρία από την άλλη πλευρά του νομίσματος.....

ΥΓ Μήπως να κουβαλήσουμε τους wavac στο Μόναχο να τους ακούσουμε με τις ντουντούκες του Μανώλη ???

Τους Wavac δεν τους πάω ούτε 5 πόντους δεξιά, όχι Μόναχο. :flipout:

Δεν ξέρω επειδή οι λάμπες κάθονται πάνω σε κάτι βάσεις κατά των κραδασμών οπότε όταν κουνιέται ο ενισχυτής κουνιούνται και αυτές για να ισορροπήσουν και τις έχει φοβηθεί το μάτι μου...

Μανώλη τα horning μου αρέσουν αρκετά αλλά γενικά δεν έχω ακούσει κάτι που να πω: "ΝΑ ρε παιδί μου, αυτό αξίζει να κάνω τις θυσίες και να το αγοράσω". Είμαι ερωτευμένος με τα Verity. Θα μου πεις "Και τότε τι συζητάμε", πως είπε ο κ. Θέμης για την καινούργια γυνάικα? :flipout:

Οπως είχε πει και ο μέγας Paul Newman για τη σύζυγό του και τις εξωσυζυγικές σχέσεις

"Why eat a hamburger outside when you have steak at home" :worshippy:

Απάντηση: Re: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Χαλαρά μέχρι να υπάρχει σοβαρός λόγος για το διαζύγιο.

Δεν τα πήγες κι άσχημα στην έκθεση για πρώτη φορά , μπορείς να μείνεις ακόμα ένα χρόνο μαζί της και να μην την χωρίσεις !

Last edited:
Τι αποκαλυπτικό μωρέ;

Τι αποκαλύπτει περισσότερο απο το Verity;

Κουραστικό κι ανισόρροπο είναι ο ακριβής προσδιορισμός.Ενα πολύ καλό ηχείο πρέπει να αναπαράγει ότι δέχεται σαν σήμα(καλά...όσο το επιτρέπει η σημερινοχθεσινή τεχνολογία ηχείων...).Τελεία.Μπορεί ή δεν μπορεί.Αλλά είπαμε δεν είναι αυτό το θέμα...

Δε μπορεί γατί είναι τσιμπημένο στα ψηλά, αυτό το monitor

Last edited: