Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Re: Απάντηση: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Δε μπορεί γατί είναι τσιμπημένο στα ψηλά, αυτό το monitor

Διάβασες και εσύ ότι όλα τα studio monitor έχουν τονισμένη την μεσαία και την υψηλή περιοχή και σου χάλασε το όνειρο; Μη μου πικραίνεσαι. Άλλαξε καλώδιο…

Είσαι ευγενικός...
Τσιμπημένο σημαίνει λίγο...

[FONT=&quot]Το έχει αυτό το χάρισμα… [/FONT]Έχει να κάνει με το ζώδιο μα κυρίως με τον ωροσκόπο…

[FONT=&quot]Το έχει αυτό το χάρισμα… [/FONT]Έχει να κάνει με το ζώδιο μα κυρίως με τον ωροσκόπο…

:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Δεν μπορώ να καταλάβω τη εννοεί ο Internet King όταν μου λέει οποιοδήποτε ηχείο θα είναι μια χαρά με την αλλαγή αντιπροσώπου…???
Όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη εννοεί ο Internet King όταν μου λέει οποιοδήποτε ηχείο θα είναι μια χαρά με την αλλαγή αντιπροσώπου…???

Ετσι είναι!

Για τα υπόλοιπα (? ? κλπ) από δευτέρα γιατί προέχει ο καφές με τον Wind και τον Παναγιώτη.
Υ.Γ. Να ευχαριστήσω και τον Μιχάλη για το ξεχασμένο κωδικό της εγγραφής μου.

βελτιωνονται οι χροιες :Banane0::Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Διάβασες και εσύ ότι όλα τα studio monitor έχουν τονισμένη την μεσαία και την υψηλή περιοχή και σου χάλασε το όνειρο; Μη μου πικραίνεσαι. Άλλαξε καλώδιο…

με τα καλώδια δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω.

Ποια η γνώμη σου για κανένα upsampler που πάει μέχρι τα 192KΗz ;
θα με βοηθήσει να ακούσω πάνω από τα 10Khz ?

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=81207

Απάντηση: Re: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Για τα υπόλοιπα (? ? κλπ) από δευτέρα γιατί προέχει ο καφές με τον Wind και τον Παναγιώτη.
Υ.Γ. Να ευχαριστήσω και τον Μιχάλη για το ξεχασμένο κωδικό της εγγραφής μου.

''Καταιγιδα , στο μυαλο μου ξεσπασε μολις σε ειδα..."
Αχ βρε Αντυπα πως κολλαει εδω το ασμα σου...:twoguns::twoguns:

Δεν νομιζω οτι τιθεται συγκριση Tidal με Verity,τα tidal ειναι μακραν οτι καλυτερο υπαρχει,το καθολα εξαιρετικο sarastro απλα ειναι ενα υποδιεστερο ηχειο,οσον αφορα τη μουσικοτητα,για ακουτε τα με κανενα μεγαλο wavac και μετα ξανασυζηταμε.

Δεν νομιζω οτι τιθεται συγκριση Tidal με Verity,τα tidal ειναι μακραν οτι καλυτερο υπαρχει,το καθολα εξαιρετικο sarastro απλα ειναι ενα υποδιεστερο ηχειο,οσον αφορα τη μουσικοτητα,για ακουτε τα με κανενα μεγαλο wavac και μετα ξανασυζηταμε.

Ένα καλό ηχείο κερδίζει με ένα προσεκτικό ματσάρισμα πηγής ή/και ενισχυτικού, επ' ουδενί όμως δεν γίνεται από μη ακουστό σε υπέροχο και το αντίστροφο. Αν συμβαίνει πρόκειται περί "λάκου φάβας" και προσοχή!