Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Πως απανταμε σε ερωτηματα που δεν εχουμε ιδια αποψη?
Ποιος μηχανισμος κρυβεται απο πισω?
Γιατι αλλοι στηριζουν Φεραρι και αλλοι μακλαρεν?
Γιατι λενε οτι τα πορσ ειναι καλυτερα απο τα μαζερατι αφου δεν εχουν οδηγησει ουτε το ενα ουτε το αλλο?
Ειναι τα χρωματα, η εμφανιση, ο αντιπροσωπος, ο οδηγος-κατοχος, η ξανθεια της διαφημισης η η μελαχροινη της μπροσουρας?
Σε προηγουμενο μηνυμα στηριξα τα βεριτι. Δεν ξερω γιατι. Τινταλ δεν εχω ακουσει. Τα βεριτι τα εχω ακουσει και με αρεσαν. Τι με οδηγησε να παρω θεση δεν ξερω. Δεν ηρθε και Μιχαλης στο παρτυ και εχω και μια στερηση.

ακουσα και τα 2
και εχω αποψη..την οποια τολμησα να πω στον κυριο που τα εμπορευεται(tidal) και μονο ξυλο που δεν εφαγα.....

Last edited:
Re: Απάντηση: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

ακουσα και τα 2
και εχω αποψη..την οποια τολμησα να πω στον κυριο που τα εμπορευεται(tidal) και μονο ξυλο που δεν εφαγα.....

Για πες περισσότερες λεπτομέρεις για το πως
σου φάνηκαν ηχητικά τα Tidal Δημήτρη...

χωρις σωμα απο μεση και πανω
στενη εικονα
οχι καλο ελεγχο χαμηλα..

λιγο απολυτος, αλλα ειναι και τα λεφτα που ζηταει πολλα..

ακροαση με δικο μου δισκακι ,που το εβγαλε αχρηστο κακογραμμενο κλπ

οσο για το μπασο ....ακουγα τα ηχεια που ηταν απο πισω...(ενα ακομη ζευγαρι)...,ελεγε ο ευγενικος κυριος.

στενη εικονα
οχι καλο ελεγχο χαμηλα..

Σεβαστη η αποψη,αλλα σε συγκριση με ποια ηχεια δεν ειχαν αυτα τα χαρακτηριστικα ?

Καλύτερα να μας πει γιατί τόλμησε να μην του αρέσουν :D :D :D
ο,τι ακουσαν τα αυτιά μου λεω δημητρη....:ears:
και με την μεχρι τωρα εμπειρια μου....
μικρος ειμαι ακομη...:D
οσο μεγαλωνουμε ...ξερουμε να ακουμε καλυτερα...η μηπως οχι??:grinning-smiley-043

verity δαγκωτο λοιπον....λεω εγω..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Σεβαστη η αποψη,αλλα σε συγκριση με ποια ηχεια δεν ειχαν αυτα τα χαρακτηριστικα ?
χωρις συγκριση με καποιο ηχειο..απλα με αυτο που θεωρουμε σωστο ηχο..
γιαυτο ειπα τα βασικα...

ας πουμε ακουσα και στην audioevolusion τα dynaudio με τα νεα plinius...
εκανα κ@κ@ μου πραγματικα...
απο τους καλυτερους ηχους που εχω ακουσει....
ολα μπροστα σου και πολυ διακριτά...
κατι μου ελειπε...τι? η αναλυση που προσωπικα ζητω...
αλλα δεν μπορεις να τα θελεις ολα...ειναι δυσκολο νομιζω...
ακουγα σταθμες live απο πρωτο τραπεζι πίστα,..ξεκουραστα...το ηχειο δεν υπηρχε καθολου εκει...

εφυγα λιγο απο το θεμα νομιζω...

Λίγο οφ τόπικ. Dynaudio με Plinius είναι πολύ δυνατός συνδυασμός. Με τη πηγή τα άκουσες και σου έλειπε η ανάλυση?

Συνεχίζω το οφ: Μάλλον η πηγή θα στο έκανε. Με Esoteric όταν τα είχα ακούσει, μόνο ανάλυση δεν τος έλλειπε. Τέλος του οφ, μην κουράζουμε τον καπετάνιο.

Απο την μικρη μου εμπειρια τολμω να πω οτι ενα αστρωτο ηχειο αργει να βγαλει ικανοποιητικο χαμηλο και στην αρχη ακουγεται ??λεπτοηχο??. ισως τα γουφερ να χρειαζονται περισοτερο χρονο να λειτουργησουν οπως πρεπει. με τον κινδυνο να τα ακουσω απο καποιους τολμω να πω οτι υπαρχουν ηχεια που χρειαζονται παρα πολλες ωρες παιξιμο για να αρχισουν να κουνιουνται τα γουφερ με την μεγιστη ταχυτητα.

ακουσα και τα 2
χα χα και εγω παθων ειμαι,η αληθεια ειναι πως ο συγκεκριμενος αντιπροσωπος εχει ενα υπερβαλον φανατισμο με τα προιοντα που εμπορευεται,τα οποια στην πλειοψηφια τους ειναι πολυ καλα παρεπιπτοντως,η τουλαχιστον ηταν παλαιοτερα.

το ασχημο ειναι οτι απαξιωνει ολα τα αλλα προιοντα ολων των εταιρειων !
και δικιο να εχει , πως μπορεις να τον εμπιστευθεις ?
αν για τον α , β λογο του παρουν την αντιπροσωπεια η την χασει τα ιδια θα λεει παλι ?

στενη εικονα
οχι καλο ελεγχο χαμηλα..

Παντως ειναι καταπληκτικο, πως διαφερουν οι αποψεις για ενα προιον ...
Εγω ακουσα τα εντελως αντιθετα...
Ποιος ομως, μπορει να μας πει ποιο ειναι το ποιο σωστο;
Μηπως σε αυτες τις κατηγοριες, μπαινει πλεον καθαρα το θεμα γουστου ,περα απο δεισιδαιμονιες, συμπεριφορες αντιπροσωπων κτλ:confused

Παντως ειναι καταπληκτικο, πως διαφερουν οι αποψεις για ενα προιον ...
Εγω ακουσα τα εντελως αντιθετα...
Ποιος ομως, μπορει να μας πει ποιο ειναι το ποιο σωστο;
Μηπως σε αυτες τις κατηγοριες, μπαινει πλεον καθαρα το θεμα γουστου ,περα απο δεισιδαιμονιες, συμπεριφορες αντιπροσωπων κτλ:confused

Γιαννη, αυτο με το γουστο ειναι κατι που συμβαινει στα forum. Καποτε ειχα γραψει καποια πραγματα για ενα DAC που θεωρειται φονεας γιγαντων και επεσαν αρκετοι "χρυσαυτιαδες" να με φανε. Με τον καιρο ομως ακριβως τις ιδιες αποψεις υιοθετησαν πολλοι αλλοι και ειδαμε πολυ πραγμα στις αγγελιες προς πωληση...

Σε καθε περιπτωση με την παροδο του χρονου αν αξιζει κατι θα φανει....

Δυναμικο μαρκετινγκ στην Ελλαδα του 2010. πουλαω θαβοντας τον ανταγωνισμο. πολυ αποδοτικη τακτικη που ακολουθηθηκε κατα κορον κατα την διαρκεια της εσωτερικης μεταναστευσης την δεκαετια του 1960. σημερα δεν εχει νοημα.