Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Re: Απάντηση: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

συγκεκριμένα?

ποιός είναι, άκουσες κάποια δουλειά του?

http://i954.photobucket.com/albums/ae30/DOLFON_1/IMG_0221-2.jpg

Με έδωσε ο economides τι να κάνω θα το αποκαλύψω.

Λοιπόν η πολυκάναλη ταινία περιέχει την ηχογράφηση από το περιβόητο DVD της Τζούλιας.
Η εφημερίδα δείχνει την ημερομηνία προς αποφυγή παρερμηνειών… γιατί μπορείς εύκολα να κατεβάσεις μια φωτογραφία από το ιντερνέτ. Αν δεν κάνει ανεβάζω μια άλλη εφημερίδα με 24καναλο Studer… με την ηχογράφηση από το δεύτερο DVD αυτή τη φορά με Dolby.

Μετά από προσεκτική ακρόαση ο geopolitis κατάλαβε ότι ο φίλος (Δημητράκης) γνωρίζει από ήχο. Άλλωστε η ηχογράφηση μίλαγε από μόνη της. Ήταν ‛’καλοπληρωμένη’’ και αναλογική. Η εγγραφή έγινε χωρίς Dolby, σε 30 ταχύτητα, με 16αρα κεφαλή και 2’’ ταινία Ampex.
Βλέπεις ήθελε η Τζούλη την εποχή των ψηφίων αναλογική ηχογράφηση. Η μαγνητοταινία βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή. Μας προέκυψε χαιεντάς…

Πάντως, αν τελικά οι ερασιτέχνες έχουν στη κατοχή τους 2’’ πολυκάναλα καήκαμε.
Αν δώσει ο θεός και κάνω κάνα γιο, έτσι και μου πει να γίνει μουσικός και θέλει να ασχοληθεί με τις εγγραφές θα αμφισβητήσω την πατρότητα... Τέλος. Καλύτερα τοχω να γίνει το παιδί Ολυμπιακός, παρά να πάθω τέτοια λαχτάρα…

Τώρα θα μου πεις και…

Επειδή πάντα μου αρέσουν οι ‛’καλοπροαίρετες’’ αναφορές… να κάνω και εγώ μια ερώτηση;
Εσύ που έχεις ας πούμε ‛’εμπειρία’’, αν σου φέρω μερικές ηχογραφήσεις του οποιονδήποτε θα μπορέσεις να καταλάβεις αν μπορεί να κρίνει π.χ. ένα ηχείο. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως θα καταφέρεις να φτάσεις σε σαφές συμπέρασμα για την ικανότητα του να εκφέρει τεκμηριωμένη άποψη;
… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …
Είπα να γράψω δυο σεντόνια αλλά μια και δεν πήγα στο πάρτι του Wind το συμμάζεψα για χάρη του. Νομίζω Βλάση πως επανόρθωσα για την κοπάνα…

Τελικά ο ψηφιακός ήχος ότι και να λένε απομακρύνει τους ανθρώπους…

Υ.Γ. Συγγνώμη για το off topic.

Το καλό, είναι ότι μεγάλωσα με γαλλικά και πιάνο. Το κακό, είναι ότι έπαιζα μπάλα στην αλάνα και όχι τα μήλα…

Πάμε τώρα στα ηχεία…

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι ηχείο θέλει να πάρει ο Χιούστον. Δικά του είναι τα χρήματα, το χόμπι του κάνει και ας πάρει ότι του κάνει κέφι. Την άποψη μου ο ίδιος την γνωρίζει… Όμως, καλό θα είναι να μην προτρέχουν οι πιεμ-τσίδες...

Στην έκθεση, πραγματικά μου άρεσε το VerityRienzi. Άσε που άκουγα κάτι εικοσάρες τριαντάρες… σε αλλά δωμάτια και ήταν για το τζάκι.

Τώρα διαβάζω συμβουλές ότι δεν έχει ακούσει το ηχείο του και αν βάλει από πίσω ‛’xxx’’ θα απογειωθεί και θα πάθει πλάκα. Μα δεν είχε βάλει κάτι από πίσω και το αφαίρεσε…??? Είναι γνωστό, ότι απογειώνεται δεν έχει αναγκαστικά και καλή προσγείωση…

Μήπως πριν αγοράσει ξανά οτιδήποτε, θα πρέπει πρώτα να ‛’ακούσει’’ δουλειές του πωλητή;

Όπου ανοίξει θέμα για εσένα βρέ Μιχάλη γίνεται γκρεμός… τουλάχιστον ζήτα κάνα φράγκο από τα Hits…

Υ.Γ. Δύσκολοι καιροί για Πρίγκιπες. Όπως λέει και ο Σαββόπουλος ‛’ Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα’’…

Προφανώς είναι ερασιτέχνης,αλλιώς θα είχε παραγγείλει επαγγελματικά μόνιτορς.Είναι γνωστό,ότι τα μόνιτορς στα στούντιο έχουν άλλη αποστολή,απο τα ηχεία στο σπίτι.Οσοι ενδιαφέρονται για περισσότερα,άς διαβάσουν σ' αυτήν την υποκατηγορία,το θέμα με τα ATC,όπου γίνεται και μιά γενικώτερη,εκτεταμένη συζήτηση περί μόνιτορς.

:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

http://i954.photobucket.com/albums/ae30/DOLFON_1/IMG_0221-2.jpg

Με έδωσε ο economides τι να κάνω θα το αποκαλύψω.

Λοιπόν η πολυκάναλη ταινία περιέχει την ηχογράφηση από το περιβόητο DVD της Τζούλιας.

πάλι εγω φταιω ρε Δολοφονάκη ??? :bigcry:

Βλέπω ότι ξύπνησες απο τη χειμερία νάρκη την κατάλληλη ημέρα (αρε ρε Τζούλια !!!) :love:
Μη μου πεις ότι επιμελήθηκες και το ηχητικό μέρος της ταινίας!! Να σου πω, γυρίστηκε σε εκείνη τη μονοκατοικία στα δεξιά του δρόμου????:flipout:

ΥΓ το τελευταίο μην προσπαθήσετε να το καταλάβατε, πρέπει να έχετε το βλέμμα του Δολοφονακη που εκτοξεύεται από το Houston για το διάστημα......

Οτι και να πεις, οτι και να κανεις, οτι και να κοψεις στο επομενο παρτυ θα σε τσουβαλιασω απο νωρις και θα σε κλειδωσω με την κυρια ΚΑΤΥΑ και αν μπορεις φυγε ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Να σου πω, γυρίστηκε σε εκείνη τη μονοκατοικία στα δεξιά του δρόμου????:flipout:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μου 'φυγε ο καφές στο ασύρματο πληκτρολόγιο παναθεμά σε....χαχαχαχαχαχα

Τα είχα περίπου ενάμιση μήνα μέχρι να παραλάβω τα Von Schweikert :ears:

Αλλά και πέρισυ στο Μόναχο άκουσα τα Kharma Midi Exquisite με Weiss Jeason - Minerva και τελικους τους μεγάλους της Kharma και κόντεψαν να με πάρουν τα ζουμιά στο περίπτερο της Kharma :Banane0:
Ακριβως γιατρε μου.....ετσι ενοιωσα και γω με το συγκεκριμενο σεταπ.....απιστευτος ηχος με μια εκπληκτικη ομοιογενεια και τονικη ισορροπια...πολλα τα γλεντια !!!!!!

Αληθεια..θα πας και φετος??:Banane0::Banane0:

Δεν έχεις καθόλου άδικο, ΙΜΟ πάντα.
Ξέρω μερικούς που πούλησαν ηχεία άστρωτα.

Ναι...εδω μιλαμε για σοβαρους ακροατες βρε παιδι μου!!!!!!
Και οταν τους κουβεντιαζεις σου λενε και με στομφο---ναι ξερεις εγω...εχω μεγαλη εμπειρια και ειμαι χρονια στον χωρο!!!!!
Ρε τι ειπες τωρα.................

το ασχημο ειναι οτι απαξιωνει ολα τα αλλα προιοντα ολων των εταιρειων !
και δικιο να εχει , πως μπορεις να τον εμπιστευθεις ?
αν για τον α , β λογο του παρουν την αντιπροσωπεια η την χασει τα ιδια θα λεει παλι ?

Το κακο ειναι οτι δεν βαζει μυαλο και ειναι και επαγγελματιας......βεβαια απο την αλλη παραπονιεται οτι δεν εχει δουλεια....τι να πω...και λιγη αυτοκριτικη κακο δεν κανει..απεναντιας μας κανει καλλιτερους και φυσικα σοβαροτερους!!!!

Παρεμπιπτόντως (όχι δηλαδή μονό για τον audionet ) έχουμε ενεργοποιήσει την επιλογή για Multi-quote

Πατάτε το κουμπάκι
multiquote_off.gif
σε όλα τα μηνύματα που θέλετε να κάνετε quote και στο τελευταίο μήνυμα πατάτε το κουμπί quote
quote.gif

Με αυτό τον τρόπο εύκολα μπορείτε να κάνετε quote πολλά Posts :-)

Ακριβως γιατρε μου.....ετσι ενοιωσα και γω με το συγκεκριμενο σεταπ.....απιστευτος ηχος με μια εκπληκτικη ομοιογενεια και τονικη ισορροπια...πολλα τα γλεντια !!!!!!

Αληθεια..θα πας και φετος??:Banane0::Banane0:

θα πάμε και φέτος.....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59358

Πούσαι παιδί...

Σβήσε και λίγο απο τις ψηλές.:music-smiley-005:

Ποιο λιανα βρε Διονυση γιατι δεν το επιασα το κολπο βρε !!!!!:music-smiley-005:

Θα πας μηπως μεσα σε ενα στενο με αυλη μπροστα και πισω και αφους πιεις εκεινες τις φρανζεσκανερ προκειται να χτυπησεις και κοτσι η εκεινη την μπριζολαρα βουτηγμενη στο κονιακ???:fahne90:

NAIIIIII !!!! και κατά τις δώδεκα το βράδυ από την πολλή φασαρία που κάνουμε θα μας πετάξουν έξω (δηλαδη πόσο πιό έξω, έξω είμασταν) .......:fahne90:

Last edited:
Ενα πουλάκι βέβαια μου είπε ότι φέτος δεν θα έρθεις. Τι έγινε έχουμε θέμα με την κυρά, δεν πέρασε καλά πέρισυ ??? Φέτος που θα φέρουμε όλοι γυναίκες !!

Εδω την έπεισες πέρισυ με τη γρίππη.... (αφού ακύρωσες και ξαναέβγαλες πέντε φορές εισιτήρια :flipout:)