Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Ακριβως γιατρε μου.....ετσι ενοιωσα και γω με το συγκεκριμενο σεταπ.....απιστευτος ηχος με μια εκπληκτικη ομοιογενεια και τονικη ισορροπια...πολλα τα γλεντια !!!!!!

Ωραίες συμβουλές του δίνεις. Nα στραφεί στα κεραμικά άντε αυτό να το προσπεράσουμε τον εισαγωγέα που τα φέρνει και είναι δύστροπος τι τον κάνεις;
Economides μη μασάς το σωστό άνδρα τον αναγνωρίζεις από τη ξυριστική μηχανή του...

Last edited:
Αγόρι μου για αυτό έχεις μάγουλο παιδικό ???? (ούτε ο μικρός μου δεν έχει τόσο μαλακό μαγουλάκι...)

Εγω θέλω να δω μονομαχία μεταξύ των δύο αντιπροσώπων των κεραμικών... (ο δύστροπος και ο παράξενος) :vollkommenauf:

Και αν αυτοι ειναι κανονικοι και ολοι οι πελατες (οι εν δυναμει αλλα και οι περαστικοι) ειναι δυστροποι και παραξενοι?

Απάντηση: Re: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Και αν αυτοι ειναι κανονικοι και ολοι οι πελατες (οι εν δυναμει αλλα και οι περαστικοι) ειναι δυστροποι και παραξενοι?

Aυτο δεν παιζει...Βλεπεις ο πελατης εχει παντα δικιο......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tidal Contriva vs Verity Sarastro

Επειδή πάντα μου αρέσουν οι ‛’καλοπροαίρετες’’ αναφορές… να κάνω και εγώ μια ερώτηση;
Εσύ που έχεις ας πούμε ‛’εμπειρία’’, αν σου φέρω μερικές ηχογραφήσεις του οποιονδήποτε θα μπορέσεις να καταλάβεις αν μπορεί να κρίνει π.χ. ένα ηχείο. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως θα καταφέρεις να φτάσεις σε σαφές συμπέρασμα για την ικανότητα του να εκφέρει τεκμηριωμένη άποψη;

Η τεκμηρίωση της προηγούμενης εμπερίας είναι κρίμα να συνοδεύεται από εφιημερίδα του τύπου "η χρυσή ευκαιρία". Ο σωστός χαϊεντάς φαίνεται ακόμα και από τις εφημερίδες που διαβάζει.

Το καλό, είναι ότι μεγάλωσα με γαλλικά και πιάνο. Το κακό, είναι ότι έπαιζα μπάλα στην αλάνα και όχι τα μήλα…

Μπάλα στην αλάνα έπαιζε στις αρχές και ο Ναραντόνα, αλλά δεν μας το γύρισε μετά στο πιάνο ...

Tελικα ποιοι τυχερακιδες θα πανε φετος στο Μοναχο για μπυρες ~Hi Fi ματι~ και ακροασεις????????????:ernaehrung004:

Μ εβλεπω για του χρονου βρε γαμωτο,,,,,,,,!!!!!!!!εδ