Tidal Hi-Res Streaming Service

Το tidal είναι νέα υπηρεσία. Το spotify προϋπήρχε. Το λογικό είναι το tidal να προσέφερε κάτι τέτοιο αλλα όντας έντονα ανταγωνιστικές υπηρεσίες , δεν το βλέπω.

Παιδιά το έχω ξεπατώσει απο το πρωί στο κυρίως σύστημα (Mac mini/webplayer/Mytek και τα ρέστα..) και η ποιότητα είναι ικανοποιητικότητη.. Για να είμαι ειλικρινής δεν μου έχει λείψει κάτι ακόμα και και σε άλμπουμ που ξέρω καλά, μάλλον το αντίθετο. Προσωπικά αν και σίγουρα δεν θα με χαλαγαν κάποιες βελτιώσεις η προσθήκες τις οποίες δεν έχω ακόμα κάτσει να σκευτώ, ποιοτικά αλλα και πρακτικά με καλύπτει απόλυτα.

Last edited:
Εγω τις έχω.. ειναι κάπως "muffled"
Σαφώς κ έχει διάφορα από τα τοπικά αρχεία παιγμένα από σοβαρό sw player, αλλά πριν είχα προβληματικό ήχο. Κομμένα μπάσα, ένα αίσθημα ότι και περίεργο παίζει με την φάση του σήματος... Τέλος πάντων!

Πρόβλημα για όπερες κ κλασική γενικώς: δεν παίζει gapless!!

Είναι "χάσιμο" πάντως...

Υπάρχει τρόπος να ψαξουμε ανα εταιρία; ECM, Deutsche, EMI κλπ;;

Άκουσα το ίδιο άλμπουμ και απο το ΤIDAL και απο το Α+ Υπάρχει μια διαφορά στην διαύγεια ακουστή αλλα μικρή υπέρ του A+ όχι όμως στον βαθμό που να μπορείς να πείς οτι το ΤΙDAL είναι χειρότερο. Η ποιότητα του είναι πραγματικά εξαιρετική η διαφορά είναι αυτή που έχω και στο Α+ όταν αναπαράγει χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο της apple και όχι του Α+ άρα τα αρχεία και το streaming είναι όντως αυτό που λένε και ακριβείας..

Μεταφέρω τμημα της απάντησης που πήρα απο την Tidal

Enhancing the desktop application that is downloaded to your Mac or PC is something we are very keen to upgrade, in fact it is high on our Product Team’s agenda. The team has been working very hard to deliver this update, in the meantime I suggest using our webplayer which includes more enhancements

Οποτε οι σκεψεις οτι η εφαρμογή που χρησιμοποιώ δεν ειναι το απόλυτο για την αναπαραγωγή και πως μεχρι τωρα το κυριο βάρος εχει πεσει στο Web app ισχύουν.

υπαρχει καποιος τροπος (plug in/app) για να γινει αναπαραγωγη του tidal μεσω του logitech squeezebox;

Μεταφέρω τμημα της απάντησης που πήρα απο την Tidal

Οποτε οι σκεψεις οτι η εφαρμογή που χρησιμοποιώ δεν ειναι το απόλυτο για την αναπαραγωγή και πως μεχρι τωρα το κυριο βάρος εχει πεσει στο Web app ισχύουν.

Εγώ γιατί δεν το βρίσκω να το κατεβάσω το απλικεισον για το Μακ; Εκτός κι αν εννοουν την εφαρμογή για ios.

Γιατι εγω την κατέβασα πριν κανα μηνα που ξεκίνησα τις δοκιμες, την εχουν κατεβάσει.

Χμμμ άρα σίγουρα ένας από τους λόγους πέρα από αυτά που σου γράψανε θα είναι και τα προβλήματα με την ποιότητα αναπαραγωγής που αναφέρεις Παναγιώτη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το καλό είναι ότι έχουμε να αναμένουμε. Ρωτά τους άμα ξανά επικοινωνήσεις εάν θα ενσωματώσουν πέρα από την υποστήριξη και αποκωδικοποίηση του Mqa από την αναμενόμενη εφαρμογή ώστε να μην είναι απαραίτητο συμβατό hardware.