Tidal Hi-Res Streaming Service

Τι εννοείτε κύριε Σωκ??

:)

Το μόνο που μπορώ να δώσω σαν στοιχείο είναι το playlist (που εξακολουθεί να παίζει και με σβηστό το κινητό) φαίνεται στην ουρά του Μοοde...

Ειναι προφανές οτι κατι σου ξεφεύγει. Πως δίνεις εντολες στο Ρπι χωρίς ιντερνετ? Απο καπου σου τραβάει συνδεση, αλλιώς αν το κομματι δεν το εχεις ξαναπαίξει ποτε (μα ποτε) τοτε δεν γίνεται να το ακουσεις.

Εκτος και αν το σύστημα σου ειναι δαιμονισμένο και παιζει μουσικές χωρις ιντερνετ, μαντευει τι θες να ακουσεις κτλ. Το οποιο θα εξηγούσε πολλα.....

Απάντηση: Re: Tidal Hi-Res Streaming Service

Τι εννοείτε κύριε Σωκ??

:)

Το μόνο που μπορώ να δώσω σαν στοιχείο είναι το playlist (που εξακολουθεί να παίζει και με σβηστό το κινητό) φαίνεται στην ουρά του Μοοde...

Το Tidal,που είναι εγκατεστημένο;Που είναι ο λογαριασμός σου;Αυτό ρωτάω.
Και πάρτο με την σειρά μετά.

Δεν μου ξεφεύγει τίποτα.

Το σετάπ είναι το παραπάνω, δίνω playlist εντολή από το κινητό, ξεκινάει να παίζει, κλείνω το κινητό και παίζει όοοοολα τα τραγούδια...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το Tidal,που είναι εγκατεστημένο;Που είναι ο λογαριασμός σου;Αυτό ρωτάω.
Και πάρτο με την σειρά μετά.

Το tidal είναι εγκατεστημένο στο κινητό...

Ρε Πάνο, που λέω ότι το RPi δεν είναι στο Ιντερνετ???

ΟΚ, οποτε μπορεις να διακόψεις την σύνδεση στο ίντερνετ, παιζεις και χωρίς. Αν θες μου λες το μυστικό σου, να μην πληρώνω και τζαμπα δλδ.

Άντε πάλι...

ΟΚ, οποτε μπορεις να διακόψεις την σύνδεση στο ίντερνετ, παιζεις και χωρίς. Αν θες μου λες το μυστικό σου, να μην πληρώνω και τζαμπα δλδ.

Εγώ μιλάω σοβαρά και εσύ ειρωνεύεσαι... :)

Στο ξαναειπα, μηπως κλεινεις το wifi στο κινητο και αυτο περναει αυτοματα σε 4G ?

Στο ξαναειπα, μηπως κλεινεις το wifi στο κινητο και αυτο περναει αυτοματα σε 4G ?

Παναγιώτη μου,εδώ σου λέει πως κλείνει τελείως το κινητό και παίζει.Χωρίς λογαριασμό!

Μήπως (λέω μήπως) οι ροές έχουν ήδη μπει στην ουρά του Moode και δε χρειάζεται κάτι άλλο από πλευράς client?

Ποσο μεγάλη ειναι η λίστα των τραγουδιών? Μηπως τα μπαφεριαζει?

Ένα άλμπουμ ολόκληρο (10 κομμάτια)...

Βάλε 30 κομμάτια.
16/44.1 δεν είναι;
Θα ξεπεράσουν την μνήμη και θα δεις.

To Τιδαλ μπαφεριαζει συλλογές ολόκληρες, τις κρατάει για off line χρηση. Το έκανες με καποιο δισκο που δεν εχει ξαναακουσει ποτε οπως σου ειπα? Κατι δεν εχεις κανει Σταυρε, δεν γινεται να βγαζει απο το πουθενα μουσική.

Το έχω ήδη πει 2 φορές, ας το πω άλλη 1.

Όταν δώσω εντολή από το κινητό για δημιουργία playlist, τότε βλέπω αυτή τη playlist (στο web interface του Moode) να μπαίνει στην ουρά του Moode...

Μήπως τελικά τα κομμάτια στριμάρονται κατευθείαν??

To Τιδαλ μπαφεριαζει συλλογές ολόκληρες, τις κρατάει για off line χρηση. Το έκανες με καποιο δισκο που δεν εχει ξαναακουσει ποτε οπως σου ειπα? Κατι δεν εχεις κανει Σταυρε, δεν γινεται να βγαζει απο το πουθενα μουσική.

Ναι βρε Πάνο μου... :)

Ανήκουστο δισκάκι, σβηστό(!) κινητό...

Ρε συ,και online που είναι δεν έχει σύνδεση με το Tidal,δεν είναι εγκατεστημένο μέσα του,δεν έχει λογαριασμό.
Οτι του στριμάρεις θα παίξει κι ότι αποθηκεύσει,να τραβήξει μόνο του είναι αδύνατον αν αυτό υπονοείς.

Έβαλα όλο το box set Decca (311 τρακς)!!!

Έσβησα το κινητό και ακούω...

Παίζει και το δεύτερο κομμάτι. Πόσο να περιμένω?