Tidal Hi-Res Streaming Service

Απάντηση: Re: Tidal Hi-Res Streaming Service

Έβαλα όλο το box set Decca (311 τρακς)!!!

Έσβησα το κινητό και ακούω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παίζει και το δεύτερο κομμάτι. Πόσο να περιμένω?

Μιλάς για 10 γκίγκα;
Προσωπικά,τα έχω χάσει...

Εγω να δεις. Βασικα κατι εχουμε τωρα γιατι εχει κολλησει το συμπαν...

Ξεκόλλησα το Moode και ξαναφόρτωσα τη (μικρή) λίστα.

Στη δεύτερη δοκιμή αρνήθηκε να παίξει το τρίτο κομμάτι της ουράς...

Μάλλον στριμάρει σε βάθος κάποιων κομματιών, δεν εξηγείται αλλιώς...

Που μπορώ να κοιτάξω για default buffer size?

Εδωσε ο Θεός...
Μπαφεριάζει,στο είπε παραπάνω κι ο Παναγιώτης,αυτό είναι όλο...

Δε ξέρω αν έχει σημασία αλλά στις ρυθμίσεις του Tidal έχω Wifi streaming quality = HiFi και Adaptive streaming quality...

Προφανώς αυτοί οι παράμετροι καθορίζουν και το buffer size.

...αλλά τόσο μεγάλο βρε παιδί μου...

0VwzSKv.jpg

...Αφού γελάσαμε(?) με την παραπάνω περιπέτεια, ας αναφέρω και το μοναδικό μειονέκτημα που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα με το προαναφερθέν σετάπ.

Σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης κατά την Tidal online αναπαραγωγή, το κινητό κλείνει (γίνεται brick) και δεν ξανανοίγει αν δεν βγάλω τη μπαταρία... :)

Brick σημαίνει ότι το πετάς! Εσένα απλά κολλάει.

Σε ανάλογο σενάριο με το spotify, σταματάει η μουσική απαντάς στο τηλέφωνο και μόλις το κλείσεις συνεχίζει.

Όσον αφορά στο ότι έπαιζε το σύστημα έχοντας το κινητό χωρίς δίκτυο (μόνο μέσα από wifi θα μπορούσε να δώσει σήμα και όχι από 4g όπως προαναφέρθηκε), η μόνη εξήγηση είναι ότι το upmpdcli/bubbleupnp, κασάρουν ένα ικανό όγκο πληροφορίας στο rpi.

Από τη στιγμή που στριμάρεις από το κινητό σου, αν κλείσεις το wifi που είναι και το μόνο μέσο επικοινωνίας με το τοπικό σου δίκτυο, αναπόφευκτα μόλις τελειώσει και ότι έχει κασαριστεί, η μουσική θα σταματήσει.

Sorry για τον λάθος ορισμό...

Που είσαι ρε συ και με πήραν στο ψιλό εχθές?
:)

Θα κοιτάξω αν αλλάζει το behavior του BubbleUPnP σχετικά με τις εισερχόμενες κλήσεις.

To 4G πήγαινε στο "από που τραβάει πληροφορίες το Τιδαλ" και όχι βέβαια στον έλεγχο του Ρπι......

Το ότι κρασαρει δεν είναι και κάτι τόσο σοβαρό, βάλε ένα παλιό κινητό μόνο για αυτή την δουλειά.

αυτα ειναι για το spotify, κατι αναλογο θα ειναι και για το tidal..

spotifty-network.jpg
  1. User clicks a track to listen to.
  2. If it’s in the cache, Spotify just starts playing it from there.
  3. Otherwise, the Spotify client requests the first 15 seconds of the track from the Spotify servers so that playback can start as soon as possible.
  4. At the same time, the client starts looking for the track on the peer-to-peer network.
  5. The rest of the track is streamed, from a combination of multiple sources if available (cache, multiple peers, Spotify servers). The more popular a track is, the more likely it will be streamed using the p2p network instead of the Spotify servers.
  6. When the track has 30 seconds to go, the Spotify client begins searching the p2p network for the next track.
  7. When the track has 10 seconds to go, if it hasn’t found the next track on the network yet, the client starts pre-fetching it from the Spotify servers.

http://pansentient.com/2011/04/spotify-technology-some-stats-and-how-spotify-works/

http://www.dummies.com/how-to/content/how-spotify-works.html

ακομα και με full download/upload χρηση της γραμμης ιντερνετ δεν κολλαει καθολου..
nice!

εχει δοκιμασει καποιος το TIDAL με χρηση Logitech Squeezebox touch/duet?

https://support.tidal.com/hc/en-us/articles/201871191-Squeezebox

για το spotify premium δουλευει αψογα και ειναι οτι πιο ευχρηστο με χειρισμο smartphone/tablet!

Ομοίως για Tidal.

Ούτε ένα dropout. H εμπειρία στον χειρισμό είναι λες και παίζεις τοπικά από καλό dap (ταχύτατο, άμεση ανταπόκριση).

Θα τα πω μαζεμένα στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου.

Μόνο να μην έσβηνε το κινητό στις εισερχόμενες κλήσεις (θα το φτιάξουμε όμως)... :)

Μόνο να μην έσβηνε το κινητό στις εισερχόμενες κλήσεις (θα το φτιάξουμε όμως)... :)

καλυτερα χειρισμος με tablet ή οπως ανεφεραν με ενα παλιο smartphone.
με το tablet θα ειναι σαφως καλυτερα, με μεγαλα εξωφυλλα και πιο ευκολη προηγηση.

Απάντηση: Re: Tidal Hi-Res Streaming Service

ποιο κινητό εγγυημένα, μέχρι 500 ευρο βγαζει το tidal ψηφιακα απο την usb για να το δίνω στο ifi nano και μόλις ανοίξει και το MQA με το meridian το explore 2.

Λογικά οποιοδήποτε με Android 5.1 ή 6.0 αλλα για το Mqa δεν μπορείς να έχεις απο κανέναν εγγυήσεις..

Nexus 5, 6

εγώ πάντως έκανα unsubscribe
σε κανά χρόνο θα το ξαναδοκιμάσω

Σήμερα το πρωί έκανα update στο HTC Desire 610 μου (Android 4.4.2) στην γνωστή εφαρμογή USB audio Pro. Πλέον υποστηρίζεται το Tidal μέσω της εφαρμογής!!!

Τελικά αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο Βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ...