Tidal Hi-Res Streaming Service

Η Tidal μόλις με ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να χρεώσει την κάρτα μου για τον επόμενο μήνα (σήμερα λήγει η δοκιμαστική περίοδος)... :)

Μετά από έναν ολόκληρο μήνα ακροάσεων, μπορώ να πω ότι έμεινα πλήρως ικανοποιημένος:

1. Διαθεσιμότητα μουσικού υλικού 9/10 - ο ένας πόντος χάνεται διότι η συλλογή Χατζηδάκη (στις Ελληνικές προτιμήσεις μου) είναι πολύ περιορισμένη.
2. Ηχητική ποιότητα (στο δεδομένο σετάπ - δείτε παραπάνω) 9.9/10 - δεν παρατήρησα κάτι που να με ενόχλησε σε βαθμό που να αποσπά την προσοχή μου (10 θεωρώ την επίδοση red book στο δικό μου σετάπ).
3. Ποιότητα streaming (στο δεδομένο σετάπ - δείτε παραπάνω) 9.5/10 - κάποιες μικρο-διακοπές (μια Κυριακή μόνο) συνολικής διάρκειας λίγων sec σε σύνολο 100 ωρών ακρόασης.

Θεωρώ την υπηρεσία καινοτόμο και πρωτοποριακή αλλά δεν θα την συνεχίσω αμέσως και αυτό διότι περιμένω τα ακουστικά της Echobox που είναι bundled με 3μηνη δωρεάν συνδρομή Tidal...

απο περιεργεια..
μπορεις να δεις αν εχει στην δισκοθηκη του συνθετες οπως ο Jani Christou, Gyorgy Ligeti, Bernard Parmegiani, Francis Dhomont..

ευχαριστω

Σταύρο,κι από Ελληνικά κοίταξε αν μπορείς,Κορε. Υδρό.,Μωρά στη Φωτιά,Διάφανα Κρίνα,κλπ.

ναι δυστυχως Christou δεν εχει κανενα..
για εναν τοσο σημαντικο συνθετη να εχει μονο στο youtube..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

spotify εχω το premium..

Πιστεύω ότι οι όποιες ελλείψεις είναι θέμα χρόνου...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...εκτός και αν πάμε σε άλλα μοντέλα νεφών (clouds) στο άμεσο μέλλον!

ναι δυστυχως Christou δεν εχει κανενα..
για εναν τοσο σημαντικο συνθετη να εχει μονο στο youtube..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

spotify εχω το premium..
Όντως σπουδαία μουσική...

Που το είδες φίλε μου γιατί είμαι και εγώ συνδρομητής αλλα ούτε email έβαλα ούτε το βρήκα πουθενά.

και εγώ συνδρομητή

Οπως γράφω πάνω είναι for previous subscribers. Δηλαδή γιαυτούς που ήταν και διέκοψαν πριν καιρό. Τυράκι να ξαναδοκιμάσουν.
Δεν ξέρω αν θα κάνουν κάποια προσφορά για νυν συνδρομητές.

ημουν παλιος subscriber (αν θυμαμαι καλα ομως ειχα ομως κανει unsubscribe απο το mailing list..)
εκανα log in
εκανα subscription αλλα δεν πηρα 4 μηνες δωρεαν αλλα τον κλασικο ενα μηνα..
cancel..

Thanks for streaming with TIDAL. Your subscription will come to a full stop on 27.12.15.

Δεν σου ήρθε email με link? Και στο PayPal όταν πήγα να πληρώσω έγραφε ότι ήταν από προφορά.

Μαλάκια μου που δεν έγραψα ότι το λινκ ήταν από email αλλά το έγραψα σύντομα από το κινητό

Οπως γράφω πάνω είναι for previous subscribers. Δηλαδή γιαυτούς που ήταν και διέκοψαν πριν καιρό. Τυράκι να ξαναδοκιμάσουν.
Δεν ξέρω αν θα κάνουν κάποια προσφορά για νυν συνδρομητές.

Καλά θα περιμένω να γίνω νύν και όλο και κάτι θα σκάσει. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουν βάλει και κάννα MQA να παίξουμε..

Σε εμένα ήρθε η προσφορά... Είχα διακόψει πριν κανένα μήνα κ έληξε προχθές η περίοδος που είχα πληρώσει