Tidal Hi-Res Streaming Service

οσοι ξεκινησατε την προσφορα, καντε ενα share εδω το link μπας και δουλεψει και για αλλους..
ισως βεβαια να ειναι "δεμενο" με το mail σας..

Σου στειλα pm.
Αν δουλεύει δωστο δημοσια.

μπα.. με βγαζει στην κεντρικη χωρις να δειχνει καποια προσφορα..
λογικα ειναι "δεμενο" με το μαιλ/username κτλ ή αν χρησιμοποιηθει κανει redirect στην αρχικη page..

ακριβως, του χρονου παλι..
παντως απο 7 μερες την δοκιμαστικη περιοδος την εκαναν 30 οπως στο spotify..

Μετά το πέρας του trial, δεν σου κόβουν την υπηρεσία αλλά σου υπενθυμίζουν ότι δε μπορούν να χρεώσουν τη κάρτα σου...

Εγώ βέβαια την έκοψα από μόνος μου.

Αν δε περίμενα σύντομα 3μηνη δωρεάν συνδρομή, σαφώς και θα πλήρωνα...

Screen_Shot_2015_11_27_at_14_27_31.png

Screen_Shot_2015_11_27_at_14_26_19.png

το λινκ τωρα λειτουργει αλλα ειναι μονο για το email που στελνουν την προσφορα.

Μετά από την τελευταία αναβάθμιση που έκανα στο oppo 103 EU ...Υποστηρίζει την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Δεν έχω όμως αποψη για το πως ακούγεται...Μιας και μου ζητάει email...Θα το δοκιμασω όμως .

Παιδιά έκανα λάθος πιο πριν...
Την προσφορά μου την στείλανε για το πρώτο mail με το οποίο είχα κάνει δοκιμή το Tidal και αυτό είχε γίνει πολύ καιρό πριν.

Εν τω μεταξύ τα εκανα σαλάτα... Τους πλήρωσα 3 φορές γμτ @^$%#(@*#@)(
Μην ρωτήσετε πως ο ορισμός της πατάτας!!
Τώρα ελπίζω να μου κάνουν refund τις 2 που πλήρωσα για το premium (ενώ ήθελα το hifi)!!
Πφφφφφ...

μου ηρθε σε mail..
μπορει να ειναι χρησιμο για καποιους..

How to import playlists to TIDAL
With Soundiiz, you can import your favorite playlist from a wide variety of streaming services to TIDAL.

Here are 5 easy steps to import playlists to TIDAL:

1. Go to soundiiz.com.
  2. Press "Start to convert".
  3. Connect to TIDAL and the other streaming platform your playlists are currently saved.
  4. Simply click and drag your playlists from the other platforms to TIDAL.
  5. Congratulations, you can now enjoy your favorite playlists on TIDAL.

Και οι Beatles από αύριο 24/12 στο Tidal!

Beginning December 24, at 12:01 a.m. local time – here, there and everywhere – TIDAL members can listen to the full remastered Beatles catalogue.

Από φίλο που δουλεύει στο Spotify ανέφερε ότι το tidal πάει για χρεωκοπία, βασικά ο Jay z όπου με αυτή την πλατφόρμα έχασε πολλά χρήματα.

Ο κύριως αντίπαλος του Spotify είναι το Apple Music και πως θα πείσουν τα εκατομμύρια χρηστών να μην ακούν από YouTube σε κακιστη ποιότητα.

Αν κάποιος κάνει εγγραφή στο Spotify και δεν είναι φοιτητής, τον έχουν κερδίσει ως συνδρομητή premium.

Το θέμα είναι να γίνει η εγγραφή. συνήθως 6 στους 10 που ανοίγουν account αναβαθμίζουν σε premium.

Δεν σημαίνει ότι θα κλείσει το tidal απλά θα γίνει niche.

Last edited: