@ Tolias,
Δεν ξέρω αν το έχεις ακόμη το Crypto URC-601 και θέλεις να μπεις στη φασαρία να δοκιμάσεις ή έχεις βολευτεί με το Tele-USB 300, αλλά όπως είχα γράψει παλιά σ’ αυτό το νήμα, οι κωδικοί 5046 και 2259 (…το ξέρω, από άσχετες συσκευές!!!...), σου δίνουν τα νούμερα από 1 έως και 9 σωστά και άλλο ένα ή δύο πλήκτρα με κάποια λειτουργία έτοιμη και έχεις και τις 20 μακρο-εντολές για οτιδήποτε άλλο (σχεδόν αρκετές για όλα).
Αυτό βέβαια είναι για τον LIFEVIEW BOXHD και δε ξέρω αν δουλεύει για τον BOXHDA1 και αν το είχαμε αναφέρει τότε ή όχι. Μια δοκιμή θα σας πείσει, όπως λένε :2thumb22sup:
Καλό θα ήταν ο Άγγελος αν το βρίσκει σωστό, να το προσθέσει στην αρχή για κάποιον που δε θέλει να διαβάσει όλο το νήμα. Εννοώ, τουλάχιστον για τον BOXHD που σίγουρα το έχω δοκιμάσει και δουλεύει, αλλά και για τον BOXHDA1, αν το δοκιμάσεις και δουλεύει και σ' αυτόν επίσης.
Καλές Γιορτές να έχουμε όλοι μας,
Ντίνος