Επαναλαμβάνεις λίγο σαφέστερα την ερώτηση;παιδιά έχω το USB-300. πιο μοντέλο είναι ο δέκτης για να περάσω τους κωδικούς του remote control;
ευχαριστώ
ναι ναι κάτι ξέχασα:music-smiley-005:
έχω τον δέκτη crystal audio micro-hd, και θέλω να περάσω τους κωδικούς του remote control στο USB-300.
Νομίζω πως όντως βρήκες τον κατασκευαστή! :SFGSFGSF:Πληροφοριακά: Για το USB-300 υπάρχει νεότερο πρόγραμμα στο www.clurc.net. Φαίνεται ότι είναι το site του κατασκευαστή.
Δεν έχει και μεγάλες διαφορές, αλλά έχει τη δυνατότητα "εύρεσης" του τηλεχειριστηρίου δοκιμάζοντας μερικά πλήκτρα από το αυθεντικό σε learning mode.
Εγώ το βρήκα σε συνοικιακό κατάστημα.Στη Θεσσαλονίκη που μπορεί να βρεθεί το USB-300;
Ευχαριστώ.
Ποιά τηλεχειριστήρια που δεν υπάρχουν στην βάση δεδομένων του προγράμματος θα ήθελάτε να προστεθούν;
Θα το έχεις από Δευτέρα, έχω τον δέκτη αλλά προσωρινά σε άλλο σπίτι, λίγη υπομονήΑν και θα είναι μάλλον απίθανο να βρεθεί θέλω του NEOS 1900 για μια δοκιμή που μου εκρεμμει.
Σ' ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Θα σου έστελνα και μήνυμα αλλά με πρόλαβες.Θα το έχεις από Δευτέρα, έχω τον δέκτη αλλά προσωρινά σε άλλο σπίτι, λίγη υπομονή![]()
Μοιάζει πάρα πολύ, ειδικά στα κεντρικά πλήκτρα, κρίμα που δεν το έχω αυτή τη στιγμή, μην ανησυχείς φίλε μου, θα το στείλω την προσεχή Δευτέρα στον talos_2002 και εκείνος θα αναλάβει τα υπόλοιπα!Σ' ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Θα σου έστελνα και μήνυμα αλλά με πρόλαβες.
Το Τ/Χ είναι ίδιο με αυτό :
![]()
θυμάσαι?
Και ίδιο να είναι αν δεν σου κάνει κόπο πέρασε και μία του NEOS 1900 στο usb-300 μήπως αλλάζει κάτι στις συχνότητες. Ευχαριστώ και πάλι.![]()
Νομίζω πως όντως βρήκες τον κατασκευαστή! :SFGSFGSF:
Φαίνεται πως είναι η Longer Electronics και το μοντέλο του τηλεχειριστηρίου ονομάζεται CLR7921-E4.
Το λογισμικό έκδοσης 4 έχει μεγαλύτερη βάση δεδομένων και είναι πολύ πιο εξελιγμένο από εκείνο της TELE, με λειτουργίες Lite και Professional και πολλές άλλες. Ανάμεσά τους ξεχωρίζω την δυνατότητα να μπουν στο προφίλ μιας συσκευής πλήκτρα από πολλά τηλεχειριστήρια της βάσης δεδομένων αντί μόνο από ενός, χωρίς να χρειαστεί να γίνει επεξεργασία του αρχείου txt με κειμενογράφο, με πολύ πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.
Το εγχειρίδιο (USB mode programmable remote control user manual) είναι και εκείνο πολύ καλύτερο, αλλά διατίθεται μόνο στην Αγγλική γλώσσα.
Διαθέτουν και σελίδα όπου μπορεί κάποιος να ελέγξει αν η συσκευή του περιλαμβάνεται στην βάση δεδομένων του προγράμματος.
Μπορουμε να κατεβασουμε και να χρησιμοποιησουμε αφοβα το version 4 αντι του προγραμματος της tele;!
ψάχνοντας στο laptop μου, βρήκα 2 αρχεία τχτ για τον neos hdmi 1900, δεν ξέρω ποιο από τα 2 θα δουλέψει, δοκίμασε flaski και στείλε μου pm, καλή επιτυχία!:a0210:Θα το έχεις από Δευτέρα, έχω τον δέκτη αλλά προσωρινά σε άλλο σπίτι, λίγη υπομονή![]()
Ευχαριστώ πολύ !ψάχνοντας στο laptop μου, βρήκα 2 αρχεία τχτ για τον neos hdmi 1900, δεν ξέρω ποιο από τα 2 θα δουλέψει, δοκίμασε flaski και στείλε μου pm, καλή επιτυχία!:a0210:
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.