Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Τελικά οι εντολές του LifeView δέκτη (του πρώτου όχι του A) υπάρχουν στην database της Logitech; Δοκίμασα να προγραμματίσω εχτές ένα Harmony 300i και το πρόγραμμα μου ζητούσε να κάνει learn όλες τις εντολές. Παραδόξως τις εντολές του νεότερου μοντέλου τις έχει κανονικά...
Εγώ πριν 10 ημέρες τον έβρισκα κανονικά τον ΒΟΧ. Με τι κωδικό τον ψάχνεις? Τον έχει σαν NOTONLYTV LV6TBOXHD.

Όταν βάζω το μοντέλο LV6TBOXHDA τότε το βρίσκει κανονικά χωρίς να ρωτήσει τίποτε άλλο. Όταν δεν βάλω το A στο τέλος, αρχίζει να κάνει περίεργες ερωτήσεις, όπως αν έχει σχέση με TV, αν κάνει εγγραφές, κλπ. Αν τα παρακάμψω όλα αυτά με ρωτάει αν έχω το original remote control. Αν του πω ότι το έχω, ζητάει να κάνει learn, ενώ αν του πω ότι δεν το έχω, προγραμματίζει το 300i με λάθος εντολές.

Last edited by a moderator:
Εγώ πριν 10 ημέρες τον έβρισκα κανονικά τον ΒΟΧ. Με τι κωδικό τον ψάχνεις? Τον έχει σαν NOTONLYTV LV6TBOXHD.

Όπως τα λέει ο flaski. Υπάρχει κανονικά. Σαν εταιρία NOTONLYTV και μετά το μοντέλο. Γράφοντας τα πρώτα γράμματα θα καταλάβει και θα σου συμπληρώσει το υπόλοιπο. Κάτι δεν κάνεις καλά... Έγώ έχω το 600 αλλά η βάση είναι η ίδια...

Αν κατάλαβα καλά δεν βάζουμε κατασκευαστή LifeView αλλά NOTONLYTV. Δεν είναι της LifeView ο δέκτης; Έχει την απαίτηση η Logitech να μαντέψει ο χρήστης τον κατασκευαστή το που έχει περάσει τους κωδικούς η εταιρία;

Μέσα στα πολλά αρνητικά για την εταιρία Logitech συν ένα ακόμα…

Καλά ότι έχουν κουσούρια τα χαρμονυ έχουν αλλά σαν τ/χ είναι μακράν από ποιότητα (τα 200 και 300 που εχω) σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο έχω δει τελευταία. Το μπέρδεμα lifeview & noronlytv παίζει καιρο τώρα. Απλα είχες μάλλον συνηθίσει το lifeview από εδώ. Ο δεκτής και στο κουτι του και στο λόγκο στην τιβι όταν ανοίγει noronlytv λέει. Και το σαιτ νομίζω noronlytv το έχουν.
Ολα καλά όμως αν τον βρήκες. :)

Το Lifeview είναι το παλιό όνομα της εταιρίας. Έχει αλλάξει εδώ και χρόνια αλλα εδώ έχει κολλήσει το παλιό. Στις συσκευασίες και τις συσκευές της αναφέρεται μόνο το νέο.

Κάπου πρέπει να έχω ένα αναλογικό δέκτη σε PCI αγορασμένο πριν 10 χρόνια με την επωνυμία Lifeview. Σκυλί μονάχο ήταν.

Καλά ότι έχουν κουσούρια τα χαρμονυ έχουν αλλά σαν τ/χ είναι μακράν από ποιότητα (τα 200 και 300 που εχω) σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο έχω δει τελευταία. Το μπέρδεμα lifeview & noronlytv παίζει καιρο τώρα. Απλα είχες μάλλον συνηθίσει το lifeview από εδώ. Ο δεκτής και στο κουτι του και στο λόγκο στην τιβι όταν ανοίγει noronlytv λέει. Και το σαιτ νομίζω noronlytv το έχουν.
Ολα καλά όμως αν τον βρήκες. :)

Δουλεύω εδώ και πολλά χρόνια το 785 και σαν συσκευή, αν εξαιρέσω ότι κάθε 1 με 2 χρόνια πρέπει να το λύνω και να καθαρίζω τις επαφές των buttons, κατά τα άλλα σαν λειτουργικότητα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σαν software τώρα η version 7.7 που δουλεύω, είναι κάτω του μετρίου και με πολλά κουσούρια.

Και μία ερώτηση. Εκτός του Harmony 900, υπάρχει κανένα άλλο universal remote control με δυνατότητα εκτός του IR, να διαθέτει και RF και σε τιμή κάτω από αυτή του 900;

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν εξειδικευμένα τηλεχειριστήρια αντικατάστασης για video-προβολείς (projectors)??? Γιατί μάλλον έχουν κάποια ιδιαιτερότητα στο IR τους όπως τα κλιματιστικά...

talos to the rescue... Όπως μου είπε ο Άγγελος η F&U υπάρχει και σαν Fj και το DTR 2219 PVR είναι ίδιο, οπότε καλύφθηκα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ στην ομαδα!!Σημερα χαλασε το τηλεκοντρολ του mpeg4 ,πηγα αγορασα απο το saturn ενα τηλεκοντρολ!το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω με τιποτα του κωδικους για τον αποδεικοπιητη!!Δεν εχει στο manual το μοντελο...
Ειναι crypto redi 50!ευχαριστω

δοκιμασε με την αυτοματη αναζητηση και ισως το βρει...
διαβασε τις οδηγιες του κοντρολ για να δεις πως το κανεις

Γιατί δεν πήρες τηλεκοντρόλ της crypto? Τότε όλα θα ήταν πιο εύκολα.
Και αυτό που πήρες όμως, είτε με αυτόματη αναζήτηση, είτε με προγραμματισμό-εκμάθιση πλήκτρων, κάπως πρέπει να δουλεύει.

μπα εκανα βλακεια μαλλον!εγραφε για ολες τις συγχρονες ηλεκτρονικες συσκευες πισω στο κουτι λεω θα κανει,αλλα δεν εχει την επιλογη του dtv οποτε λογικα δεν προγραμματιζετε...τους βρηκα και τους κωδικους την crypto και δεν του δεχεται!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ στην ομαδα!!Σημερα χαλασε το τηλεκοντρολ του mpeg4 ,πηγα αγορασα απο το saturn ενα τηλεκοντρολ!το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω με τιποτα του κωδικους για τον αποδεικοπιητη!!Δεν εχει στο manual το μοντελο...
Ειναι crypto redi 50!ευχαριστω
Δεν έχουν όλα τα τηλεκοντρόλ όλους τους δέκτες. Αν δεν βρει τίποτα, ψάξε και πάρε το τηλεκοντρόλ Crypto URC-601. Έχει μέσα τον κωδικό του Crypto Redi 50 και τον γράφει στο manual στους πίνακες με τους κωδικούς . Είναι έτοιμος κωδικός και δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο. Είναι το τηλεκοντρόλ που γράφει ο φίλος jimitsis παραπάνω.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το usb-300 εδώ και λίγες μέρες και πραγματικά είναι τρομερό εργαλείο. Στα συν του βάζω τις δυνατότητα να διαβάζει απο txt, την τεράστια βάση δεδομένων και το πλήκτρο shift. Στα μείον την έλειψη macro και all off, και την κακή ποιότητα των πλήκτρων. Εχω επίσης ενα πρόβλημα με τον dreambox 800hd. Τον έχει κανονικά στην database όμως πρέπει να αφήνεις το κουμπί πατημένο για λιγάκι για να πιάσει. Αυτό γίνεται μόνο στον dreambox, οι υπόλοιπες συσκευές που προγραμμάτισα δουλεύουν κανονικά. Ανοίγοντας το txt αρχείο διαπίστωσα ότι οι κωδικοί του dreambox είναι πολύ μεγαλύτεροι απο τους κωδικούς των υπόλοιπων συσκευών. Άρχισαν να με πονάνε τα δάκτυλα να κρατάω το κουμπί πατημένο μέχρι να πιάσει. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα θα το εκτιμούσα πολύ.