Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Λεβεντες ψαχνω ενα τηλεκοντρολ με το οποιο θελω να συγχρονισω tv και δέκτη , συγκεκριμενα να μπορω σε καποια επιλογη πχ sat να προσθεσω 2-3 λειτουργιες της τηλεορασης , εχετε να προτεινετε καποιο;

Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Ok φιλε ,δυο αποριες ,το usb 100 ειναι τοσο ευαισθητο οσο και το 300; οι εντολες που δινουμε ανταποκρινονται αμεσα στην tv-δεκτη; ευχαριστω.

Κάποια
άλλη λύση έχουμε;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπω ότι και το USB-100 εξαφανίσθηκε από την αγορά. Όποιος έχει να προτείνει κάποια εναλλακτική επιλογή για προγραμματιζόμενο με λειτουργία εκμάθησης, καλοδεχούμενη!

Σημερα παρελαβα το συγκεκριμενο τηλεκοντρολ RM-L14 http://www.ebay.com/itm/252077684792?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT , αν και ειχε οδηγιες στ αγγλικα δυσκολευτηκα να βρω τον τροπο εκμαθεσης , τωρα που εμαθα ειναι απλη διαδικασια :a0210: ,
με λιγη χρηση που εκανα σημερα μου αφησε πολλες θετικες εντυπωσεις ,αψογη ανταποκριση στην tv-δεκτη nova , εχω κανει σε μια επιλογη TV1 τις απαραιτητες ρυθμισεις tv-δεκτη , σε σχεση με το silvercrest που ειχα μεχρι τωρα το RM-L14 κερδιζει σε ολα τα σημεια εκτος απο ενα (για τις απαιτησεις που εχω,καθαρα προσωπικη αποψη) , στην αποσταση τηλεκοντρολ με την tv ,το RM-L14 εως και τα 4-5 μετρα δουλευει αριστα ενω το silver πιανει σχεδον σε διπλασια αποσταση
Με λιγα λογια το RM-L14 δουλευει σαν τα γνησια τηλεκοντρολ tv-nova , μου εκανε μεγαλη εντυπωση ,δεν το περιμενα , επισης ειναι παναλαφρο ,μικρο ,βολικο και ομορφο , ετοιμος ειμαι να κανω ακομη μια αγορα για ευνοητους λογους :firstprize:
Τα 4 ευρω τ αξιζει με χιλια :BDGBGDB55:

Last edited:
Αν πάρεις παραμάζωμα μικρά καταστήματα ηλεκτρονικών για να βρεις το Tele USB-300 και είσαι τυχερός, έχεις μια μικρή πιθανότητα. Βλέπω στο δικό μου ότι υποστηρίζει τα AVR 900, 1500, 1801, 1602, 1603 και 1600. Μάλλον καλύτερα να κοιτάξεις για υποστήριξη στα Logitech Harmony.
Έτσι όπως έχει γίνει το πρόβλημα με τα προγραμματιζόμενα δεν υπάρχει πια φθηνή λύση, μόνο πρόληψη μέσω αντιγραφής του αυθεντικού σε κάποιο με δυνατότητα εκμάθησης, όπως το τηλεχειριστήριο που πήρε ο dimtz στην προηγούμενη σελίδα.

Βρε παιδιά, γιατί στο Silvercrest κάποια κουμπιά που τα περνάω με εκμάθηση από το αυθεντικό τηλεχειριστήριο δεν μου δουλεύουν με συνεχόμενο πάτημα;
Τι κάνω λάθος;

sent from my Amstrad CPC6128

Last edited:
Πολλες καλησπέρες , εχω ενα δέκτη crystal audio micro SD και ψάχνω τηλεκοντόλ ως "εύκολη" λύση βρήκα πχ το tele usb100 αλλα απο οτι βλέπω στο ρπόγραμμα του υποστιρίζει το micro HD παίζει να μην κάνει για τον δικό μου ? Εχετε να προτείνετε καμία δοκιμασμένη εναλλακτική ?

Γιατί το usb300 δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα προενυσχιτη advance acoustic?
Ενώ το Harmony μπορεί;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ενας φιλος εχει μια Funai 42A-3528WLB τηλεοραση και θελει τηλεκοντρολ. Κοιταξα στη βαση δεδομενων του USB-100 και δεν υπαρχει αυτο το μοντελο. Υπαρχει καποιο τηλεκοντρολ που θα λειτουργησει σιγουρα με αυτο το μοντελο?

Έχω μια Huyndai και έψαχνα για δεύτερο τηλεκοντρόλ και δεν έβρισκα πουθενά.
Τελικά βρήκα αυτό στο praktiker
βέβαια έκανα search αρκετή ώρα για να βρω τον κωδικό. Αλλά δουλεύει τέλεια με όλες τις λειτουργίες na natapokr;inontai.
Η μάρκα δεν αναγράφεται στο εγχειρίδιο.
Αυτέ οι τηλεοράσεις είναι φασόν και βγαίνουν σε διάφορες μάρκες. Funai, Hyundai, finlux, normende, blaupunkt και πολλές ακόμα.

2agnmgm.jpg