Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Γιώργο, για τον Crystal-HD, πιστεύω ότι και αυτός θα υπάρχει, αλλά καλύτερα να ρίξεις μια ματιά πρώτα στο πρόγραμμά του.

Ευχαριστώ, κατέβασα το πρόγραμμά του και όντως εμφανίζει αρκετούς Crystal Audio. Ποιος από τους παρακάτω είναι ο "Crystal Audio Crystal-HD"?
Λογικά με το usb-100 δε θα μπορώ να χειρίζομαι ταυτόχρονα αποκωδικοποιητή και τηλεόραση σωστά?

p7HSNsn.jpg

Οπότε να πάρω ένα Tele USB-100 και βλέπουμε, σωστά;

Κοίταξα και για τον δικό σου και υπάρχει στη λίστα.

Χρησιμοποιω εδω και αρκετες μερες το Sony RM-VLZ620 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

e9ekrd.jpg

Οπως ειναι αναμενομενο, ερχεται προρυθμισμενο για συσκευες Sony αλλα προγραμματιζεται ευκολα (με κωδικους ή αναγνωριση) για πολλες μαρκες.
Το μεγαλο του πλεονεκτημα ομως ειναι οτι μπορει να προγραμματιστει πληκτρο-πληκτρο απο αλλα τηλεκοντρολ, σε ολες τις θεσεις συσκευων και για ολα τα πληκτρα του.

Ποιοτικα ειναι ανω του μετριου, με καλη αποκριση πληκτρων και μεγαλη εμβελεια οσον αφορα την αποσταση, καπως περιορισμενη ομως σχετικα με την γωνια ως προς τον καθε δεκτη.

Το αγορασα απο Κινεζο πωλητη στο βρετανικο eBay, με τελικη τιμη 30 λιρες.

Δικό μου το λάθος.
Δεν έπρεπε να μπω στη συζήτηση αλλά δεν είχα καταλάβει οτι μιλούσατε για άλλο μοντελο.

c24908699c699937b6b1b191ee41625f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν βάλεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες όταν το συνδέσεις στη usb φορτίζουν?

Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Αν βάλεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες όταν το συνδέσεις στη usb φορτίζουν?
Δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει τον Ferguson T750i, και θέλει να χρησιμοποιήσει το TELE USB-100, έφτιαξα manually το αντίστοιχο αρχείο, μιας και δεν βρήκα τον δέκτη στη βάση δεδομένων του TELE USB-100.

Το ανέβασα στο google drive (απλά κάντε το unzip και μετά κάντε import το xml αρχείο στην εφαρμογή του TELE USB-100). Θα το βρείτε, ψάχνοντας για μάρκα TEST, και μοντέλο TEST FERG)

Καλησπέρα σε ολους. Εχω τον αποκωδικοποιητή F&U MPF 3572 HU και θελω να προγραμματισω ένα USB-100 με πιον αλλον ταιριαζει το πρόγραμμα του γιατι δεν υπαρχει στη data base του ΤΕLE .Eυχαριστω.

Να ρωτησω, μπας και γνωριζει κανενας.....Μπορει να γινει hard reset στα τηλεχειρηστηρια του lidl;(silvercrest, wellteck κτλ)
Ρωταω γιατι ενω κανω reset μεσα απο το μενου τους, οι κωδικοι μεν σβηνουν, αλλα δεν μπορεις να το ξαναπρογραμματισεις
με αλλους κωδικους. Δεν τους παιρνει, σαν να μην αδειαζει η "μνημη" του (την οποια ειναι αληθεια οτι την ειχα φουλαρει).....

Χρησιμοποιω εδω και αρκετες μερες το Sony RM-VLZ620 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

e9ekrd.jpg

Οπως ειναι αναμενομενο, ερχεται προρυθμισμενο για συσκευες Sony αλλα προγραμματιζεται ευκολα (με κωδικους ή αναγνωριση) για πολλες μαρκες.
Το μεγαλο του πλεονεκτημα ομως ειναι οτι μπορει να προγραμματιστει πληκτρο-πληκτρο απο αλλα τηλεκοντρολ, σε ολες τις θεσεις συσκευων και για ολα τα πληκτρα του.

Ποιοτικα ειναι ανω του μετριου, με καλη αποκριση πληκτρων και μεγαλη εμβελεια οσον αφορα την αποσταση, καπως περιορισμενη ομως σχετικα με την γωνια ως προς τον καθε δεκτη.

Το αγορασα απο Κινεζο πωλητη στο βρετανικο eBay, με τελικη τιμη 30 λιρες.

Το πηρα και εγω απο ebay με 14Ε.Απο βδομαδα θα το βαλω στο προγραμμα.Εχεις οδηγιες για τον τροπο προγραμματισμου;

Αν θελεις να το προγραμματισεις με κωδικους, βρισκεις τους αντιστοιχους για τις συσκευες σου απο εδω.
Στην ιδια σελιδα υπαρχουν και οδηγιες για την διαδικασια.

Για τα υπολοιπα, κατεβασε το αναλυτικο manual σε PDF (στα Αγγλικα) απο εδω.

η σειρά harmony της Logitech μαθαίνει από το original τηλεκοντρόλ βάζοντας τα δίπλα δίπλα; (ρυθμίζοντας τα κατάλληλα μέσα από τις ρυθμίσεις βέβαια)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Μια ταλαιπωρία είναι πατώντας ένα ένα τα πλήκτρα εκτός αν γίνεται διαφορετικά

Μια ταλαιπωρία είναι πατώντας ένα ένα τα πλήκτρα εκτός αν γίνεται διαφορετικά
τώρα έχω 2 Marantz mk2 και παρότι γκουμουτσες τα έχω υπερβολευτει. απλά έλεγα παρόμοια λειτουργίες αλλά λίγο πιο μαζεμένο σε όγκο. με τα προγραμματιζομενα πλήκτρα τα κάνεις ότι θες και δεν περιορίζεσαι στα κλασικά.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Παιδιά εάν έχει κάποιος το πρόγραμμα rccreator με το οποίο προγραμματίζουμε το USB Tele 100 μπορείτε να δείτε λίγο εάν σας ενημερώνει τη Βάση δεδομένων γιατί εμένα μου βγάζει σφάλμα..
Το έχουνε κλείσει το μαγαζί?

Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Ευχαριστώ apojohn. Αρα κάτι άλλο γίνεται θα ξανά δοκιμάσω σε λίγο να δω και το δικό μου αν έστρωσε γιατί εδώ και λίγες μέρες μου λέει κάτι για σφάλμα διακομιστή. Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Έχω ένα tele usb 300. Θυμάται κανείς αν κάτι την αλλαγή των μπαταριών χάνει τις ρυθμίσεις άμεσα;
Με τι καλώδιο usb συνδέεται στον υπολογιστή. Ψάχνω να βρω ένα στα τόσα που έχω και δεν βρίσκω αν και παλιά το είχα βρει το κατάλληλο εκεί που τα έχω φυλαγμένα.

Τελικά δεν μου την ενημερώνει με τίποτα τη βάση δεδομένων. Δοκίμασα τα πάντα. Το έσβησα και το ξανά έκανα εγκατάσταση, δοκίμασα από Windows XP και Windows 7, δοκίμασα από άλλο δύκτιο, δοκίμασα με κλειστό antivitus και firewall μήπως και το κόβει τίποτα αλλά τίποτα.... Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται. apojonh στην ημερομηνία βάσης δεδομένων τι σου γράφει εσένα? Εμένα έχει μείνει στον Ιανουάριο του 2018.