Τηλεχειρηστήριο Kameleon ή κινέζικο?

RASTAVIPER

New member
28 April 2011
54
JAMAICA
Πιστεύω να το άνοιξα στην σωστή ενότητα, γιατί κοίταξα όλο το φόρουμ και δεν βρήκα άλλο καταλληλότερο σημείο.
Χρειάζομαι 1 remote για την TV, το home theater και τον δέκτη που έχω στην υπογραφή μου.
Βρήκα κάποια kameleon όπως αυτά : 9960 , 8308 γύρω στα 35-40 απέξω και κάποιο κινέζικο στα 16 από ΕΒΑΥ, όπως αυτό.
Και τα 2 διαθέτουν Learning που με ενδιαφέρει, αλλά φυσικά έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή όπως και στο design.

Εσείς τι προτείνετε?

Θα σε μεταφέρω στη Gadgets :-)

Έχουμε κι άλλες προτάσεις στην κατηγορία εκεί ;-)

Κανένα πρόβλημα, αλλά για τηλεχειρηστήρια δεν βλέπω πολλές προτάσεις.
Μπορείς να μου προτείνεις κάποια?

Οικονομικά universal θα βρεις συνήθως στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Η Logitech παλιότερα είχε πολύ καλή φήμη για τα προγραμματιζόμενα τηλεχειριστήρια της και συνήθως τα έβρισες και πρόσφατα. Λ.χ. αυτό http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42131&highlight=remote

Μια ειδική λύση που πιθανά να περιμένω εγώ είναι το http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=77697

Ας περιμένουμε τους πιο έμπειρους στο θέμα από εμένα :-)

Τα Logitech είναι ακριβούτσικα και το Motorola που λες είναι έχει πληκτρολόγιο που δεν μου χρειάζεται και ακριβή τιμή (με τα όποια μεταφορικά).

το silvercrest από το lidl.
Αν βρείς κανένα....
με 9 ευρώ.
55978141.jpg

Last edited:
Last edited:
εγώ έχω το 525 που είναι για 12 συσκευές το 515 είναι για 5,δεν υπάρχουν καλύτερα, χιλιάδες συσκευές μέχρι και air condition

http://www.getitnow.gr/prod/compute...l-remote-universal-remote-control/prod460062/

Δώσε μας μερικά στοιχεία, αν το έχεις χρησιμοποιήσει.

- συμβατότητα με συσκευές
- ευκολία προγραμματισμού και χειρισμού
- διάρκεια μπαταρίας
- ανθεκτικότητα

Απάντηση: Re: Τηλεχειρηστήριο Kameleon ή κινέζικο?

το silvercrest από το lidl.
Αν βρείς κανένα....
με 9 ευρώ.
55978141.jpg

το είδα τις προάλλες σε φίλο... ωραιότατο και εύχρηστο!

Αλλά δυσεύρετο...

κάνε υπομονή.
Σε 2-3 μήνες θα ξαναφέρουν.

ή βάλε ζήτηση.

Re: Απάντηση: Τηλεχειρηστήριο Kameleon ή κινέζικο?

Δώσε μας μερικά στοιχεία, αν το έχεις χρησιμοποιήσει.

- συμβατότητα με συσκευές
- ευκολία προγραμματισμού και χειρισμού
- διάρκεια μπαταρίας
- ανθεκτικότητα

1. ρωτάς για κάποια συγκεκριμένη? όσες συσκευές έχω δουλεύουν όλες με τα harmony ακόμη και το air condition
2.ο προγραμματισμός γίνεται από το pc με το πρόγραμμα που έχει σε cd και είναι πολύ εύκολος, έχει και learning
3. παίρνει 4 ΑΑΑ μπαταρίες το έχω σχεδόν 1,5 χρόνο και τις έχω αλλάξει μια φορά
4.δεν μου έχει πέσει καμία φορά για να σου πω αν αντέχει, αλλά η ποιότητα των πλαστικών δεν είναι και οτι καλύτερο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεχειρηστήριο Kameleon ή κινέζικο?

1. ρωτάς για κάποια συγκεκριμένη? όσες συσκευές έχω δουλεύουν όλες με τα harmony ακόμη και το air condition
2.ο προγραμματισμός γίνεται από το pc με το πρόγραμμα που έχει σε cd και είναι πολύ εύκολος, έχει και learning
3. παίρνει 4 ΑΑΑ μπαταρίες το έχω σχεδόν 1,5 χρόνο και τις έχω αλλάξει μια φορά
4.δεν μου έχει πέσει καμία φορά για να σου πω αν αντέχει, αλλά η ποιότητα των πλαστικών δεν είναι και οτι καλύτερο

Τhanx! Πολύ καλό φαίνεται!

Βασικά θέλω για ένα φίλο (πρόβλημα με το remote του CA Pico HD5.1) αλλά το καλοβλέπω και για μένα.
Όσον αφορά τη συμβατότητα υπάρχει κάποια λίστα συσκευών?

Παλαιότερα είχα βρεί για το ακριβότερα harmony στο site της Logi... έδινες τη συσκευή και σου έλεγε ναι ή όχι... αλλά για αυτό το μοντέλο δεν αναφέρει κάτι (ή δεν μπορώ να το βρω γω...)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεχειρηστήριο Kameleon ή κινέζικο?

Τhanx! Πολύ καλό φαίνεται!

Βασικά θέλω για ένα φίλο (πρόβλημα με το remote του CA Pico HD5.1) αλλά το καλοβλέπω και για μένα.
Όσον αφορά τη συμβατότητα υπάρχει κάποια λίστα συσκευών?

Παλαιότερα είχα βρεί για το ακριβότερα harmony στο site της Logi... έδινες τη συσκευή και σου έλεγε ναι ή όχι... αλλά για αυτό το μοντέλο δεν αναφέρει κάτι (ή δεν μπορώ να το βρω γω...)

νομίζω τα ίδια ισχύουν για όλα τα harmony
κατέβασε αυτό και καν το εγκατάσταση http://www.logitech.com/en-roeu/440/6011?section=downloads&bit=&osid=14

Last edited:
Παιδιά παίζει να βρω μεταχειρισμένο το Harmony 525.Τι λέτε?Αξίζει?Χαλάνε τα κουμπιά εύκολα?

Σε γενικες γραμμες για τα harmony, η σειρα 5 εχει σταματησει.
Αν θελεις φθηνο, ειναι το 300ι, αν θελεις και οθονη κλπ, η 600 σειρα.
Ολα χρησιμοποιουν την ιδια βαση, οποτε δεν θα εχεις προβλημα.