Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,788
Εκεί ψηλά.....
Θαναι κανα 2 χρονια τωρα .......που εχουν πληθυνει οι τηλεφωνικες προσφορες......κυριως απο τραπεζες για να σου δωσουν κανα φραγκο με μορφη δανειου δυστηχως.:slapface:

Επειδη ολο και κανα μπινελικι ξεφευγει σε καναν επιμονο....υπαρχει τροπος να απαλλαγεις απο δαυτους?? :slapface:

το να αλλαξεις το νουμερο σου με ενα απορρητο απλα θα καθυστερησει μιας και οι βασεις δεδομενων των εταιρειων που αναγκαστικα δινεις τα στοιχεια σου ειναι διατρητες....

κανα νομικο τερτιπι για να τους φοβερισεις?:slapface:

Εγω εχω απόρρητο τηλέφωνο εδώ και 2 χρόνια στο σπιτι και δεν με έχουνε καλέσει ποτε. Εχω βρει την υγεια μου! Σε αντιθεση βεβαια με το γραφειο που μας βομβαρδίζουν σε καθημερινή βάση. Και πάντα παίρνουνε απο απόρρητο αριθμό οι πονηροί. Το τι γαμοσταυρο ακουνε καθε μερα δεν περιγράφεται. Οτι νευρα εχω απο την δουλεια τα βγαζω σε αυτούς. Κατι ειναι και αυτο.

Θαναι κανα 2 χρονια τωρα .......που εχουν πληθυνει οι τηλεφωνικες προσφορες......κυριως απο τραπεζες για να σου δωσουν κανα φραγκο με μορφη δανειου δυστηχως.:slapface:

Επειδη ολο και κανα μπινελικι ξεφευγει σε καναν επιμονο....υπαρχει τροπος να απαλλαγεις απο δαυτους?? :slapface:

το να αλλαξεις το νουμερο σου με ενα απορρητο απλα θα καθυστερησει μιας και οι βασεις δεδομενων των εταιρειων που αναγκαστικα δινεις τα στοιχεια σου ειναι διατρητες....

Δεν χρειάζεται κανένα απόρρητο τηλέφωνο! Απλά μπορείς να τους σκίσεις μέσω της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Αντιγράφω παρακάτω από το επίσημο site www.dpa.gr:

"Η Λίστα του άρθρου 13 της Αρχής (ή αλλιώς Μητρώο του αρ. 13) περιλαμβάνει τα φυσικά πρόσωπα που έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν επικοινωνία μέσω ταχυδρομείου για θέματα που αφορούν την προώθηση/διαφήμιση αγαθών. Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας υποχρεούνται να συμβουλεύονται το μητρώο και να διαγράφουν από τους καταλόγους τους όσους είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό.

Προσέξτε ότι για την περίπτωση τηλεφωνικών ενοχλήσεων ή ενοχλήσεων μέσω email, κινητών τηλεφώνων (ή αλλιώς spam) δεν ισχύει η παραπάνω λίστα και ο Νόμος είναι αυστηρότερος! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις Θεματικές Ενότητες για το spam και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Για να εγγραφείτε στη Λίστα του αρ. 13, μπορείτε να εγγραφείτε στο site της Αρχής και να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας.

Μάθετε περισσότερα για τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Αρχής

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση Εγγραφής από εδώ να την συμπληρώσετε και να την αποστείλετε στην Αρχή ταχυδρομικώς, με φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ακόμα και αυτοπροσώπως στα γραφεία της (ώρες υποδοχής κοινού 09:00 – 13:00 - δείτε Στοιχεία Επικοινωνίας)."

Θαναι κανα 2 χρονια τωρα .......που εχουν πληθυνει οι τηλεφωνικες προσφορες......κυριως απο τραπεζες για να σου δωσουν κανα φραγκο με μορφη δανειου δυστηχως.

Τι μου θύμησες τώρα... Πριν από κάνα μήνα είχαν πάρει σπίτι τηλέφωνο από κάποια τράπεζα για να μας ενημερώσουν για δάνειο / πιστωτική κάρτα / κι εγώ δε θυμάμαι ακριβώς τι...

Ζήτησαν λοιπόν έναν κύριο ο οποίος (υποθέτω) ήταν ο προηγούμενος κάτοχος του αριθμού του τηλεφώνου. Αφού ενημέρωσα την κοπέλα με την οποία συνομιλούσα ότι το νούμερο που καλεί δεν ανήκει στον εν λόγω κύριο, εκείνη απτόητη άρχισε την ενημέρωση (πρώτο εγκεφαλικό). Αφού ολοκλήρωσε, της απάντησα ευγενικά πως δεν ενδιαφέρομαι και τότε ήρθε η εξής απάντηση (δεύτερο εγκεφαλικό): "Και για ποιο λόγο παρακαλώ;" :rolleyes:

Απ' ότι κατάλαβα ίσως να μην μπορείς να αποφύγεις το πρώτο τηλεφώνημα. Μπορούν να σε πάρουν και αν πεις πως δεν ενδιαφέρεσαι και ξανα-πάρουν ,τότε μπορείς να τους καταγγείλεις.

Ελα μωρέ τώρα .....σιγά μην κάτσω να ψάξω και νομικό τερτίπι για να τους φοβερίσω ...

Άμα με παρουν τηλέφωνο και είμαι ήρεμος .... τους το κλείνω στα μούτρα....
Άμα με πάρουν τηλέφωνο και έχω τα νεύρα μου .... ξεσπάω πάνω τους ... τσάμπα εκτόνωση ... :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

Μπορείς κάλλιστα να κάνεις το χαζό βγάζοντας άναρθρες-ακαταλαβίστικες κραυγές . Τό κάνει φίλος και πετυχαίνει:)

Παίζει καλύτερο ..... να ουρλιάξεις με όλη σου τη δύναμη και να πάει ο/η
ενοχλητικός/ή για ρίξη τυμπάνου ...:devil-smiley-029:

Αφού ολοκλήρωσε, της απάντησα ευγενικά πως δεν ενδιαφέρομαι και τότε ήρθε η εξής απάντηση (δεύτερο εγκεφαλικό): "Και για ποιο λόγο παρακαλώ;" :rolleyes:

Ναι παιδι μου εχουν αποθρασυνθει λεμε.....

ενας αλλος οταν τουπα να ενημερωσει εμενα αντι την γυναικα μου που ζητουσε επιμονα,μουπε ορθα κοφτα οτι δεν εχω κανενα δικαιωμα να αρνουμαι την τηλεφωνικη επικοινωνια στην γυναικα μου.......

Πως δεν μουκανε και μυνηση για καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων ......φτηνα τη σκαπουλαρα λεμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

Ναι παιδι μου εχουν αποθρασυνθει λεμε.....

ενας αλλος οταν τουπα να ενημερωσει εμενα αντι την γυναικα μου που ζητουσε επιμονα,μουπε ορθα κοφτα οτι δεν εχω κανενα δικαιωμα να αρνουμαι την τηλεφωνικη επικοινωνια στην γυναικα μου.......

Πως δεν μουκανε και μυνηση για καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων ......φτηνα τη σκαπουλαρα λεμε...

σταθηκες τυχερος,ευτυχως ''επεσες'' σε μεγαλοψυχο...
του πες τουλαχιστον ενα ''ευχαριστω'' του ανθρωπου?:argue: :slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

Πέθανα στα γέλια μεσημεριάτικα... :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

σταθηκες τυχερος,ευτυχως ''επεσες'' σε μεγαλοψυχο...
του πες τουλαχιστον ενα ''ευχαριστω'' του ανθρωπου?:argue: :slapface:

ειμουνα γαιδουρι......δεν ειπα ρε συ....

αντιθετα τουπα να παει να ....ευχαριστηθει!!

Κάποιες ηλεκτρονικές λύσεις:
-όταν το νούμερο είναι προστατευμένο να μη χτυπάει καθόλου ή να κάνει ένα διαφορετικό ήχο όπως γίνεται σε αρκετές συσκευές -οπότε απλά το αγνοείς.

-Να συνδέσεις με το τηλέφωνο μία συσκευή ηχητικών εφφέ με έντονους διαπεραστικούς ήχους, (στυλ συναγερμού), οπότε όταν διαπιστώνεις ότι πρόκειται για διαφήμιση, δεν κλείνεις το τηλέφωνο, δεν λες τίποτα. Απλώς πατάς το κουμπί! Σαν να τους κάνεις ..φλιτ!

Εγώ απ' όλα αυτά, λυπάμαι αυτά τα παιδάκια που αναγκάζονται να κάνουν αυτή την δουλειά part time για ξεφτίλα λεφτά.....

Άλλο δουλειά που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και άλλο ενόχληση δι αμοιβής! Προωθεί κάποια "επιχείρηση", αλλά ενοχλώντας έως και σε πολύ μεγάλο βαθμό, παραβιάζοντας κατ' επανάληψη τα ατομικά δικαιώματα. Γι' αυτό και δεν δικαιολογείται ούτε η επιχείρηση ούτε ο αμοιβόμενος! Όπως δεν δικαιολογείται ο κλέφτης επειδή χρειαζόταν τα χρήματα!
Καλύτερα να λυπούμαστε τους χιλιάδες ενοχλημένους καθημερινά και για τη διάδοση των ενοχλητικών επιχειρήσεων. Και επίσης καλύτερα να λυπούμαστε για τα "σοφά" μέτρα του κράτους κατά της ανεργίας! Για να μη πω καλύτερα να λυπούμαστε που δεν κάνουμε τίποτα για όλα αυτά!

Απορία:Εχει ποτέ κάποιος "ενδώσει" στους πειρασμούς που σερβίρονται από το τηλέφωνο;

Τζάμπα παιδεύονται ή έχει αποτέλεσμα αυτή η 'επιθετική" πολιτική;

Εγω τωρα τελευταια στο σπιτι και στη δουλεια δεχθηκα τηλεφωνο απο αυτοματο τηλεφωνητη ( λεει στο καπακι μολις σηκωσεις το ακουστικο οτι το μυνημα ειναι ηχογραφημενο ) και στην μια περιπτωση ειχα κερδισει ενα σπιτι 120τετραγωνικα:flipout:
Δεν το αφησα να συνεχισει και στο σπιτι μολις ακουσα την παπαρια το εκλεισα αμεσως.
Πολυ φοβαμε μηπως αντι να περνουμε εν αγνοια τα 090 τωρα μας περνουν και μας χρεωνουν αυτα , αλλα δεν εχει ερθει λογαριασμος ακομα να το τσεκαρω:chinscratch:
Οσο για τις καρτες οι ανθρωποι ειναι αλλου.
Σε περνουν 4 η ωρα το μεσημερι και ζαμαν φου , εγω παντος τους βαζω και τις στελνουν και δεν τις παραλαμβανω:flipout::flipout::flipout:

Επειδή κι εμένα με έχουν πρήξει πάρα πολύ, έχω ένα κόλπο.
Ότι και να μου προσφέρουν τους λέω ότι ήδη έκανα αίτηση.
Συνήθως με ρωτάνε "πότε την κάνατε;"
Τους λέω ότι έχει καμιά 10 μέρες.
Μου λένε ευχαριστώ και κλείνουν.

Επειδή κι εμένα με έχουν πρήξει πάρα πολύ, έχω ένα κόλπο.
Ότι και να μου προσφέρουν τους λέω ότι ήδη έκανα αίτηση.
Συνήθως με ρωτάνε "πότε την κάνατε;"
Τους λέω ότι έχει καμιά 10 μέρες.
Μου λένε ευχαριστώ και κλείνουν.

Not bad !

Eμενα με πηρε μια πιτσιρικα για ενα προγραμμα αναλογο και αρχισα να της λεω... εχεις πολυ προκλητικη φωνη .πες μου κι αλλα ..ποσο χρονων εισαι?

Το εκλεισε..μα τι πραγματα ειναι αυτα..βαζουν μικρα κοριτσακια να κανουν την δουλεια μια ωριμης γυναικας ??

:flipout:

Not bad !

Eμενα με πηρε μια πιτσιρικα για ενα προγραμμα αναλογο και αρχισα να της λεω... εχεις πολυ προκλητικη φωνη .πες μου κι αλλα ..ποσο χρονων εισαι?

Το εκλεισε..μα τι πραγματα ειναι αυτα..βαζουν μικρα κοριτσακια να κανουν την δουλεια μια ωριμης γυναικας ??

:flipout:

Την έβαλες τώρα να σε σκέφτεται... θα έχει δύο λόγους τώρα για να πάρει τηλέφωνο! :flipout:

Απάντηση: Re: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

... εγω παντος τους βαζω και τις στελνουν και δεν τις παραλαμβανω:flipout::flipout::flipout:

Καλά.Όταν θα σε πάρουν του χρόνου να σου πουν να πας να πληρώσεις την ετήσια συνδρομή της κάρτας που ζήτησες,εκεί να δεις τι γέλιο έχει να πέσει.