Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

Re: Απάντηση: Re: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

Καλά.Όταν θα σε πάρουν του χρόνου να σου πουν να πας να πληρώσεις την ετήσια συνδρομή της κάρτας που ζήτησες,εκεί να δεις τι γέλιο έχει να πέσει.
χωρίς υπογραφή του πελάτη? θα τους κάνει τον κ.... .......ΑΤΜ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

χωρίς υπογραφή του πελάτη? θα τους κάνει τον κ.... .......ΑΤΜ!

Ότι ΤΕΛΙΚΑ θα τους τον κάνει,θα τους τον κάνει.Τι θα έχει τραβήξει μέχρι τότε πες μου.

Λοιπόν όσον αφορά πιστωτικές κάρτες και δάνεις ο καλύτερο τρόπος είναι να πεις: "ΩΩΩΩΩ ευτυχώς που πήρες γιατί καμία τράπεζα δεν μου δίνει και χρωστάω και σε τοκογλύφους !! Αν είσαι μαυρισμένος στον ΤΥΡΕΣΙΑ του δίνεται κάρτες και δάνεια ??? Τι όχι ??? Μα γιατί ???"

Πιστεύω δεν θα προλάβεις να κάνεις όλες τι ερωτήσεις στο τέλος θα στο έχει κλείσει ήδη...........

Εμένα τουλάχιστον πιάνει !!!

Τώρα για τις άλλες προσφορές πριν τους το κλείσω τους ενημερώνω πως αν καλέσουν ξανά ειδικά αν είναι μεσημέρι θα ψάξω να τους βρω και μετά δεν ξέρω τι θα γίνει.

Υ.Γ. Σοβαρά μιλάτε πως λυπάστε τα παιδιά που αναγκάζονται να παίρνουν τηλέφωνα ? Τι λέτε ? Εγώ γιατί δεν κάνω την ίδια δουλειά και έχω κάνει τον πισινό μου 2 Εύρω για να τα βγάζω πέρα ? Μάλλον την εύκολη λύση ψάχνουν και με τον χειρότερο τρόπο....το να ενοχλούν τον κόσμο !!! Να πάνε να κάνουν άλλη δουλειά...................ακους εκεί !!!

Πάντως τώρα που το καλοσκέφτομαι,η λύση του να πεις ναι χωρίς να πας να την πάρεις είναι μακράν η καλύτερη.
Φανταστείτε μια ημερήσια παραγωγή +1000 καρτών που τελικά θα πηγαίνει στα σκουπίδια.
Μόλις το δουν οι στατιστικές υπηρεσίες,θα απαξιώσουν αμέσως την όλη διαδικασία.

Επειδή έχω μια φίλη που τυχαίνει να δουλεύει σε τέτοια εταιρεία, μην λέει ο καθένας ότι του κατέβει.
Τα παιδιά εκεί δουλεύουν χωρίς μισθό, αλλά με bonus, σε άθλιες συνθήκες και με τον φόβο της απόλυσης. Συνθήκες μεσαίωνα.
Το ότι ενοχλούν, ενοχλούν και πολύ μάλιστα (ακόμα κι εγώ βρίζω).
Αλλά με τέτοια ανεργία, με όλα τα πράγματα να ακριβαίνουν, με τους μισθούς πείνας και με τα δικαιώματα των εργαζόμενων συνέχεια να μειώνονται, είναι απαράδεκτο να λέμε ότι ψάχνουν την εύκολη λύση κλπ κλπ

Re: Απάντηση: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

Επειδή έχω μια φίλη που τυχαίνει να δουλεύει σε τέτοια εταιρεία, μην λέει ο καθένας ότι του κατέβει.
Τα παιδιά εκεί δουλεύουν χωρίς μισθό, αλλά με bonus, σε άθλιες συνθήκες και με τον φόβο της απόλυσης. Συνθήκες μεσαίωνα.
Αλλά με τέτοια ανεργία, με όλα τα πράγματα να ακριβαίνουν, με τους μισθούς πείνας και με τα δικαιώματα των εργαζόμενων συνέχεια να μειώνονται, είναι απαράδεκτο να λέμε ότι ψάχνουν την εύκολη λύση κλπ κλπ

Καπως ετσι θα συνεβαινε Δημητρη....

να παιρνεις κοσμο να ενοχλεις συνεχως να σε βριζουν......και να σε πληρωνουν πλουσιοπαροχα δεν επαιζε.....

Εγω προτιμω να βρω τροπο να απαλλαγω απο τα συνεχη ντριν ντριν ανευ ουσιας.....

το κακο χτυπιεται στην ριζα του οχι στα κλαδια του...

Αλλωστε καθε εταιρεια που απασχολει με αυτον τον τροπο τους συνεργατες της, οταν αλλαξει τροπο προωθησης οταν απαξιωθει ο συγκεκριμενος θα τους ενταξει αλλου.

Ξέρεις που θα τους εντάξει? Ούτε ταμείο ανεργίας, γιατί δεν δικαιούνται.
Και μην λες την λέξη συνεργάτες, είναι γνωστή τακτική διάφορων "έξυπνων" επιχειρηματιών.
Σου λένε: Δεν είσαι εργαζόμενος, υπάλληλος κλπ. Είσαι συνεργάτης μας , είσαι στέλεχος και παπαριές. Ψαρώνουν οι πιτσιρικάδες, πιάνουν δουλειά, χωρίς ένσημα, χωρίς ασφάλιση, χωρίς μισθό.
Χ Ψ Κ Α

Πές τα ντέ...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Που μερικοί βιάστηκαν να κατηγορήσουν αυτούς τούς αληθινούς εργασιακούς ´σκλάβους´λές και έχουν πιά τόσες πολλές δυνατότητες επιλογής εργασίας.
Λιγο ακόμα και θα μάς έλεγαν πώς ολοι αυτοί οι άνθρωποι πού παίρνουν ´μαυρα´350 ευρώ πηγαίνουν σε τέτοιες ´εργασίες´επειδή ειναι διεστραμένοι..

Και μην λες την λέξη συνεργάτες, είναι γνωστή τακτική διάφορων "έξυπνων" επιχειρηματιών.
Σου λένε: Δεν είσαι εργαζόμενος, υπάλληλος κλπ. Είσαι συνεργάτης μας , είσαι στέλεχος και παπαριές. Ψαρώνουν οι πιτσιρικάδες, πιάνουν δουλειά, χωρίς ένσημα, χωρίς ασφάλιση, χωρίς μισθό.
Χ Ψ Κ Α

Ακριβώς το ίδιο κάνουν οι Τράπεζες σέ καθυστερούμενες οφειλές..
Τις αποστέλουν σέ κάτι εταιρείες δοσατζήδων όπου και πάλι προσλαμβάνουν κάτω απο άθλιες συνθήκες ανέργους με ελάχιστη αμοιβή...
Σαφώς και ειναι μια δουλειά ενοχλητική για το κοινό αλλά δεν νομίζω πώς οι περισσοτεροι απο αυτούς τούς σκλάβους το ευχαριστιούνται κιόλας.

Χ Ψ Κ Α

Συνεργατες εννοω καθε εργατη που δεν εχει σταθερη θεση εργασιας....

περιστασιακους,συμβασιουχους με την ωρα....ολα μεσα.

Αυτο που εννοω ειναι οτι με την απαλοιφη μια τετοιας ειδικοτητας και θεσης εργασιας.....καποια αλλη αναγκη θα προκυψει για την προωθηση του προιοντος τους.

Αρα δεν εχω καμμια τυψη ενεργωντας εναντια στην ειδικοτητα αυτη.

Και τύψεις να είχες δεν θα άλλαζε τίποτα.
Ο εργασιακός μεσαίωνας έχει ξεκινήσει προ πολλού και που είσαι ακόμα.

Και τύψεις να είχες δεν θα άλλαζε τίποτα.
Ο εργασιακός μεσαίωνας έχει ξεκινήσει προ πολλού και που είσαι ακόμα.

θελω να ελπιζω οτι ολα γινονται για καλο.....

Μακαρι ακομα και ο ανθρωπινος εξευτελισμος να εχει καποιες συνεπειες περα των δυσαρεστων.

θελω να ελπιζω οτι ολα γινονται για καλο.....

Μακαρι ακομα και ο ανθρωπινος εξευτελισμος να εχει καποιες συνεπειες περα των δυσαρεστων.

Εννοω οτι πρεπει τελικα να πιασουμε πατο για να αντιδρασουμε....

Ιστορικα τουλαχιστον αυτο συνεβαινε παντα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

Εννοω οτι πρεπει τελικα να πιασουμε πατο για να αντιδρασουμε....

Ιστορικα τουλαχιστον αυτο συνεβαινε παντα.

Μεγαλύτερος εξευτελισμός ειναι όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι πού τά άρπαξαν απο την Siemens πάντως και κυκλοφορούν ελευθεροι παρά τά φτωχαδάκια τών 350 ευρώ.
Σε λίγο θα μας ενοχλούν και οι σκουπιδιάρηδες επειδή φοράνε βρώμικες φόρμες.

Σε τι ακριβώς φταίνε οι εργαζόμενοι σε τέτοιου είδους "δουλειές';

απάντησαν σε μια αγγελία,έχουν κάποιο μισθό ,πείνας ή όχι, είναι κατά κανόνα ανασφάλιστοι,παλεύουν όπως μπορούν.

Ξέρετε κανέναν που θα έλεγε όχι σε κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο επειδή ενοχλούν;

από κάπου πρέπει ν' αρχίσει κανείς...

Σε τι ακριβώς φταίνε οι εργαζόμενοι σε τέτοιου είδους "δουλειές';

απάντησαν σε μια αγγελία,έχουν κάποιο μισθό ,πείνας ή όχι, είναι κατά κανόνα ανασφάλιστοι,παλεύουν όπως μπορούν.

Ξέρετε κανέναν που θα έλεγε όχι σε κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο επειδή ενοχλούν;

από κάπου πρέπει ν' αρχίσει κανείς...

Το καλό του συνόλου έχει πάντοτε τη μεγαλύτερη προτεραιότητα. Οτιδήποτε βλάπτει το σύνολο, είναι απορριπτέο, είναι άδικο ή έχει δεύτερη προτεραιότητα. Από τη στιγμή που χιλιάδες κόσμου ενοχλούνται καθημερινά από τέτοιου είδους "δουλειές" προκειμένου να τους επιβάλουν τα παλιο-προϊόντα τους κάποιες εταιρίες, που χιλιάδες οδηγούνται σε αγορές που δεν χρειάζονται ή δεν μπορούν μετά να πληρώσουν, που εξαπατούνται από τις φανφάρες και από την πλύση εγκεφάλου αφού δεν τους λένε τα ψιλά γράμματα, αγοράζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, οι ενοχλημένοι και εξαπατημένοι έχουν το δίκιο. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα! Προκειμένου να βγάλει πέντε φράγκα ο αμειβόμενος, δεν μπορεί να ενοχλεί το σύμπαν ούτε προς δικό του όφελος, ούτε της επιχείρησης! Επιλογές έχει και άλλες: Να πεινάσει, να τρέξει και να "φάει" τον κόσμο να βρει άλλη δουλειά, να κάνει μια πιο βαριά δουλειά που θα γυρίζει πτώμα στο τέλος της μέρας, να κάνει δεύτερη δουλειά, να κινητοποιηθεί τελικά και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Είναι θέμα ηθικής του αμειβόμενου όπως και της επιχείρησης. Όπως και θέμα ηθικής του κράτους για περισσότερους από έναν λόγους. Δικαιολογώντας τους μετέχοντες, δικαιολογούμε την κατάσταση και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να την συντηρήσουμε.

Ωραία.
Να τούς στείλουμε σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως τότε για ´αναμόρφωση´.
Μονον που το καλο του συνόλου δεν ειναι αταξικό και ουδέτερο ούτε ζούμε σε ´Ιδανικές Κοινωνίες Αγγέλων´.
Επομένως δεν το ξέραμε πώς θα κρίνουμε ανθρώπους πού κατω απο άθλιες συνθήκες εργασίας και προφανέστατα απο αναγκη επιλέγουν τέτοιες δουλειές .
Και το καλο τού συνόλου(οπου σύνολο υποθετω εννοούμε κοινωνίες μέ ισες ευκαιρίες για όλους,κοινωνική δικαιοσύνη,οχι άγριο ανταγωνισμό,υγεία και παιδεία γιά όλους)φυσικά και δεν τίθεται υπεράνω τών ανθρώπων πού το απαρτίζουν ,ειδικά μάλιστα όταν το Κράτος που υποτίθετια φροντίζει για το ´καλό τού συνόλου´απουσιάζει επιδεικτικά...
Και η αντιπρόταση για πείνα σε σχέση με τετοιες εργασίες ακούγεται τουλάχιστον προκλητικό .
Φαίνεται ότι το καλό του συνόλου τελικά εκφράζεται υπο Λουδοβίκειες συνθήκες γιά ορισμένους...
Ε καλά και άμα πεινάνε οι ενοχλούντες και δεν έχουν ψωμί να φάνε ας φάνε παντεσπάνι...........................................................

Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα! Προκειμένου να βγάλει πέντε φράγκα ο αμειβόμενος, δεν μπορεί να ενοχλεί το σύμπαν ούτε προς δικό του όφελος, ούτε της επιχείρησης! Επιλογές έχει και άλλες: Να πεινάσει, να τρέξει και να "φάει" τον κόσμο να βρει άλλη δουλειά, να κάνει μια πιο βαριά δουλειά που θα γυρίζει πτώμα στο τέλος της μέρας, να κάνει δεύτερη δουλειά, να κινητοποιηθεί τελικά και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Είναι θέμα ηθικής του αμειβόμενου όπως και της επιχείρησης. Όπως και θέμα ηθικής του κράτους για περισσότερους από έναν λόγους. Δικαιολογώντας τους μετέχοντες, δικαιολογούμε την κατάσταση και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να την συντηρήσουμε.

Ε οχι !!!:FSGSFGS4:

Αν στραφουμε εναντια στα πιονια επειδη οι μαριονοπαιχτες ειναι ψηλα και μακρυα απο τα δικα μας δοντια δεν ειμαστε τιποτα αλλο παρα ζωα που χορευουμε στο χορο της αρενας που μας εχουν πεταξει μεσα.......

Ο εργαζομενος αναλογα την αναγκη του θα φιλησει κατουρημενες ποδιες,θα ενοχλησει ακομα και θα μας βρισει προκειμενου να υπερασπιστει το μοναδικο του παραθυρο προς την επιβιωση.....

Αυτος εχει μονο αυτο.

Εμεις εχουμε μονο αυτο επισης??

Γιατι τοτε δεν ειμαστε παρα ακριβως το ιδιο πραμα....αρα δεν εχουμε παρα να κριτικαρουμε τους εαυτους μας στον καθρεπτη......