G greenfan Established Member 20 November 2007 293 Αθήνα 3 December 2007 #1 Εχει χαλάσει το τηλεκοντρολ μου και αλλάζει με το ζόρι τα κανάλια ή δεν πάιρνει τις ρυθμίσεις. Πρέπει να τα πατάω με δύναμη και πάλι δεν λειτουργούν όλα. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιο τηλεκοντρολ;
Εχει χαλάσει το τηλεκοντρολ μου και αλλάζει με το ζόρι τα κανάλια ή δεν πάιρνει τις ρυθμίσεις. Πρέπει να τα πατάω με δύναμη και πάλι δεν λειτουργούν όλα. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιο τηλεκοντρολ;
AlexT_ AVClub Fanatic 17 June 2006 10,458 Θεσσαλονίκη 3 December 2007 #2 Πολλά καταστήματα πώλησης δορυφορικών ειδών έχουν τ/χ για τον 5400. Εγώ το δικό μου το πέτυχα σε κατάστημα ηλεκτρονικών σαν αυθεντική ..απομίμηση Κίνας στην τιμή των 5 ! Μέχρι σήμερα λειτουργεί σωστά και καλά. Τα original κοστίζουν 15-20 .
Πολλά καταστήματα πώλησης δορυφορικών ειδών έχουν τ/χ για τον 5400. Εγώ το δικό μου το πέτυχα σε κατάστημα ηλεκτρονικών σαν αυθεντική ..απομίμηση Κίνας στην τιμή των 5 ! Μέχρι σήμερα λειτουργεί σωστά και καλά. Τα original κοστίζουν 15-20 .
G greenfan Established Member 20 November 2007 293 Αθήνα 3 December 2007 #3 Ευχαριστώ, κάποιο έχω δει στη γειτονιά μου, θα περάσω να ρωτήσω...