Τηλεκοντρόλ για όλααα...

Αγορασα τελικα το 555.Ελεγχει με επιτυχια οτι συσκευη και να προσπαθησα,και μαλιστα στις πιο προσφατες,υπαρχει πληρη αντιστοιχια μαμα τηλεχειριστηριου και 555.Νομιζω οτι ειναι η πιο χρησιμη αγορα που εχω κανει....

Απάντηση: Re: Τηλεκοντρόλ για όλααα...

Αγορασα τελικα το 555.Ελεγχει με επιτυχια οτι συσκευη και να προσπαθησα,και μαλιστα στις πιο προσφατες,υπαρχει πληρη αντιστοιχια μαμα τηλεχειριστηριου και 555.Νομιζω οτι ειναι η πιο χρησιμη αγορα που εχω κανει....

Καλορίζικο και καλούς προγραμματισμούς.

Logitech Harmony 600, 650 & 700

Harmony-650.jpg

Harmony-600.jpg

Το Logitech Harmony 600 θα έχει προτεινόμενη λιανική τιμή τα €59,99 ενώ το Logitech Harmony 650 τα €79,99 αντίστοιχα.

Τα Logitech Harmony 700 και Logitech Harmony One είναι ήδη διαθέσιμα σε όλες τις αγορές με προτεινόμενες λιανικές τιμές τα €129,99 και €199,99 αντίστοιχα.

http://www.fullhd.gr/2008-03-05-02-...3470-logitech-harmony-600-a-harmony-650-.html

Μια απορια εχω
Οι συσκευες μου ειναι συνδεδεμενες με HDMI ,με την επιλογη HDMI conrol ON
εχω την δυνατοτητα με το κοντρολ της πηγης που χρησιμοποιω να ελεγχω τα παντα , γιατι λοιπον χρειαζομαι ειδικο κοντρολ ;
Και εξηγω οταν βλεπω BD ας πουμε με το κοντρολ του BD ελεγχω και την εντση( VOLUME) του ενισχυτη παραλληλα με τον ελεγχο του BD ,εαν τωρα θελησω να γυρισω στην τηλεοραση και παλι με το κοντρολ του BD μπορω να κανω ζαπινγκ εχοντας παντα τον ελεγχο του ενισχυτη μου

Κι εγώ στο τραπεζάκι του σαλονιού έχω 7 τηλεχειριστήρια, και δεν με ενοχλεί καθόλου. Χώρια που επειδή η TV το DVD Player και ο ενισχυτής είναι Pioneer, λειτουργούν όλα με το τηλεχειριστήριο του ενισχυτή.
Περί ορέξεως όμως.....

καταρχην ευχαριστω για τις ευχες για τον προγραμματισμο,γιατι με τις μακροεντολες που εχει,εχω μπλεξει!
Ψιλοξενερωμα που βγαινουν τα νεα παντως αν κα περα απο την εγχρωμη οθονη,δειχνουν απλοικα...Το δικο μου εχει καλη ποιοτητα κατασκευης με μονο μειον,το οτι παιρνει 4ΑΑΑ και τις εχει ολες μαζεμενες στη βαση του,με αποτελεσμα να χει ενα θεμα στο ζυγισμα.
Εμενα με το hdmi control το μονο που καταφερνει ειναι οταν παταω να ανοιξει το play3 ανοιγει και η τηλεοραση στη σωστη πηγη.Δεν ηξερα οτι εχει τετοιες δυνατοτητες.
Τωρα οσον αφορα το θεμα με τα κοντρολ,μου αρεσει το μινιμαλ,απεχθανομαι τα καλωδια και πρωην δηλωμενος Σονακιας,αλλα πχ για την tv δε μπορουσα να δωσω 2κ και να χω ενα χρονο εγγυηση,οταν την πηρα.Οποτε η πλειονοτητα των φιλων εδω μεσα ειναι δυσκολο για διαφορους λογους να εχει παραπανω απο δυο συσκευες του ιδιου κατασκευαστη.

Aπο σημερα κι εγω ενας ευτυχης χρηστης του πανευκολου harmony 555!
Aψογη λειτουργια και πολυ ευκολο στην χρηση!

εμένα που έσπασε το ένα κοντρόλ του Dreambox (εχει ενα άλλο ο αδερφός μου) τι είναι η καλύτερη λύση ?

εμένα που έσπασε το ένα κοντρόλ του Dreambox (εχει ενα άλλο ο αδερφός μου) τι είναι η καλύτερη λύση ?

Τα logitech μπορουν να σε καλυψουν.

Εγώ που χρειάζομαι και RF (οθόνη προτζέκτορα, χειρισμός φώτων, subs και bass shakers), ποιές είναι οι λύσεις μου?

Υπαρχει ανταπτορας για rf αλλα αν θυμαμαι καλα τα pronto ειχαν και εντολες για rf τηλεχειριστηρια.

Εγώ σημαδεύω τον αντάπτορα και αυτός μετατρέπει το IR σε RF? Και πως κάνει learn τους κωδικούς από τα RF, είναι αμφιδρομη η επικοινωνία από τον αντάπτορα προς το remote?