Τηλεκοντρόλ μέσα από πανί...

Leopilot

Established Member
13 June 2007
129
Thessaloniki
Παιδιά έχω παραγγείλει μια επιδαπέδια οθόνη και ήθελα να ρωτήσω αν περνάνε οι υπέρυθρες των διαφόρων remote controls μέσα από το πανί.

Χλωμό, γιατί μιλάμε για 5 remotes. Τα κρύβει όλα... Θα μου πεις βάλε τα 2 σημαντικότερα (player και ενισχυτής)... Με βλέπω να παίζουν οι ταινίες μια κι έξω, ούτε τουαλέτα...

Πάρε οποιδήποτε Logitech harmony remote και τον Rf extender. έτσι με το remote ουσιαστηκά ελέχγεις τον extender που δίνει τις εντολές στα μηχανήματα.

Re: Απάντηση: Τηλεκοντρόλ μέσα από πανί...

Πάρε οποιδήποτε Logitech harmony remote και τον Rf extender. έτσι με το remote ουσιαστηκά ελέχγεις τον extender που δίνει τις εντολές στα μηχανήματα.

Επειδή δεν θέλω κι άλλο κοντρόλ (και ειδικά αυτά που είναι και ακριβά), ξέρεις αν υπάρχει κάποιος αξιόπιστος IR extender να παίρνει σήμα από τα κοντρόλ που ήδη έχω και να το δίνει σε player και av amp;
Ευχαριστώ

Εχω το Denon 1910 AVR για ενυσχητη - To BDP-S350 SONY BLUE RAY PLAYER - Ενα Χbox 360 Elite Edition - Μια Sony Bravia KWL-W4000 - ενα Προβολεα Infocus Optoma 4805 και ενα PC Για Media Center Αραγε αν καποιος απο εδω εχει καποιο Μοντελο Logitech harmony remote θα μπωρουσε να κοιταξει και να δει αν εχω συμβατοτητα παρακαλω με αυτα διοτι θελω να αντικαταστισω τις βασικες λειτουργιες που εχω απο ολα τα Control μεσω του Logitech ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηπωτε απανταση.