Τηλεκοντρόλ Nova

zeovani

Established Member
6 February 2007
105
Παιδιά από πού μπορώ να αγοράσω (κατάστημα όχι αγγελία) τηλεκοντρόλ της Νόβα?

Ευχαριστώ

Στα καταστήματα της forthnet, ή σε κάποιο από τα καταστήματα δορυφορικών που συνεργάζονται με τη νόβα...

Βασικά επειδή είναι ενός φίλου μου και δεν σκαμπάζει και πολλά μου είπε ότι είναι ο πιο απλός...

Το παλαιό κοντρόλ ανά χείρας και μία βόλτα από τα καταστήματα που σου έγραψα πιο πάνω...

Μπορείς να μου δώσεις καταστήματα δορυφορικών που συνεργάζονται με nova παρακαλώ?

Στο μιμίκο να πάω στη Λειβαδειά...????Να το συνδυάσω με σουβλάκι?

Re: Απάντηση: Τηλεκοντρόλ Nova

Στο μιμίκο να πάω στη Λειβαδειά...????Να το συνδυάσω με σουβλάκι?

πηγαινε στην Forthnet να το πληρωσεις διπλο , εγω δεν εχω προβλημα!
Τις αγορες μεσω ιντερνετ τις ξερεις?

Αν εισαι Πειραιωτης κατεβα στο λιμανι ,στο τμημα απο ηλεκτρικο εως ουρανοξυστη, στα μαγαζακια ηλεκτρονικων θα βρεις, εχω παρει :ernaehrung004:

Αν εισαι Πειραιωτης κατεβα στο λιμανι ,στο τμημα απο ηλεκτρικο εως ουρανοξυστη, στα μαγαζακια ηλεκτρονικων θα βρεις, εχω παρει :ernaehrung004:

Για τον HD δεκτη της Nova εχει εκει?
Γιατι ο Μιμικος δεν εχει φερει ακομα, ουτε καν η Forthnet!:afro:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεκοντρόλ Nova

πηγαινε στην Forthnet να το πληρωσεις διπλο , εγω δεν εχω προβλημα!
Τις αγορες μεσω ιντερνετ τις ξερεις?

Κακώς διέκρινες ειρωνία στο προηγούμενο post μου καθώς εγώ για πλάκα μίλησα για σουβλάκι.
Φυσικά και γνωρίζω αλλά μου είπαν ότι ο συγκεκριμένος δεν στέλνει courier...
Θα ξαναρωτήσω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεκοντρόλ Nova

Κακώς διέκρινες ειρωνία στο προηγούμενο post μου καθώς εγώ για πλάκα μίλησα για σουβλάκι.
Φυσικά και γνωρίζω αλλά μου είπαν ότι ο συγκεκριμένος δεν στέλνει courier...
Θα ξαναρωτήσω...

Μην ανησυχεις δεν διεκρινα καμια ειρωνια!
Μα ειναι δυνατον να μην στελνει? Αλλιως γιατι να σου κανω paste το link?
Το καλο ειναι οτι με 3 ευρω παραπανω(νομιζω) οτι δεν αξιζει καν να τρεχεις να ψαξεις!
Το κακο ειναι οτι... δεν στελνει σουβλακια!

"Το emimikos.gr συνεργάζεται με δύο εταιρείες ταχυμεταφορών Courier (ACS και Πόρτα-Πόρτα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 3 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)."

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεκοντρόλ Nova

Μην ανησυχεις δεν διεκρινα καμια ειρωνια!
Μα ειναι δυνατον να μην στελνει? Αλλιως γιατι να σου κανω paste το link?
Το καλο ειναι οτι με 3 ευρω παραπανω(νομιζω) οτι δεν αξιζει καν να τρεχεις να ψαξεις!
Το κακο ειναι οτι... δεν στελνει σουβλακια!

"Το emimikos.gr συνεργάζεται με δύο εταιρείες ταχυμεταφορών Courier (ACS και Πόρτα-Πόρτα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 3 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)."

Επειδή παρατηρώ ότι έχεις μια "τάση" προς το Μιμίκο, έχεις καμμία σχέση με την συγκεκριμένη επιχείρηση;

haha καμια!
απλα οτι εχει να κανει με ηλεκτρονικα τα αγοραζω απο εκει!
Εαν εχεις καποιο αλλο να μου προτεινεις, ευχαριστως.
Αλλωστε οπως ειπα ψαχνω τηλεκοντρολ για τον HD αλλα δε βρισκω πουθενα!
:)

haha καμια!
απλα οτι εχει να κανει με ηλεκτρονικα τα αγοραζω απο εκει!
Εαν εχεις καποιο αλλο να μου προτεινεις, ευχαριστως.
Αλλωστε οπως ειπα ψαχνω τηλεκοντρολ για τον HD αλλα δε βρισκω πουθενα!
:)

ΟΚ ... Απλά επειδή έχουν δεί πολλά τα ματάκια μου εδώ και ποτέ κανείς δεν ξέρει ...
Ελπίζω να μην παρεξήγησες την ερώτησή μου

Φιλικά,

Φίλιππος