Re: Απάντηση: Τηλεοπτικά δικαιώματα Football League 2
Και εγώ κάπως έτσι.
Όταν ήμουν πιο μικρός έκανα πως και πως να δω οτιδήποτε ματς Superleague(Α εθνική τότε). Μέχρι πέρυσι κοίταζα μόνο Ολυμπιακό. Πλέον μόνο Ολυμπιακό όταν δεν μπορώ να δω κάτι καλύτερο(που σχεδόν πάντα μπορώ).
* Το τηλεοπτικό συμβόλαιο θα αποφέρει στην ΑΕΚ έσοδα που θα ξεπεράσουν τα 700 χιλιάρικα, ενώ οι πιο αισιόδοξοι κάνουν λόγο και για ένα εκατομμύριο. Επαφές ξεκίνησαν ήδη με Nova και ΟΤΕ TV, καθώς μόνο η συνδρομητική τηλεόραση μπορεί να δώσει καλό συμβόλαιο. Και για τις δυο πλατφόρμες το δέλεαρ είναι μεγάλο. Για τη Nova να διατηρήσει χιλιάδες συνδρομητές ΑΕΚτζήδες και για τον ΟΤΕ να αυξήσει την πελατεία του προσελκύοντας φίλους της ΑΕΚ από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Εγώ θα έλεγα ότι είναι λογικό. Οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων είναι ένα μεγάλο μέρος των συνδρομητών δορυφορικής, και κάθε πλατφόρμα θέλει το κομμάτι των οπαδών της ΑΕΚ. Ακόμα και αν θα παίζει με ομάδες που είναι "αδιάφορες", πάλι θα θέλουν να δουν τον αγώνα.
Εγω από εφημερίδες διαβάζω ότι οι συζητήσεις τελείωσαν. Ο ΟΤΕ έκανε προσφορά 1,1 εκατ. και μάλιστα θα δώσει και προκαταβολή, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή.