Τηλεοπτικά δικαιώματα κυπέλλου Ελλάδας 2013-2016

Re: Απάντηση: Τηλεοπτικά δικαιώματα κυπέλλου Ελλάδας 2013-2016

Προφανώς μιλάει για τους προέδρους της ΕΠΟ..
Αυτόν που υπέγραψε την σύμβαση και αυτόν που διοικεί τωρα.

Νομίζω μιλάει και για άλλες υποθέσεις. Έχουν ασκηθεί διώξεις από εισαγγελέα για κάτι σχετικό με "κάρτα υγείας αθλητών", αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Ας μην κάνουμε υποθέσεις, μα να μας απαντήσει για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα κυπέλλου Ελλάδας 2013 -2016

Κυπελλο Ελλαδος δεν το εχει ο οτε τελικά;

Last edited by a moderator:
Παντως στη διαφημιση που αυτες τις μερες παιζεται για το OTE TV και παρουσιαζει ολες τις αθλητικες διοργανωσεις που μεταδιδει ΔΕΝ αναφερει το κυπελλο Ελλαδος και μαλιστα μου εκανε εντυπωση μηπως φετος το ειχε παρει η NOVA

Τωρα,που το ξαναβλεπω,το σποτακι δεν αναφερει ουτε τα κυπελλα Ισπανιας,Γαλλιας,Γερμανιας,Ιταλιας,Βραζιλιας.Ενω εχει ηδη δειξει καποια ματς απο Γερμανια και Βραζιλια και φανταζομαι και απο τα υπολοιπα,εν καιρω.Γιατι το εστιαζεις ειδικα στο ελληνικο κυπελλο;Λογω του μπερδεματος με ΕΠΟ κτλ;

Το γεγονός ότι δεν το διαφημίζει πιθανότατα οφείλεται στο ότι δεν έχει πάρει κάποιος τα δικαιώματα ακόμα λόγω των γνωστών δικαστικών θεμάτων.

Σε σημερινή τηλεφωνική μου επικοινωνία με ΟΤΕ. Με ενημέρωσαν οτι κλείδωσε πλεον στον ΟΤΕ το κύπελλο..
Είδωμεν....

Tους ειπες τoν κακό τους τον καιρό; Δεν υπαρχει καλα καλα επισημη αποφαση για το αν και ποτε θα ξεκινησει η διοργανωση. Συμφωνα με το προγραμμα, αυριο, τεταρτη και πεμπτη εχει αγωνες. Θα τους δουμε ε;

Edit: Αποφασεις δικαστηριων και κουραφεξαλα.. www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/mpaxalo-me-ta-thleoptika-toy-kypelloy-elladas.3614122.html

"Η ΕΠΟ συνεχίζει με τον ΟΤΕ παρά την ακύρωση της συμφωνίας από το Μονομελές Πρωτοδικείο και το Εφετείο, τον περασμένο Μάιο." Αν ξεκινησει η διοργανωση ετσι, ειμαστε αξιοι για οσα περναμε.

Last edited:
Tους ειπες τoν κακό τους τον καιρό; Δεν υπαρχει καλα καλα επισημη αποφαση για το αν και ποτε θα ξεκινησει η διοργανωση. Συμφωνα με το προγραμμα, αυριο, τεταρτη και πεμπτη εχει αγωνες. Θα τους δουμε ε;

Edit: Αποφασεις δικαστηριων και κουραφεξαλα.. www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/mpaxalo-me-ta-thleoptika-toy-kypelloy-elladas.3614122.html

"Η ΕΠΟ συνεχίζει με τον ΟΤΕ παρά την ακύρωση της συμφωνίας από το Μονομελές Πρωτοδικείο και το Εφετείο, τον περασμένο Μάιο." Αν ξεκινησει η διοργανωση ετσι, ειμαστε αξιοι για οσα περναμε.

Άρα έχουν δίκιο στον ΟΤΕ. Γιατί τον κακό τους τον καιρό; Και μάλιστα καλοκαιριάτικα....

Σημερα υποτιθεται θα ειχε αγωνα. Το ειχαν στο προγραμμα τους; Ωστόσο σημερα αναβλήθηκε για δευτερη φορά η κληρωση, ελέω των δικαστικών εκκρεμότητων με τις συμμετεχουσες ομάδες, λες και εχουν λυθεί οσα εκανε η ΕΠΟ με τα τηλεοπτικά. Μεχρι τώρα, σωστά οι ευθυνες καταλογίζονταν στην ΕΠΟ και τον κυπριακό μεσάζοντα. Εφόσον δεδικασμένα η σύμβαση εχει κριθει παράνομη σε δυο δικαστικά επίπεδα, εαν πλεον ο οτε συνειδητά συνεχίζει την συνεργασία του με τον μεσάζοντα, θα πρεπει να κριθει και αυτος υπόλογος. Περα απο το γεγονος πως ό,τι εχει παρει ο οτε απο αθλητικά το εχει διατυμπανήσει. Θα επαιρνε και το κυπελλο και θα το κρατουσε μυστικό σε εναν μηνα τόσο σημαντικό όσο ειναι ο Αυγουστος; Αντιστοιχα φυσικά ισχύει και για την forthnet και τις ανακριβειες/ψεμματα που λενε οι πωλητες της.

Δεν ειναι παντου καλοκαιριάτικα Screen Shot 2015-08-25 at 10.00.35 PM.jpg

Φίλε μου, την ΕΠΟ και την superleague τις νοιάζουν μόνο τα . Αν ένα Σουηδικό κανάλι τους δώσει παραπάνω χρήματα θα δώσουν τους αγώνες εκεί και ας τους βλέπεις μόνο εσύ..
Ο ΟΤΕ και η Νόβα τη δουλειά τους κάνουν και αγοράζουν αυτό που τους πουλάνε με τους όρους που τους θέτουν. Μιά σοβαρή εταιρία δεν μπορεί να αλλάζει τον προγραμματισμό και το προιόν της όπως εσύ ζητάς απο τον ΟΤΕ.
Αλλωστε αν το έκανε, το νήμα θα γέμιζε απο εξαγριωμένους πελάτες που θα τους είχαν τάξει κύπελο και δεν θα το έβλεπαν.

Οπότε λέμε πως ειναι πιο σημαντικό να ειμαστε εμεις (το καταναλωτικό κοινό) χαρουμενοι από το να τηρουνται οι νομοι (δε θελω σε καμια περιπτωση να κανω πολιτική συζήτηση, αλλα ειναι ευλογη η αναλογία). Αργά ή γρήγορα, θα το βρουν μπροστα τους. Καταλαβαίνω αυτό που λες, εδώ δεν καιγεται η ΕΠΟ να συμμορφωθεί, γιατι να το κανει ο ΟΤΕ; Ωστόσο, θα μου επιτρεψεις να διαφωνήσω ως προς το τί θα εκανε μια σοβαρή εταιρία, με καταδικαστικές αποφάσεις εις βαρος του προμηθευτή της.

Δεν είναι εύλογη η αναλογία. Για να μπουμε στο ίδιο μήκος κύματος, θα σου δώσω μια σωστή.
Αν δεν έχεις δει αυτή την ταινία, δες την και στη θεση της Λίντα είναι το ποδόσφαιρο, ο Τσακ είναι οι ΕΠΟ - SL και ο Ρομάνο είναι οι ΟΤΕ - Νόβα.
Σημείωσε δε ότι βρισκόμαστε στα 2/3 της ταινίας, το τέλος - κάθαρση δεν έχει έρθει ακόμα.

εγω δεν καταλαβαινω γιατι η επο δεν κανει μια απευθειας αναθεση των δικαιωματων του κυπελλου στο οτε για φετος, και αν δεν κανω λαθος πιστευω εχει το διακαιωμα να το κανει αν θελει και του χρονου να κανει κανονικα διαγωνισμο.και οι πλακα ειναι οτι ετσι θα την σπασει και στην νοβα που τους τρεχει στα δικαστηρια.και μην μου πειτε οτι η νοβα οτι ανανεωνει το κανει με διαγωνισμο γιατι θα πεσω κατω απο τα γελια.

παντως ειναι περιεργο γιατι τοτε δεν κατεβηκε ο οτε και εβαλε μεσαζοντα

παντως ειναι περιεργο γιατι τοτε δεν κατεβηκε ο οτε και εβαλε μεσαζοντα

Το πιο πιθανό για φορολογικούς λόγους. ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εγω δεν καταλαβαινω γιατι η επο δεν κανει μια απευθειας αναθεση των δικαιωματων του κυπελλου στο οτε για φετος, και αν δεν κανω λαθος πιστευω εχει το διακαιωμα να το κανει αν θελει και του χρονου να κανει κανονικα διαγωνισμο.και οι πλακα ειναι οτι ετσι θα την σπασει και στην νοβα που τους τρεχει στα δικαστηρια.και μην μου πειτε οτι η νοβα οτι ανανεωνει το κανει με διαγωνισμο γιατι θα πεσω κατω απο τα γελια.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνει νέο διαγωνισμό. Προφανώς φοβούνται για μείωση εσόδων.